Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kiii eşim kahveyı cok sever bilemiyorum bana dua edın kızlar bugun mübarek cuma günü ilk denememiz olacak

ben kahveyi sevemem eşimde hiç sevmez
hadi bakalım inşallah bu ay olur
mübarek ayların içinde müjde vermek nasip olur inşallah bizlere

ben kahveyi sevemem eşimde hiç sevmez
hadi bakalım inşallah bu ay olur
mübarek ayların içinde müjde vermek nasip olur inşallah bizlere

benm bu ay olursa ramazanda müjdeyi veririm ayyy ne güzel olur yaaa
benim eşimde hiç sevmez kahve

benm bu ay olursa ramazanda müjdeyi veririm ayyy ne güzel olur yaaa
benim eşimde hiç sevmez kahve

ayy süper olur valla ya
içince ağzımda kum varmış gibi geliyor ya içenlere hayretle bakıyorum:126:

tamam canım ekledim senide tekrardan aramıza hoşgeldin

hoşgördüm canım, genelde pek yoğun değilim, sık sık burdayım inş.

yaşı mı problem yapıyorsun canım? :)) Bende 32 yaşındayım sadece 1 ay korundum 2. ayımda hamile kaldım. Az öncede dediğim gibi bebek Allahın bir mucizesi ne zaman kısmet ediyorsa o zaman oluyor

haklısın canım Rabbim ne zaman isterse o zaman olur, zaten bu inanış beni teskin ediyor. aslında yaşımıda sorun etmeye başladım, ablama erken menopoz teşhisi koyuldu, annemde 38 inde menopoza girdi vs... yani aklıma takılmaya başladı, kürtaj olalı 8 ay oldu ve daha yeni yeni adetim düzelmeye başladı (( hayırlısı artık

kiii eşim kahveyı cok sever bilemiyorum bana dua edın kızlar bugun mübarek cuma günü ilk denememiz olacak

İnş. bu mübarek gün ve haftalarda bebeğinizin haberini alırsınız, o kadar çok istiyorum ki hepimizin olsun diye, bilirim bebek beklemenin hüznünü ve sabırsızlığını (
Başarılar canım

hanımlar iyi hafta sonları...inşş batı geçenler kırmızıs bir hafta sonu geçirirlerrrr hoşçakalınnn

kızlar ben kahveyi çok severim bol bol içiyorum :)))

canım çok teşekkür ederim ben iyiyim sizler nasılsınız?

afiyet olsun canım iyiyim çook şükür
iyiyim sen nasılsın canım yok mu gelişme
aman iyi olun canım daha erken benim için 21 haziranı hiç beklemiyorum
hanımlar iyi hafta sonları...inşş batı geçenler kırmızıs bir hafta sonu geçirirlerrrr hoşçakalınnn

sana da iyi haftasonları canım görüşürüz kendine iyi bak :79:

banada müsade kızlar,bugun buyuk gun kırmzıı seyler hazırlamam lazım :):) iyi hafta sonları diliyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…