Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dur bakalım inşallah olmam da hamişim derim bağıra bağıra

inşallah canım 2-1 çalışmaya devam Allahın izniyle olur.

patates-domates-biber-but desem...canlanır mı fırından çıkmış hali gözünde...pirinç de ısladım birazdan koyarım ocağa

hımm anladım bende mi öyle bişey yapsam yaw knor un sosu da var güzel olur

eveeettt çook geç kaldın ben çabuk gel demiştim sana küstüm

ya yavru kuşum küsme bana özür dilerim valla laf lafı açtı ondan takıldım kaldım evden de geç çıkmıştım zaten cuma selası okununca memlekettekileri aradım sırayla cuma mübareğine

beni affet

Benimde eşim bebek için çalışmaya başlamadan önce kendi de araştırmış 14. günü olacakmış diyo birde belinin altına yastık koyacakmışsın diyordu

alemsiniz baayanlar. bizdede hastalar hep hayvan sahipleri insan ister istemez anlatıyosun bu böyledir şu şöyledir. üstü kapalı anlatıyon anlamıyo. mecbur açıp anlatıyon. bak abi köpeğin kanaması olmuş kızgınlığa gelmiş. bi hafta sonra çiftleştir sen bunu. yada erkekse köpek abi bu köpek çiftleşmek istiyo zamanı gelmiş. dişi bulman lazım. bizde o kadar alıştıkki rahatça konuşuyoruz kendimizle ilgili şeyleri arkadaşlar arasında.

görüşürüz tatlım allaha emanet olun bebişinle :79:

yook anacım ben söyleyemem kimsecikler bilmiyor zaten bebiş istediğimi:26:

Bende söylemicem demiştim ama yavaştan söylüyorum galiba :26::26: küçük görümcem biliyo, arkadaşımın biri biliyo, eşimin kuzeninin karısı (manevi eltim),birde işyerinden ablam var offf git gide yayılıyor :44::44:

bende üremek istiyorum aartııık :) çiftleşecem bugun :)

bende demiyom kimseciklere yoksa strese girerim. hamile olunca söylerim artık

ben ailem söyledim de eşimin ailesi bilmio :)))

Benm iki tarafta bilmiyor.. Bilseler sanki daha çok stress yaparım heyecan yaparım diye söylemiyorum. Ama hamile olduğumu öğrendiğim zaten toplucam iki tarafıda eve yemek yapıcam yemekte müjdemi vericem Şok şok şok böyle bir hayalim var

canım inşallah ben 3 gün geciktim dedim ya dayanamadım eşime gelirken test al dedim bakalım belki ben de bağırırım :))
ben söylemicem bu sefer eşime bilmeyecek hamiş kalsam da söylemicem sürpriz olsun
hıhh sen yeğenime dua et cadı bidaha özletme kendini tamam mı
benımde bir ailem bilmiyor :) onlar panik yaptıracaklar bana onu yap bunu yaap diye hiç gelemem öyle şeylere

bende söylemedim aileme daha doğrusu kimse bilmiyor.. durmadan soracaklar hiç çekemem valla bilmesinler daha iyi

ne güzel ben istesemde iki tarafı bir araya toplayamam:))annemler aydın da kayınvalidemler ankarada ben de balıkesirdeyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…