Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani iş yerimdede süper kahvaltı yapabiliyorum ama artık haftanın yorgunluğu dünde görümcemdeydik yarımda geldik eve uykusuzum ondan hiç keyfim yok

keyfini yerine getirmek için ne yapsam acaba
yarın geç kalk tatlım sonrada doyasıya bir güzel kahvaltı yaparsın..
işte ne kadar güzel olursa olsun evdekini tutmuyo:125:

Son düzenleme:
hosbuldum canım

canım benm hayırlı uğurlu olsun inşallah..aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün sağlıklı ailesine vatanına hayırlı bi evlat olsun inşallah.Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
bak senden bi ricam var.nolur yaz sıcağına aldanıp kendini üşütme ayağın yalın gezme bi çorap yada bi terlik olsun mutlaka ayağında anlaştık mı

delimisin cnım ne kusuru
anlayışın için sağol tatlım ee nasılsın görüşmeyeli.. sınavları da atlattık rahatız artık:126:
poğaça midemi çok yakıyo..ilk başta ben de yiyemiyordum da süt içmiş oluyorum en azından bi de midemi de yakmıyo...

hmm anladım tatlım içmeye devam et o zaman
ben sütü sade severim tabii sıcak olcak

keyfini yerine getirmek için ne yapsam acaba
yarın geç kalk tatlım sonrada doyasıya bir güzel kahvaltı yaparsın..
işte ne kadar güzel olursa olsun evdekini tutmuyo:125:

Şekerim böyle düşünmen bile benim keyfimi yerine getirdi çok sağolll walla yarında erken kalkıcam eşimin arkadaşı eşiyle beraber oturmaya gelecek gündüz oturması bu akşam ikram hazırlığı yapıcam oturma odamı toplıcam ütülükler örgüler kumaşlar vs. herşey karıştı geçen hepsini çıkardım düzenlemek için bazılarını attım bazılarını bi araya topladım karışık yani anlıcan yarın sabahtanda silip süpürücem öyle yani

günaydın tatlım poaça filan al da ye kız nesquikle güne mi başlanır.sabah sabah ben yiyemezdim valla

anlayışın için sağol tatlım ee nasılsın görüşmeyeli.. sınavları da atlattık rahatız artık:126:

ben de direk soğuk sade çok seviyorum..sıcak süt pek sevmem ama ballı olursa içebilirim

rica ederim işte gribimin dışında bi sıkıntı yok çalışmalar tam gaz devam ediyo :) sınavları atlattık ama benm hiç ii geçmedi :S senin nasıldı? sende ne var ne yok :)

Günaydın kızlaaaarrrrr

kendi üstüme de alınıyorum bu güzel dilekleri ya bana da tembihlemiştin canım ama ben çorap giyemiyorum çok sıcakkk...ama terlik geçiriyorum ayağıma...ee ne var ne yok?çalışmalar ne alemde???

ben de direk soğuk sade çok seviyorum..sıcak süt pek sevmem ama ballı olursa içebilirim

Günaydın herkese ;

nasılsınız bakalım

günaydın şeker annelerrr:)) tabiki de Jack_Frost sen de dahilsin
bugün nasılsınız bakalım gelişmelerinizi bizimle paylaşında bizde ileride başımıza neler gelecek aydınalanalım

sen sağol bitanem:118::118: :118: :118:
oo işin çokmuş ama sen gözü kapalı halledersin tatlım ya:104: :104:

bu konuda tam tersmişiz tatlım
rica ederim işte gribimin dışında bi sıkıntı yok çalışmalar tam gaz devam ediyo :) sınavları atlattık ama benm hiç ii geçmedi :S senin nasıldı? sende ne var ne yok :)

iyi iyi inşallah hemen gönderir kardeşini meleğin
benimki iyiydi tatlım ya..
valla bol bol temizlik vardı bende

kızlar ben çıkıyorum kahvaltı yapcam sonra müsait olursam yine gelirim hepiniz öpüldünüz dikkat edin kendinze hamiş olanlar bebişlerede tabiki

bugün nasılsınız bakalım gelişmelerinizi bizimle paylaşında bizde ileride başımıza neler gelecek aydınalanalım

günaydın.

çok şükür ki ben çok iyiyim dün biraz gaz sancılarım oldu ama sabaha bişeyim kalmadı uyku dışında hamileliğin belirtileri fazla yok /bulantı-kusma/ gibi. tek sıkıntım cildimde çiller çıktı lekelenme oldu dr gittiğimde bunu soracağım sanırım güneşten yaptı
aynıaı annem bana hamileyken annemde çıkmış

bugün de uyanmak istemedim..hamilelik insanı uykucu yapıyomuş....bulantımı nasıl yeneceğimi buldum bugün

kendi üstünede alın tabiki kuzucum.. çalışmlar tam gaz devam ama oldu mu olmadı mı bilemiyorum artık :) terlik giydiğine sevdindim kuzuucm dkkat et kendne emi

hamile olunca çil ve leke çıkanı da çok duydum tersine cildi güzelleşeni de..
ama kızların hamileliği annesininkine çekermiş genelde..

bugün de uyanmak istemedim..hamilelik insanı uykucu yapıyomuş....bulantımı nasıl yeneceğimi buldum bugün
nasıl nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…