inş içini ferah tut inş. benimde geçer
sanırım gözden kaçmış 38s, canım benide eklermisin listeye. inş. listedeki herkes kavuşur bebeğine....
bat'lar takip ediliyorsa eğer, benim bat 26 haziran, bende aranızdayım bundan sonra kısmetse.
offf şimdi fark ettim,gebelık ıcın uygun olan bir tarıhte ben nöbetciyim 24 saat evde olamıcam
tüh ya şansa bak neyse ondan önceki günü değerlendirirsin artık
sanırım gözden kaçmış 38s, canım benide eklermisin listeye. inş. listedeki herkes kavuşur bebeğine.
offf şimdi fark ettim,gebelık ıcın uygun olan bir tarıhte ben nöbetciyim 24 saat evde olamıcam
evet canımöyle olmuş.. amin tatlım yaşını da yazar mısın ekleyeyim listeye :126:
Hiç belli olmaz, nasılsa o günü kaçırdım diye diğer günlerdeki çalışmalarını bırakma canım, ne zaman ovulasyon günün.
tam 14. gün değil allahtan yoksa işe falan gitmezdim yani alırdım bir rapor ohh temizz
33 olacağız yakında, birkaç ay beklersem bebek için zaten olmuş olacağım, off neyse sen 33 yaz canım :)
12-14-16 .günler denicem yani 7-9-11
ay pardon tamam denk gelmıyo ben 10 ununda nbtcıyım 11 i evdeyım o gun evlenme yıldonumumuz birde :)
hımm, aynı sayılırız seninle, benimde 10 haziran ovulasyon günü. ama 15. veya 16. günde olabiliyor bazı aylar, karışık yani
yıldönümüüz kutlu olsun. benden 1 ay önce evlenmişsin, bende 11 temmuz 2011 :)))
33 olacağız yakında, birkaç ay beklersem bebek için zaten olmuş olacağım, off neyse sen 33 yaz canım :)
kızlar bir yazı paylaşmak istiyorum sizinle ,
Hzl Ve Kolay Gebe Kalmak in Yntemler e-gebelik.net, gebelik hesaplama hamilelik hesaplama
okumadığım yazı kalmadı benim
canım bunu da okumuştum ben ama iyi yapmışsın arkadaşlara faydalı olabilir
kiii eşim kahveyı cok sever bilemiyorum bana dua edın kızlar bugun mübarek cuma günü ilk denememiz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?