- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Tatlım kötü düşünceleri sil aklından Hayırlısı vardır bir bildiği Yaradanın İNŞALLAH hayırlısıyla yine bir melek nasip eder en tez zamanda hatta 2mizin aynı zamana gelsin 40larımız karışsın
Günaydın 38s ben pc başında yapıom kahvaltımı halaaaa hadi bekliyoruz seni
inan o kötü duyguları kafadan silmek çok zor..benim evliliğimden bu yana yaşadıklarım şaka gibi..artk kaldırmıyo bünyem..ayyy inşallah cnm benm inşallah..sizde çalışmalar ne zaman başladı?
bu arada afiyet olsun canım
günaydınn :) gribim dışında iyiyim sen nasılsın :)
ohh iii yapmışsın :)
tamm yapda gel bakalım afieyet olsunben kayınvalidemdeyim çayı demledim ama hala uyuyo o kalksın bizde yapcaz inşallah :)
sağol kuzucum dikkat ettiğim halde bu durumdayım şaşıyorum kendime :S
Günaydın 38s ben pc başında yapıom kahvaltımı halaaaa hadi bekliyoruz seni
inan o kötü duyguları kafadan silmek çok zor..benim evliliğimden bu yana yaşadıklarım şaka gibi..artk kaldırmıyo bünyem..ayyy inşallah cnm benm inşallah..sizde çalışmalar ne zaman başladı?
bu arada afiyet olsun canım
canım benimmm anlatmak istersen herzaman dinlerimmm hepimizin evliliğinde var sıkıntılar benimde oldu
benim arkadaşlarım, ablam hamileyken bir tek çin yağı ve migren bandı kullandı ben de depoladım eve 1 aydır ben de bebek istiyorum; ağrı kesici dahi içmiyorum,çin yağı uyguluyorumbende çin yağı değil ama içeriği 3 aşağı 5 yukarı aynı olan bi damla var.peçeteye damlatıyorum 2 3 damla gece yatarken başucuma koyuyorum öylle açıyorum nefesimi..baş ağrısı içinde bu aralar sürmüyorum bebek için deneme yapıyoruz ya alakası yok belki ama korkuyorum ne bileyim :S
Günaydın şekerim iyiyiz sen nasılsın?Günaydın hanımlar nasılsınız??
yalnız olmadığıma sevinsem mi senin adına üzülsem mi bilemedimYok hayır canım bende çalışıyorum yalnız değilsin
uyudum ve uyandım
hoşgeldiniz kızlar tekrar günaydın:13:
kahvaltımı yapayım da geleyim bi an önce
sinemim geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine tamam mı
Günaydın kuzum geçmiş olsun. Bişeyler alıyor musun grip iÇin??yaz havasında sevmediğim şey de grip..
sağol bebeğim anneni kaldır da yemeğini ye kız aç aç oturma
günaydın canım ayy kıyamam evde olsan ne güzel yapardın kahvaltını
işiniz zor valla neyse yarın yaparsın artık
sağol canım gel beraber olsunbizim ilk denememizdi bu ay mayıs ayı ilk denememiz inş bu ay 2 olacak dua edelim birbirimize
evliliğimden yana bi sıkıntım yok..düğünümde 2cenaze vardı biri izmirdeki eniştem diğeri eşimin üvey ama öz gibi olan ananesi.düğün içn gelenler yada zaten ank da yaşayan akrabalrım amcalarımdan cenzeye gidenler oldu.düğünümden sonra uzun bi süre evimde kalamadım çok yakın birinden nazar değmiş dedi bi abim var sağolsun dualarla kendime geldim evimde kalabiliyorum şimdi.uzun bi süre kayınvalidemde ve annemlerde kaldık.düğünümden sonra bi dünya daha cenaze oldu.2yaş8aylık rahatsız bi kaynım vardı 29ocakta onu kaybettik.tabi ki kayınvalidemleri yalnız bırakmadık 1ay yine onlarda kaldık.sonrasında annem28martta ameliyat oldu hamileydim bende o ara annemlerde kaldık 1ay.hemen 3hafta sonrasında benm kürtaj olayım yine 2hafta annemlerde kaldık falan :S
günaydın şekerim afiyet olsun benim tek kahvaltım iş yerinde nesquik cornflakes
evliliğimden yana bi sıkıntım yok..düğünümde 2cenaze vardı biri izmirdeki eniştem diğeri eşimin üvey ama öz gibi olan ananesi.düğün içn gelenler yada zaten ank da yaşayan akrabalrım amcalarımdan cenzeye gidenler oldu.düğünümden sonra uzun bi süre evimde kalamadım çok yakın birinden nazar değmiş dedi bi abim var sağolsun dualarla kendime geldim evimde kalabiliyorum şimdi.uzun bi süre kayınvalidemde ve annemlerde kaldık.düğünümden sonra bi dünya daha cenaze oldu.2yaş8aylık rahatsız bi kaynım vardı 29ocakta onu kaybettik.tabi ki kayınvalidemleri yalnız bırakmadık 1ay yine onlarda kaldık.sonrasında annem28martta ameliyat oldu hamileydim bende o ara annemlerde kaldık 1ay.hemen 3hafta sonrasında benm kürtaj olayım yine 2hafta annemlerde kaldık falan :S
sağol bebeğim anneni kaldır da yemeğini ye kız aç aç oturma
günaydın canım ayy kıyamam evde olsan ne güzel yapardın kahvaltını
işiniz zor valla neyse yarın yaparsın artık
günaydın cici annemizgünaydınnn
ayy kuzucum kaynımdan sonra toparlayamadı..1 hafta önce psikoloğa gitti işte uyuyamıyorum falan diye.oda ilaç yazdı onları kullanıyo yine çok fazla uyuyamıyo bende kıyamıyorum napayım..
canım benim ya çok talihsizlik gelmiş başınaüzülme bol bol dua oku yasin oku Allah büyüktür nasıl alıyorsa en güzel şekilde yine o verir. sakın kendi psikolojini bozma yaşanması gerekiyormuş yaşanmış geçmiş bu kara günler..önündeki günler çok çok daha güzel olur inşallah canım...
günaydın cici annemiz
hmm anladım canım ya unuttum bi an kusuruma bakma ya..
iyi yapmışsın o zaman bırak uyusun kadın[/FONT]
günaydın tatlım poaça filan al da ye kız nesquikle güne mi başlanır.sabah sabah ben yiyemezdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?