- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
geçmiş olsun canım ya benim de sinüzit problemim var çok iyi anlıyorum seni
aferin eşine vallahi takdir ettim.benim eşim hiç anlamaz öyle şeylerden araştırmaz da:)Benimde eşim bebek için çalışmaya başlamadan önce kendi de araştırmış 14. günü olacakmış diyo birde belinin altına yastık koyacakmışsın diyordu
canım benim bi köpeğim vardı gözleri kapalıyken almıştım ben büyüttüm..kızanı geldi diye eve dişi getirdim bikaç kere olmadı..ben de dişinin evine gönderdim ordan da kaçmış benden hiç ayrılmadığı için bensiz duramadı herhalde..bir daha da bulamadım, onu çok özlüyorum:2:veteriner görünce paylaşayım dedimalemsiniz baayanlar. bizdede hastalar hep hayvan sahipleri insan ister istemez anlatıyosun bu böyledir şu şöyledir. üstü kapalı anlatıyon anlamıyo. mecbur açıp anlatıyon. bak abi köpeğin kanaması olmuş kızgınlığa gelmiş. bi hafta sonra çiftleştir sen bunu. yada erkekse köpek abi bu köpek çiftleşmek istiyo zamanı gelmiş. dişi bulman lazım. bizde o kadar alıştıkki rahatça konuşuyoruz kendimizle ilgili şeyleri arkadaşlar arasında.
ben de herkese söyledim ilacı bıraktığımı sağır sultan bile duydu..bi tek kayınpederim ile babam bilmiyor onlara da belki anneler söylemiştirBende söylemicem demiştim ama yavaştan söylüyorum galiba :26::26: küçük görümcem biliyo, arkadaşımın biri biliyo, eşimin kuzeninin karısı (manevi eltim),birde işyerinden ablam var offf git gide yayılıyor :44::44:
alemsin şekerim öldürdün beni gülmekten..bende üremek istiyorum aartııık :) çiftleşecem bugun :)
benim de migrenim var geçmiş olsun..çin yağı tavsiye ederim sakinleşitirip uyutuyor gece..migrenim tuttuuuuuu midem bulanıyorrrrr:84: :2:
iyi olmaya çalışıyorum değil hepimiz ii olcazbende nasıl olayım eşim sağolsun eve gribi bi getirdi bana sattı kendi iyileşti bende sünizitde olunca iyice perişanları oynuyorum valla
çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..
teşekkür ettim canım
ne demek sana da şiddetle çin yağı tavsiye ederim o zaman.. şakaklarına sür ensene sür ağrıyı geçiriyor; sıcak suya damlat burnuna çek burnu açıyor; küp şekere damlat balgamı söktürüyor; buğu gibi aç yine burna ve boğaza iyi geliyor vs.. her derde deva..
Günaydın hanımlar nasılsınız??
ne yani yaaa bir ben mi çalışıyorum cumartesiiiii
Yok hayır canım bende çalışıyorum yalnız değilsin
kolay gelsin o halde canım
Çok teşekkür ederim tatlım nasılsın çalışmalar ne alemde bende adetim bitsin diye gün sayıyom
belki hemen hamile kalmışsındır kim bilir
inan çok mutlu olurum :) bu gecede çalışma var bakalım artk :) yine 3ayda hamile kalırsam naparım nasıl beklerim bilmiyorum.insan ilkini kaybedince daha bi sabırsızlaşıyo :S
ilk gebeliğini kaç ay beklediniz ama sinemcim genelde düşük veya kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyo etrafımdakiler hep öyle oldu hadi inş seninde öyle olur
uyudum ve uyandım
hoşgeldiniz kızlar tekrar günaydın:13:
kahvaltımı yapayım da geleyim bi an önce
sinemim geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine tamam mı
3.ayda gelmişti meleğimiz :) benim karnımda ölmüş kalp atışı yok demişti doktor rutin kontrole gittiğim zaman hemen yatışım yapılmıştı25gün oldu bekliyorum bakalım..
uyudum ve uyandım
hoşgeldiniz kızlar tekrar günaydın:13:
kahvaltımı yapayım da geleyim bi an önce
sinemim geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?