Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:))sana kolay gelsin o zaman iyi tatiller...

tamam canım kolay gelsin
görüşürüz canım sana da iyi hafta sonları:79: :79:

sağolun kızlar ay böylede komık oluyor ya hadi askım gel cocuk yapacaz diye :):)

bir gün arkadasıma gittik yemeğe bende biliyorum arkadasımın o gün yumurtlama günü ama önceden ayarlandıgı ıcın denk gelmez dıye dusunduk neyse esıme hadı kalkalım dıyorum muhabbet iyi ertesı gun tatıl dedı olsun kalkalım biz dedim neyse en son arkadasımın eşi dedi ya biz bugun cocuk yapacazda o yüzden gidelim diyor dedi biz böyle bi kaldık neyse sonra güldük eve geldık:):)

hele bizim aramızda hiç ayıp dıye karsılanmıyo arkadasım hemşire eşi doktor ben hemşire bi eşim bu camıadan degıl ama alıstı artık oda :)

anaaam çok geç kaldımmm...arkadaşın çalıştığı mağazaya girdim lafladık biraz gelince de yemeği hazırladım fırına verdim anca gelebildim kızlar...ee ne var ne yok bakalım...

ayy kendi kendime gülüyorum alemsiniz valla

sen bana hamişsin dedikten sonra midem bulandı biliyo musun.. ayrıca benim hiç midem bulanmaz
git de gör bakalım meleğin ne yapıyomuş annesi

ben mayıs ayında hiç bir belirtimi hamilelik ile denkleştirmedim onun için çok rahatttım midem bile bulandı çok hafif ama açlıktan dedim geçtim

gerçekten çok güldüm böyle bir durumla karşılaşırsam naparım bilmiyorum:)))

kızlaar bende kaçıyorum mesai bitti haftasonu pek kolay kolay giremem sanırım :)) görüşürüz kendinize iyi bakın mucksss

Sorrmma uzman oldum çıktım eve gidip eşimede anlatıyorum videoları falan izletiyorum. Anlasın o da işin ciddiyetini onlar rahat tabii
bende bazen öyle yapıyorum.. herşeyle alakalı bi bilgim var merakım yüzünden:103:
ben mayıs ayında hiç bir belirtimi hamilelik ile denkleştirmedim onun için çok rahatttım midem bile bulandı çok hafif ama açlıktan dedim geçtim
dur bakalım inşallah olmam da hamişim derim bağıra bağıra
anaaam çok geç kaldımmm...arkadaşın çalıştığı mağazaya girdim lafladık biraz gelince de yemeği hazırladım fırına verdim anca gelebildim kızlar...ee ne var ne yok bakalım...

eveeettt çook geç kaldın ben çabuk gel demiştim sana küstüm

dur bakalım inşallah olmam da hamişim derim bağıra bağıra

canım inşallah ben 3 gün geciktim dedim ya dayanamadım eşime gelirken test al dedim bakalım belki ben de bağırırım :))

böyle olunca doğal oluyor zaten eskiden çok kasardı kendimi bu konularda utanırdım şimdi ben de çok rahatım çok doğal diyorum:)))

evet aslında ayıp degıl bunları konusmak ama zamanında baskılanmısız ayıp dıye bizim sucumuz yok,benim erkek hemşire arkadaşlarımda var biz hep fikir alışverişi içindeyiz cunku biliyorum ki sağlık ile alakalı seyler konu bitince eski halimize dönüyoruz bir erkekle bbunları konusabılıyo olmak güzel eşimede öğrettim bu regl dönemı yumurtlama dönemını temmuzdakı takvımımı yapmıs baktım dogru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…