banada müsade kızlar,bugun buyuk gun kırmzıı seyler hazırlamam lazım :):) iyi hafta sonları diliyorum size
aman iyi olun canım daha erken benim için 21 haziranı hiç beklemiyorum
:
okumadığım yazı kalmadı benim
canım bunu da okumuştum ben ama iyi yapmışsın arkadaşlara faydalı olabilir
hımmm senin daha varmış o zaman
bende o zamanlar doktora giderim herhalde
:))sana kolay gelsin o zaman iyi tatiller...
tamam canım kolay gelsin
görüşürüz canım sana da iyi hafta sonları:79: :79:
sağolun kızlar ay böylede komık oluyor ya hadi askım gel cocuk yapacaz diye :):)
bir gün arkadasıma gittik yemeğe bende biliyorum arkadasımın o gün yumurtlama günü ama önceden ayarlandıgı ıcın denk gelmez dıye dusunduk neyse esıme hadı kalkalım dıyorum muhabbet iyi ertesı gun tatıl dedı olsun kalkalım biz dedim neyse en son arkadasımın eşi dedi ya biz bugun cocuk yapacazda o yüzden gidelim diyor dedi biz böyle bi kaldık neyse sonra güldük eve geldık:):)
hele bizim aramızda hiç ayıp dıye karsılanmıyo arkadasım hemşire eşi doktor ben hemşire bi eşim bu camıadan degıl ama alıstı artık oda :)
yakında uzman olacağız valla :102:
sen bana hamişsin dedikten sonra midem bulandı biliyo musun.. ayrıca benim hiç midem bulanmaz
git de gör bakalım meleğin ne yapıyomuş annesi
anaaam çok geç kaldımmm...arkadaşın çalıştığı mağazaya girdim lafladık biraz gelince de yemeği hazırladım fırına verdim anca gelebildim kızlar...ee ne var ne yok bakalım...
sağolun kızlar ay böylede komık oluyor ya hadi askım gel cocuk yapacaz diye :):)
bir gün arkadasıma gittik yemeğe bende biliyorum arkadasımın o gün yumurtlama günü ama önceden ayarlandıgı ıcın denk gelmez dıye dusunduk neyse esıme hadı kalkalım dıyorum muhabbet iyi ertesı gun tatıl dedı olsun kalkalım biz dedim neyse en son arkadasımın eşi dedi ya biz bugun cocuk yapacazda o yüzden gidelim diyor dedi biz böyle bi kaldık neyse sonra güldük eve geldık:):)
hele bizim aramızda hiç ayıp dıye karsılanmıyo arkadasım hemşire eşi doktor ben hemşire bi eşim bu camıadan degıl ama alıstı artık oda :)
ayy kendi kendime gülüyorum alemsiniz valla
gerçekten çok güldüm böyle bir durumla karşılaşırsam naparım bilmiyorum:)))
bizde öyle hersey aleni :) ayıp gizli saklı yok :)
bende bazen öyle yapıyorum.. herşeyle alakalı bi bilgim var merakım yüzünden:103:Sorrmma uzman oldum çıktım eve gidip eşimede anlatıyorum videoları falan izletiyorum. Anlasın o da işin ciddiyetini onlar rahat tabii
dur bakalım inşallah olmam da hamişim derim bağıra bağıraben mayıs ayında hiç bir belirtimi hamilelik ile denkleştirmedim onun için çok rahatttım midem bile bulandı çok hafif ama açlıktan dedim geçtim
anaaam çok geç kaldımmm...arkadaşın çalıştığı mağazaya girdim lafladık biraz gelince de yemeği hazırladım fırına verdim anca gelebildim kızlar...ee ne var ne yok bakalım...
ne yemeği var bakıyım benim de akşama yemeğim yok
böyle olunca doğal oluyor zaten eskiden çok kasardı kendimi bu konularda utanırdım şimdi ben de çok rahatım çok doğal diyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?