yani iş yerimdede süper kahvaltı yapabiliyorum ama artık haftanın yorgunluğu dünde görümcemdeydik yarımda geldik eve uykusuzum ondan hiç keyfim yok
hosbuldum canım
anlayışın için sağol tatlım ee nasılsın görüşmeyeli.. sınavları da atlattık rahatız artık:126:delimisin cnım ne kusuru
poğaça midemi çok yakıyo..ilk başta ben de yiyemiyordum da süt içmiş oluyorum en azından bi de midemi de yakmıyo...
keyfini yerine getirmek için ne yapsam acaba
yarın geç kalk tatlım sonrada doyasıya bir güzel kahvaltı yaparsın..
işte ne kadar güzel olursa olsun evdekini tutmuyo:125:
günaydın tatlım poaça filan al da ye kız nesquikle güne mi başlanır.sabah sabah ben yiyemezdim valla
anlayışın için sağol tatlım ee nasılsın görüşmeyeli.. sınavları da atlattık rahatız artık:126:
hmm anladım tatlım içmeye devam et o zaman
ben sütü sade severim tabii sıcak olcak
anlayışın için sağol tatlım ee nasılsın görüşmeyeli.. sınavları da atlattık rahatız artık:126:
canım benm hayırlı uğurlu olsun inşallah..aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün sağlıklı ailesine vatanına hayırlı bi evlat olsun inşallah.Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
bak senden bi ricam var.nolur yaz sıcağına aldanıp kendini üşütme ayağın yalın gezme bi çorap yada bi terlik olsun mutlaka ayağında anlaştık mı
Günaydın herkese ;
nasılsınız bakalım
Günaydın herkese ;
nasılsınız bakalım
Günaydın kızlaaaarrrrr
kendi üstüme de alınıyorum bu güzel dilekleriya bana da tembihlemiştin canım ama ben çorap giyemiyorum çok sıcakkk...ama terlik geçiriyorum ayağıma...ee ne var ne yok?çalışmalar ne alemde???
günaydın canım hoşgeldin çok şükür ben iyiyim asıl sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik?
Şekerim böyle düşünmen bile benim keyfimi yerine getirdi çok sağolll wallayarında erken kalkıcam eşimin arkadaşı eşiyle beraber oturmaya gelecek gündüz oturması bu akşam ikram hazırlığı yapıcam oturma odamı toplıcam ütülükler örgüler kumaşlar vs. herşey karıştı geçen hepsini çıkardım düzenlemek için bazılarını attım bazılarını bi araya topladım karışık yani anlıcan yarın sabahtanda silip süpürücem öyle yani
bu konuda tam tersmişiz tatlımben de direk soğuk sade çok seviyorum..sıcak süt pek sevmem ama ballı olursa içebilirim
rica ederimişte gribimin dışında bi sıkıntı yok çalışmalar tam gaz devam ediyo :) sınavları atlattık ama benm hiç ii geçmedi :S senin nasıldı? sende ne var ne yok :)
kızlar ben çıkıyorum kahvaltı yapcam sonra müsait olursam yine gelirim hepiniz öpüldünüz dikkat edin kendinze hamiş olanlar bebişlerede tabiki
günaydın şeker annelerrr:)) tabiki de Jack_Frost sen de dahilsin
bugün nasılsınız bakalım gelişmelerinizi bizimle paylaşında bizde ileride başımıza neler gelecek aydınalanalım
günaydın şeker annelerrr:)) tabiki de Jack_Frost sen de dahilsin
bugün nasılsınız bakalım gelişmelerinizi bizimle paylaşında bizde ileride başımıza neler gelecek aydınalanalım
Günaydın kızlaaaarrrrr
kendi üstüme de alınıyorum bu güzel dilekleriya bana da tembihlemiştin canım ama ben çorap giyemiyorum çok sıcakkk...ama terlik geçiriyorum ayağıma...ee ne var ne yok?çalışmalar ne alemde???
Günaydın herkese ;
nasılsınız bakalım
Günaydın kızlaaaarrrrr
günaydın.
çok şükür ki ben çok iyiyim dün biraz gaz sancılarım oldu ama sabaha bişeyim kalmadı uyku dışında hamileliğin belirtileri fazla yok /bulantı-kusma/ gibi. tek sıkıntım cildimde çiller çıktı lekelenme oldu dr gittiğimde bunu soracağım sanırım güneşten yaptı
aynıaı annem bana hamileyken annemde çıkmış
nasıl nasıl??bugün de uyanmak istemedim..hamilelik insanı uykucu yapıyomuş....bulantımı nasıl yeneceğimi buldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?