Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım ya benim de sinüzit problemim var çok iyi anlıyorum seni

ilaçda almak istemiyorum bi an önce geçsn diye dua edip duruyorum şiddetli baş ağrısıda yapıyo.tedavisi var mı diye doktora gittim ben var ama garanti değil tekrarlıyo ded bende neden boştan yere ameliyat olucam o zaman dedim vazgeçtim:S

yaa dün akşam işim çıktı bütün muhabbeti kaçırmışım , hoşçakal bile diyemedim size
Benimde eşim bebek için çalışmaya başlamadan önce kendi de araştırmış 14. günü olacakmış diyo birde belinin altına yastık koyacakmışsın diyordu
aferin eşine vallahi takdir ettim.benim eşim hiç anlamaz öyle şeylerden araştırmaz da:)

canım benim bi köpeğim vardı gözleri kapalıyken almıştım ben büyüttüm..kızanı geldi diye eve dişi getirdim bikaç kere olmadı..ben de dişinin evine gönderdim ordan da kaçmış benden hiç ayrılmadığı için bensiz duramadı herhalde..bir daha da bulamadım, onu çok özlüyorum:2:veteriner görünce paylaşayım dedim
ben de herkese söyledim ilacı bıraktığımı sağır sultan bile duydu..bi tek kayınpederim ile babam bilmiyor onlara da belki anneler söylemiştir

bende üremek istiyorum aartııık :) çiftleşecem bugun :)
alemsin şekerim öldürdün beni gülmekten..

migrenim tuttuuuuuu midem bulanıyorrrrr:84::2:
benim de migrenim var geçmiş olsun..çin yağı tavsiye ederim sakinleşitirip uyutuyor gece..

teşekkür ettim canım

ne demek sana da şiddetle çin yağı tavsiye ederim o zaman.. şakaklarına sür ensene sür ağrıyı geçiriyor; sıcak suya damlat burnuna çek burnu açıyor; küp şekere damlat balgamı söktürüyor; buğu gibi aç yine burna ve boğaza iyi geliyor vs.. her derde deva..

bende çin yağı değil ama içeriği 3 aşağı 5 yukarı aynı olan bi damla var.peçeteye damlatıyorum 2 3 damla gece yatarken başucuma koyuyorum öylle açıyorum nefesimi..baş ağrısı içinde bu aralar sürmüyorum bebek için deneme yapıyoruz ya alakası yok belki ama korkuyorum ne bileyim :S

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim tatlım nasılsın çalışmalar ne alemde bende adetim bitsin diye gün sayıyom

valla çalışmalar tam gaz devam ediyo canım ama biz boşuna mı çalışıyoruz boşuna mı onu bilmyiorum..ben kürtajdan sonra adet olmadım daha..doktorum 14 haziranda olursun demişti..14ünde olmazsam hemen sağlık ocağına koşucam :)

inan çok mutlu olurum :) bu gecede çalışma var bakalım artk :) yine 3ayda hamile kalırsam naparım nasıl beklerim bilmiyorum.insan ilkini kaybedince daha bi sabırsızlaşıyo :S

ilk gebeliğini kaç ay beklediniz ama sinemcim genelde düşük veya kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyo etrafımdakiler hep öyle oldu hadi inş seninde öyle olur

ilk gebeliğini kaç ay beklediniz ama sinemcim genelde düşük veya kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyo etrafımdakiler hep öyle oldu hadi inş seninde öyle olur

3.ayda gelmişti meleğimiz :) benim karnımda ölmüş kalp atışı yok demişti doktor rutin kontrole gittiğim zaman hemen yatışım yapılmıştı 25gün oldu bekliyorum bakalım..

uyudum ve uyandım
hoşgeldiniz kızlar tekrar günaydın:13:
kahvaltımı yapayım da geleyim bi an önce
sinemim geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine tamam mı

uyudum ve uyandım

ohh iii yapmışsın :)
tamm yapda gel bakalım afieyet olsun ben kayınvalidemdeyim çayı demledim ama hala uyuyo o kalksın bizde yapcaz inşallah :)
sağol kuzucum dikkat ettiğim halde bu durumdayım şaşıyorum kendime :S

3.ayda gelmişti meleğimiz :) benim karnımda ölmüş kalp atışı yok demişti doktor rutin kontrole gittiğim zaman hemen yatışım yapılmıştı 25gün oldu bekliyorum bakalım..

Tatlım kötü düşünceleri sil aklından Hayırlısı vardır bir bildiği Yaradanın İNŞALLAH hayırlısıyla yine bir melek nasip eder en tez zamanda hatta 2mizin aynı zamana gelsin 40larımız karışsın

uyudum ve uyandım

Günaydın 38s ben pc başında yapıom kahvaltımı halaaaa hadi bekliyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…