son 20 sayfam kaldı okunmadık boş kaldıkça ona da devam edicem ne çabuk ilerlemişsinz ben yokken.kasıklarıma bir sancı giriyor 2 kat oluyorum sonra geçyor .birkaç aydır adet öncesi bu tip ağrılar yaşardım yakında gelecek herhalde kırmızı
son 20 sayfam kaldı okunmadık boş kaldıkça ona da devam edicem ne çabuk ilerlemişsinz ben yokken.kasıklarıma bir sancı giriyor 2 kat oluyorum sonra geçyor .birkaç aydır adet öncesi bu tip ağrılar yaşardım yakında gelecek herhalde kırmızı
Bunları bana soranlar bizim doktorlarımız hocalarımız düşün artık...seviye yada makamla alakası yok kişilik meselesi
hamillikte böyle baslar :)
vee ben geldım yemegımı yaptım soframı hazırladım 45 dk daha burdayım :)
Enemm sende özel hastane mağdurumun demek canım benim gibi :)))
Hoşgeldin eskileri okurken gördüm meslektaşmışız ne güzel:)
ne güzel hangi servistesin :)
çenemiz çook düşük herhalde
aman kız dur ne kırmızısı tövbe de
hamillikte böyle baslar :)
vee ben geldım yemegımı yaptım soframı hazırladım 45 dk daha burdayım :)
Aslında Üniversitesi.de her serviste çalışmak zorunda kaldım ama son 2sene ortopedide çalıştım mezuniyetten sonra özeldeydim bıraktım işi.kpss hazırlıkları var artık.sen hangi servistesin??
migrenim tuttuuuuuu midem bulanıyorrrrr:84: :2:
canım inşallah böyle bir gün olur hepimiz için gerçi ben biraz gergin başladım güne yine ev mevzusu erken uyandım ev bakmaya başladım ve gerildim haliyle
günaydınlar:) nasılsınız bakalım hatunlar :)
iyi olmaya çaba gösteriyorum canım sen nasılsın
iyi olmaya çalışıyorum değil hepimiz ii olcazbende nasıl olayım eşim sağolsun eve gribi bi getirdi bana sattı kendi iyileşti bende sünizitde olunca iyice perişanları oynuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?