Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam 14. gün değil allahtan yoksa işe falan gitmezdim yani alırdım bir rapor ohh temizz

ee güzelmiş :) valla kendiminki kadar sevindim, bir yılı geçti bebek isteyeli, o yüzden o günler ne kadar önemli çok iyi bilirim, sevindim canım senin adına.

12-14-16 .günler denicem yani 7-9-11

ay pardon tamam denk gelmıyo ben 10 ununda nbtcıyım 11 i evdeyım o gun evlenme yıldonumumuz birde :)

hımm, aynı sayılırız seninle, benimde 10 haziran ovulasyon günü. ama 15. veya 16. günde olabiliyor bazı aylar, karışık yani

yıldönümüüz kutlu olsun. benden 1 ay önce evlenmişsin, bende 11 temmuz 2011 :)))

Son düzenleme:

önemli olan zaten 14. gün gerisi hikaye ,

yıl 2011 hemde :)

Son düzenleme:
33 olacağız yakında, birkaç ay beklersem bebek için zaten olmuş olacağım, off neyse sen 33 yaz canım :)

yaşı mı problem yapıyorsun canım? :)) Bende 32 yaşındayım sadece 1 ay korundum 2. ayımda hamile kaldım. Az öncede dediğim gibi bebek Allahın bir mucizesi ne zaman kısmet ediyorsa o zaman oluyor

kiii eşim kahveyı cok sever bilemiyorum bana dua edın kızlar bugun mübarek cuma günü ilk denememiz olacak

Hadi inşallah bugün hem mübarek bir gündeyiz hemde mübarek bir ayda. Hayırlısı ile Rabbim hepinizin gönlünün dileğini bir an önce nasip etsin. Miraç geceside dua ettim kızlar sizlere birde bugün Salalar okunurken de dua ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…