Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben rahatım ya hiç bulantı falan istemiyorum inşallah olmaz
sen bi 6.haftayı devir de ondan sonra bekle...şimdi olmaz pek erken daha..olsa da haftada bir kere iki kere en fazla...bunlar iyi günlerin bebeeeem
bende demiyom kimseciklere yoksa strese girerim. hamile olunca söylerim artık

biz de hamile kaldığımda söyledik.hatta hemen söylemedik yanlarına gittik mamlekete öyle söyledik :) gerçi biz çalışmaya başladık sonraki adetim gelmedi..bebeişim gelmek istiyomuş zaten de çağırmamızı bekliyomuş

bende iki tarafı toplarım dedim ama hafta sonu olunca annemde mangal yaptık
bazı nedenlerden dolayı ayrı ayrı söylemek zorunda kaldım. görümcem ameliyat oldu kv biz gelmeyelim mangala dedi. iki tarafa da söyledik
ama yine geldiler sonradan mangala süpriz daha ağır bastı

inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız..darısı bizlere olsun

sen bi 6.haftayı devir de ondan sonra bekle...şimdi olmaz pek erken daha..olsa da haftada bir kere iki kere en fazla...bunlar iyi günlerin bebeeeem

şimdiden bol bol dua ediyorum inşallah hiç olmaz annem bana hamileyken de böyleymiş inşallah ona çekerim

Valla yaz ayı olursa piknikte iyi fikir aslında

şimdiden bol bol dua ediyorum inşallah hiç olmaz annem bana hamileyken de böyleymiş inşallah ona çekerim

inşallah canım benim annem de teyzem de hatta annanem de hiiiç bulantı nedir bilmemişler....sadece tiksindikleri bi kaç yiyecek içecek olmuş o kadar...onların çekmediği bulantıyı ben çekiyorm resmen....

hepinize iyi tatiller iyi haftasonları ve :)))bol çalışmalar diliyorum:)) ben de çıkıyıyorum...

iyi tatilleerr bende çıkıyorum masamı toplar kaçarım... Bugünü atlattım gelen giden yok bakalım yarında olmazsa p.tesi havalarda uçarken görebilirsiniz beni

inşallah canım benim annem de teyzem de hatta annanem de hiiiç bulantı nedir bilmemişler....sadece tiksindikleri bi kaç yiyecek içecek olmuş o kadar...onların çekmediği bulantıyı ben çekiyorm resmen....

biter inşallah seninde
sabah kalkar kalmaz çubuk kraker yiyip öyle kalk yataktan işe yarar belki

bende sağlıkçıyım ama çok stresli oluyor insan elind değil tamam sakinim diyorsun ama aklında hep o var

biter inşallah seninde
sabah kalkar kalmaz çubuk kraker yiyip öyle kalk yataktan işe yarar belki

yok canım o küçük numaralar sökmüyo artık yoğurt yiyorum hemen yada karpuz...kraker ymurta içmiş gibi bi tat bırakıyo sanki ağzımda ne biliim yiyemez oldum tiksindim artık...yada sadece parmağı az ıslatıp tuza banıp yalıyorum o da yatıştırıyo midemi

İyi akşam üstleri hanımlar nasılsınız?? Var mı güzel bi haber??

başka meslekten varmı kimse pekiii. kızlar ben bi yemeğe gidip gelem öğle arası çooookkk acıktıııııımmmm
Muhtemelen yakın olsaydık sana çok ihtiyaç durabilirsiniz canım yaaa veterinerim yok köpeğim var:))
sağol güzelim sanada
bugün bi haber alamadık

Olsun sağlık olsun canım benim nasılsınız?? Özledin mi beniiiii

hafta sonu geliyor dinlen güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…