sen bi 6.haftayı devir de ondan sonra bekle...şimdi olmaz pek erken daha..olsa da haftada bir kere iki kere en fazla...bunlar iyi günlerin bebeeeemben rahatım ya hiç bulantı falan istemiyorum inşallah olmaz
bende demiyom kimseciklere yoksa strese girerim. hamile olunca söylerim artık
Benm iki tarafta bilmiyor.. Bilseler sanki daha çok stress yaparım heyecan yaparım diye söylemiyorum. Ama hamile olduğumu öğrendiğim zaten toplucam iki tarafıda eve yemek yapıcam yemekte müjdemi vericem Şok şok şok böyle bir hayalim var
sen bi 6.haftayı devir de ondan sonra bekle...şimdi olmaz pek erken daha..olsa da haftada bir kere iki kere en fazla...bunlar iyi günlerin bebeeeem
biz de hamile kaldığımda söyledik.hatta hemen söylemedik yanlarına gittik mamlekete öyle söyledik :) gerçibiz çalışmaya başladık sonraki adetim gelmedi..bebeişim gelmek istiyomuş zaten de çağırmamızı bekliyomuş
sen bi 6.haftayı devir de ondan sonra bekle...şimdi olmaz pek erken daha..olsa da haftada bir kere iki kere en fazla...bunlar iyi günlerin bebeeeem
bende iki tarafı toplarım dedim ama hafta sonu olunca annemde mangal yaptık
bazı nedenlerden dolayı ayrı ayrı söylemek zorunda kaldım. görümcem ameliyat oldu kv biz gelmeyelim mangala dedi. iki tarafa da söyledik
ama yine geldiler sonradan mangala süpriz daha ağır bastı
şimdiden bol bol dua ediyorum inşallah hiç olmazannem bana hamileyken de böyleymiş inşallah ona çekerim
hepinize iyi tatiller iyi haftasonları ve :)))bol çalışmalar diliyorum:)) ben de çıkıyıyorum...
Valla yaz ayı olursa piknikte iyi fikir aslında
inşallah canım benim annem de teyzem de hatta annanem de hiiiç bulantı nedir bilmemişler....sadece tiksindikleri bi kaç yiyecek içecek olmuş o kadar...onların çekmediği bulantıyı ben çekiyorm resmen....
sevgili anne aday adayı arkadaslar bu bir hemşire öğüdüdür...
kafaızı rahar bırakın ,gebe kalma kişiden kişiye değişir ,kişinin ne şekil korundugununda önemi vardır bu ay olmaz diğer ay oda olmaz sonraki ay 1 yıl içinde gebe kalamazsanız o zaman doktora gidin,ama bu kadar germeyın kendınızı olacagı varsada olmaz kafa rahat olsun
biter inşallah seninde
sabah kalkar kalmaz çubuk kraker yiyip öyle kalk yataktan işe yarar belki
İyi akşam üstleri hanımlar nasılsınız?? Var mı güzel bi haber??
Muhtemelen yakın olsaydık sana çok ihtiyaç durabilirsiniz canım yaaa veterinerim yok köpeğim var:))başka meslekten varmı kimse pekiii. kızlar ben bi yemeğe gidip gelem öğle arası çooookkk acıktıııııımmmm
sağol güzelim sanada
bugün bi haber alamadık
Muhtemelen yakın olsaydık sana çok ihtiyaç durabilirsiniz canım yaaa veterinerim yok köpeğim var:))
Olsun sağlık olsun canım benim nasılsınız?? Özledin mi beniiiii
yok canım o küçük numaralar sökmüyo artıkyoğurt yiyorum hemen yada karpuz...kraker ymurta içmiş gibi bi tat bırakıyo sanki ağzımda ne biliim yiyemez oldum tiksindim artık...yada sadece parmağı az ıslatıp tuza banıp yalıyorum o da yatıştırıyo midemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?