Kızlaar benim kırmızılar yok hala
Belime şimşeker çakıyo sankiiii :18::18::18::18::18::18:
bendeeeecaydin de var hatta istanbul. hangi ilçedesin
iinşaalllahhh ne yerdeyim ne gökte valla çalışamıyorum da heyecan dorukta
bendeeeecaydin de var hatta istanbul. hangi ilçedesin
canım ben daha yumurtlama haftamdayım seninde öyle olması gerekmiyor mu?teşekkürlerben beta hcg baktırdım bakalım ne çıkacak az önce gerci hemşireler daha çıkmaz diyo ama olsun
iyi huylu
Kızlaar benim kırmızılar yok hala
Belime şimşeker çakıyo sankiiii :18::18::18::18::18::18:
kızlar sizler ne zamandır düşünüyosunuz :))
ben de iktisat mezunuyum tatlım..ama en rahat iş muhasebebankaya falan girsem evin yüzünü göremezdim şimdi çok şükür işim rahat..sen,n okul ne zaman bitiyor?
hoşgeldin tatlım
hemen telaşlanma daha çok var ben bu ay erkenden senin gibi telaşlanmıştım tuttum test yaptım tabiki de negatif çıktı bütün moralim alt üst oldu..buradaki herkesin söylediği gibi rahat ol belirti aramaya çalışma gecikme olmadan öyle belirgin bir belirti olmuyor.
canım inşallah bebişin yoldadır :))kaç gün gecikti
benim de kırmızılar ortada yok
işin garibi ben de şimşekte yok gürültü de
anca çişe gidip duruyorum başka da bir şey yokk
inşallah gelmez kırmızılarımız
hemeeennn
caydinnn kan testi yaptırsana kuzum ben dün gece uyuyamadım heyecandannn...bak rahatladım en azındannn
maalesef daha gecikemedi... Bugün veya yarın adet olmam lazım normalde hiç aksamaz eğer yarında olmazsa o zaman şüphelenicem ancak.. Hiç belirtim yok çünkü :26::26:
canımmm hoşbuldukk tanıştığıma memnun oldumm.. ama sanırım benı karamel olan diğer arkadaşla karıştırdın. :) ben daha 2 aylık evliyim. o kadar da telaş yapmıyorum acıkcasıolursa olur olmazsa olmaz
anadolu yakasındayım ilceyı ozel söylerım :)
hangi ildesin sen radyolog
sibotiiii sen hamişsin gibi geliyo bana ya hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?