- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
dur bakalım inşallah olmam da hamişim derim bağıra bağıra
patates-domates-biber-but desem...canlanır mı fırından çıkmış hali gözünde...pirinç de ısladım birazdan koyarım ocağa
kızlaar bende kaçıyorum mesai bitti haftasonu pek kolay kolay giremem sanırım :)) görüşürüz kendinize iyi bakın mucksss
bizde öyle hersey aleni :) ayıp gizli saklı yok :)
eveeettt çook geç kaldın ben çabuk gel demiştim sana küstüm
evet aslında ayıp degıl bunları konusmak ama zamanında baskılanmısız ayıp dıye bizim sucumuz yok,benim erkek hemşire arkadaşlarımda var biz hep fikir alışverişi içindeyiz cunku biliyorum ki sağlık ile alakalı seyler konu bitince eski halimize dönüyoruz bir erkekle bbunları konusabılıyo olmak güzel eşimede öğrettim bu regl dönemı yumurtlama dönemını temmuzdakı takvımımı yapmıs baktım dogru :)
görüşürüz tatlım allaha emanet olun bebişinle :79:
yook anacım ben söyleyemem kimsecikler bilmiyor zaten bebiş istediğimi:26:
inşallah canım 2-1 çalışmaya devam Allahın izniyle olur.
hımm anladım bende mi öyle bişey yapsam yaw knor un sosu da var güzel olur
görüşürüz tatlım allaha emanet olun bebişinle :79:
yook anacım ben söyleyemem kimsecikler bilmiyor zaten bebiş istediğimi:26:
hımm anladım bende mi öyle bişey yapsam yaw knor un sosu da var güzel olur
benımde bir ailem bilmiyor :) onlar panik yaptıracaklar bana onu yap bunu yaap diye hiç gelemem öyle şeylere
alemsiniz baayanlar. bizdede hastalar hep hayvan sahipleri insan ister istemez anlatıyosun bu böyledir şu şöyledir. üstü kapalı anlatıyon anlamıyo. mecbur açıp anlatıyon. bak abi köpeğin kanaması olmuş kızgınlığa gelmiş. bi hafta sonra çiftleştir sen bunu. yada erkekse köpek abi bu köpek çiftleşmek istiyo zamanı gelmiş. dişi bulman lazım. bizde o kadar alıştıkki rahatça konuşuyoruz kendimizle ilgili şeyleri arkadaşlar arasında.
bu sefer ara vermeyeceğim canım 3 gün devamlı olacak
ben sos falan kullanamaz oldum canım canım bulyon bile olmuyo artık...midemi bulandırıyo hassaslaştım
Bende söylemicem demiştim ama yavaştan söylüyorum galiba :26::26: küçük görümcem biliyo, arkadaşımın biri biliyo, eşimin kuzeninin karısı (manevi eltim),birde işyerinden ablam var offf git gide yayılıyor :44::44:
ben ailem söyledim de eşimin ailesi bilmio :)))
bende üremek istiyorum aartııık :) çiftleşecem bugun :)
ben söylemicem bu sefer eşime bilmeyecek hamiş kalsam da söylemicem sürpriz olsuncanım inşallah ben 3 gün geciktim dedim ya dayanamadım eşime gelirken test al dedim bakalım belki ben de bağırırım :))
hıhh sen yeğenime dua et cadı bidaha özletme kendini tamam mıya yavru kuşum küsme banaözür dilerim valla laf lafı açtı ondan takıldım kaldım evden de geç çıkmıştım zaten cuma selası okununca memlekettekileri aradım sırayla cuma mübareğine
beni affet
benımde bir ailem bilmiyor :) onlar panik yaptıracaklar bana onu yap bunu yaap diye hiç gelemem öyle şeylere
Benm iki tarafta bilmiyor.. Bilseler sanki daha çok stress yaparım heyecan yaparım diye söylemiyorum. Ama hamile olduğumu öğrendiğim zaten toplucam iki tarafıda eve yemek yapıcam yemekte müjdemi vericem Şok şok şok böyle bir hayalim var
ne güzel ben istesemde iki tarafı bir araya toplayamam:))annemler aydın da kayınvalidemler ankarada ben de balıkesirdeyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?