Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızın mı olcak acaba gibi bi soru geçti aklımdan bu gönderini okurken....

Maşallah de kendine nazar değdirme canım insanın kendinede çok nazarı değiyo kusma mide bulantın olmasın ama yine de kendini bol bol oku ayetül kürsi yi bide bizede dua et hamişlerin duası kabul olur ismen dua istiyorum bebiş için

hamile olunca çil ve leke çıkanı da çok duydum tersine cildi güzelleşeni de..
ama kızların hamileliği annesininkine çekermiş genelde..

evet ben annem ne yaşadı ise aynısını yaşıyorum.

kızın mı olcak acaba gibi bi soru geçti aklımdan bu gönderini okurken....

annem bendeyken yaşamıs bunu
olabilir herkes öyle diyor kızın olacak falan diyor ama pek inanmak istemiyorum.. hayırlısı

aman maşallah diyelim :)
siz aklımdasınız nerdeyse her gün dua ediyorum

bir dilim ekmeğin üzerine (becel sürer gibi) yoğurt sürün tabi kalın bir tabaka...üzerine tuz ve nane ekin...hapur hupur yiyin :) şuan şarkı söyleyebilirim...dans edebilirim kendi etrafımda dönebilirim...bulantım geçti...sabah kalktığımda salona gelene kadar ölürdüm her an öğürcek gibi olurdum ama şimdi koşa koşa bi yatak odasına bi salona bi banyoya bi mutfağa gidebilirim

hmm bu formul aklımda bulunsun ben midem havada gezen biriyim normalde bile..hamişliğim daha kötü olur diye düşünüyorum..

gittim canım ama usg evde 2 hafta sonra yine gideceğim
sağda mı kese solda mı ? o fotoda sağda ise senin için içinde soldadır bebiş...kızlar anne karnında solda olurmuş
hmm bu formul aklımda bulunsun ben midem havada gezen biriyim normalde bile..hamişliğim daha kötü olur diye düşünüyorum..

ben de öyleydim gerçekten hamile olunca bulantının şiddeti artıyo..dün bi ara midem boştu sadece su içmiştim afedersin ama suyu bile çıkardım

sağda mı kese solda mı ? o fotoda sağda ise senin için içinde soldadır bebiş...kızlar anne karnında solda olurmuş

resim de sağda o zaman karnımda solda yani kız oluyor vay be

Enişte bey bile hissediyo bak ne diyim daha Çin takvimini salla Allahımm en güzelini verecektirr PRENS veya PRENSES

evet erkek olmasın diyo eşim gerçi şimdi artık ne olursa kabulum diyor ama

eşim de öyle diyor hahahah ne erkeği be kız olacak kız diyor

benimki de öyle...kız diye tutturdu..tamam diyo en başta sağlıklı olsun tabii çocuğumuz ama kız olcak ben öyle hissediyorum öyle istiyorum diyo...dün rüya bile görmüş...paytak paytak yürüyomüş,yarım yamalak konuşuyomuş kız çocuğumuz varmış...ee diyorum nasıldı anlat biraz..mavi gözlüydü sarışındı gerisini hatırlamıyorum o sırada uyuyodum bu kadar gördüm diye espiri yapıyo bi de

aynen canım bizimki henüz rüyasında falan görmedi ama sürekli kızım kızım diye seviyor.
bende erkek istiyorum. gerçi aynen dediğin gibi bebek olduğunu öğrendiğim anda sağlıklı olsun yeter dedim
şimdi teyzemin erkek benim kızım olursa sevinirim iki tane sevilir

resim de sağda o zaman karnımda solda yani kız oluyor vay be

fotoyu karşıdan tam görüncek şekilde karnının üstüne koy...o zaman karnının solunda kalıcak...bi de kese tam yuvarlak olursa kız diyorlar...

benim kese sağda...tam yuvarlak da değil...çin takvimi ve babamız hariç herşey erkek diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…