Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inan o kötü duyguları kafadan silmek çok zor..benim evliliğimden bu yana yaşadıklarım şaka gibi..artk kaldırmıyo bünyem..ayyy inşallah cnm benm inşallah..sizde çalışmalar ne zaman başladı?
bu arada afiyet olsun canım

Son düzenleme:

canım benimmm anlatmak istersen herzaman dinlerimmm hepimizin evliliğinde var sıkıntılar benimde oldu

sağol bebeğim anneni kaldır da yemeğini ye kız aç aç oturma

Günaydın 38s ben pc başında yapıom kahvaltımı halaaaa hadi bekliyoruz seni

günaydın canım ayy kıyamam evde olsan ne güzel yapardın kahvaltını
işiniz zor valla neyse yarın yaparsın artık

sağol canım gel beraber olsun bizim ilk denememizdi bu ay mayıs ayı ilk denememiz inş bu ay 2 olacak dua edelim birbirimize

canım benimmm anlatmak istersen herzaman dinlerimmm hepimizin evliliğinde var sıkıntılar benimde oldu

evliliğimden yana bi sıkıntım yok..düğünümde 2cenaze vardı biri izmirdeki eniştem diğeri eşimin üvey ama öz gibi olan ananesi.düğün içn gelenler yada zaten ank da yaşayan akrabalrım amcalarımdan cenzeye gidenler oldu.düğünümden sonra uzun bi süre evimde kalamadım çok yakın birinden nazar değmiş dedi bi abim var sağolsun dualarla kendime geldim evimde kalabiliyorum şimdi.uzun bi süre kayınvalidemde ve annemlerde kaldık.düğünümden sonra bi dünya daha cenaze oldu.2yaş8aylık rahatsız bi kaynım vardı 29ocakta onu kaybettik.tabi ki kayınvalidemleri yalnız bırakmadık 1ay yine onlarda kaldık.sonrasında annem28martta ameliyat oldu hamileydim bende o ara annemlerde kaldık 1ay.hemen 3hafta sonrasında benm kürtaj olayım yine 2hafta annemlerde kaldık falan :S

benim arkadaşlarım, ablam hamileyken bir tek çin yağı ve migren bandı kullandı ben de depoladım eve 1 aydır ben de bebek istiyorum; ağrı kesici dahi içmiyorum,çin yağı uyguluyorumbitkisel ya bir şey olmaz..

Günaydın hanımlar nasılsınız??
Günaydın şekerim iyiyiz sen nasılsın?

Yok hayır canım bende çalışıyorum yalnız değilsin
yalnız olmadığıma sevinsem mi senin adına üzülsem mi bilemedim

uyudum ve uyandım
hoşgeldiniz kızlar tekrar günaydın:13:
kahvaltımı yapayım da geleyim bi an önce
sinemim geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine tamam mı

günaydın şekerim afiyet olsun benim tek kahvaltım iş yerinde nesquik cornflakes

Günaydın kuzum geçmiş olsun. Bişeyler alıyor musun grip iÇin??yaz havasında sevmediğim şey de grip..

teşekkür ederimmmm :) almıyorum valla ne bitki çayı ne ilaç.bebiş denediğimiz için sürekli sıcak çay içiyorum sıcak tutuyorum kendimi..bende sevmem ama sağolsun eşim getirmiş eve bendede sünizit olunca hemen açığım tabi grip olmaya..atlatıcam inşallah :)

ayy kuzucum kaynımdan sonra toparlayamadı..1 hafta önce psikoloğa gitti işte uyuyamıyorum falan diye.oda ilaç yazdı onları kullanıyo yine çok fazla uyuyamıyo bende kıyamıyorum napayım..

canım benim ya çok talihsizlik gelmiş başına üzülme bol bol dua oku yasin oku Allah büyüktür nasıl alıyorsa en güzel şekilde yine o verir. sakın kendi psikolojini bozma yaşanması gerekiyormuş yaşanmış geçmiş bu kara günler..önündeki günler çok çok daha güzel olur inşallah canım...

Allah yardımcın olsun çok kötü şeyler yaşamışsın hepsi aynı zamana gelmesi sizin açınızdan pek iyi olmamış bebiş bence huzurlu bi ortam oluşmasını bekliyo gelmek için kötü şeylerin bitmesini kuzun gelince hep mutluluklar gelecek peşi sıra inan bak

yani iş yerimdede süper kahvaltı yapabiliyorum ama artık haftanın yorgunluğu dünde görümcemdeydik yarımda geldik eve uykusuzum ondan hiç keyfim yok

Son düzenleme:
günaydın cici annemiz
ayy kuzucum kaynımdan sonra toparlayamadı..1 hafta önce psikoloğa gitti işte uyuyamıyorum falan diye.oda ilaç yazdı onları kullanıyo yine çok fazla uyuyamıyo bende kıyamıyorum napayım..

hmm anladım canım ya unuttum bi an kusuruma bakma ya..
iyi yapmışsın o zaman bırak uyusun kadın
[/FONT]

hamileykende okurdum şimdide okuyorum valla..psikolojimi bozmamak için elimden geleni yapıyorum çok şükür Allah'a inancım var Allah'a duaya sığınıyorum..amin canım inşallah önümüzdeki günler güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…