Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
son 20 sayfam kaldı okunmadık boş kaldıkça ona da devam edicem ne çabuk ilerlemişsinz ben yokken.kasıklarıma bir sancı giriyor 2 kat oluyorum sonra geçyor .birkaç aydır adet öncesi bu tip ağrılar yaşardım yakında gelecek herhalde kırmızı

çenemiz çook düşük herhalde
aman kız dur ne kırmızısı tövbe de

hamillikte böyle baslar :)

vee ben geldım yemegımı yaptım soframı hazırladım 45 dk daha burdayım :)

Bunları bana soranlar bizim doktorlarımız hocalarımız düşün artık...seviye yada makamla alakası yok kişilik meselesi

Enemm sende özel hastane mağdurumun demek canım benim gibi :)))

Hoşgeldin eskileri okurken gördüm meslektaşmışız ne güzel:)

ne güzel hangi servistesin :)

Aslında Üniversitesi.de her serviste çalışmak zorunda kaldım ama son 2sene ortopedide çalıştım mezuniyetten sonra özeldeydim bıraktım işi.kpss hazırlıkları var artık.sen hangi servistesin??

çenemiz çook düşük herhalde
aman kız dur ne kırmızısı tövbe de

gelmesin tabi ki istemiyorum ama bir an gelcek gibiydi sanki ama bu topikte hele kırmızılara hiç yer yok

keşke öyle olsa teşekkür ederim inşallah öyledir.

Aslında Üniversitesi.de her serviste çalışmak zorunda kaldım ama son 2sene ortopedide çalıştım mezuniyetten sonra özeldeydim bıraktım işi.kpss hazırlıkları var artık.sen hangi servistesin??

bende her serviste calıstım ama ortopedi en sevmediğim servis ben acildeyim suan bir dönem radyolojideydim orası rahattı ama acilde anam aglıyor yani:)

canım inşallah böyle bir gün olur hepimiz için gerçi ben biraz gergin başladım güne yine ev mevzusu erken uyandım ev bakmaya başladım ve gerildim haliyle

canım herşey olacağına varır sıkma o güzel canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…