günaydın.
çok şükür ki ben çok iyiyim dün biraz gaz sancılarım oldu ama sabaha bişeyim kalmadı uyku dışında hamileliğin belirtileri fazla yok /bulantı-kusma/ gibi. tek sıkıntım cildimde çiller çıktı lekelenme oldu dr gittiğimde bunu soracağım sanırım güneşten yaptı
aynıaı annem bana hamileyken annemde çıkmış
günaydın.
çok şükür ki ben çok iyiyim dün biraz gaz sancılarım oldu ama sabaha bişeyim kalmadı uyku dışında hamileliğin belirtileri fazla yok /bulantı-kusma/ gibi. tek sıkıntım cildimde çiller çıktı lekelenme oldu dr gittiğimde bunu soracağım sanırım güneşten yaptı
aynıaı annem bana hamileyken annemde çıkmış
kızın mı olcak acaba gibi bi soru geçti aklımdan bu gönderini okurken....
hamile olunca çil ve leke çıkanı da çok duydum tersine cildi güzelleşeni de..
ama kızların hamileliği annesininkine çekermiş genelde..
kızın mı olcak acaba gibi bi soru geçti aklımdan bu gönderini okurken....
Maşallah de kendine nazar değdirme canım insanın kendinede çok nazarı değiyo kusma mide bulantın olmasın ama yine de kendini bol bol oku ayetül kürsi yibide bizede dua et hamişlerin duası kabul olur ismen dua istiyorum bebiş için
bende buschy gibi düşündüm kızımı olacak acana diye anlattığın şeyler kıza işaret ediyo
eskilerden kalma cinsiyet belirtilerine göre hepsi uyuyor ama görücez bakalım tutacak mı?
ben de baktım onlara erkek için hepsi tutuyo ama çin takvimi kız diyor bize
çintakvimine göre benimde erkek
keseyi görmeye gittin mi canım? usg var mı
hmm bu formul aklımda bulunsun ben midem havada gezen biriyim normalde bile..hamişliğim daha kötü olur diye düşünüyorum..bir dilim ekmeğin üzerine (becel sürer gibi) yoğurt sürün tabi kalın bir tabaka...üzerine tuz ve nane ekin...hapur hupur yiyin :)şuan şarkı söyleyebilirim...dans edebilirim kendi etrafımda dönebilirim...bulantım geçti...sabah kalktığımda salona gelene kadar ölürdüm her an öğürcek gibi olurdum ama şimdi koşa koşa bi yatak odasına bi salona bi banyoya bi mutfağa gidebilirim
ben de baktım onlara erkek için hepsi tutuyo ama çin takvimi kız diyor bize
çintakvimine göre benimde erkek
YALANNN söylüyor ÇİNLİLER YALANNNNNNNN
sağda mı kese solda mı ? o fotoda sağda ise senin için içinde soldadır bebiş...kızlar anne karnında solda olurmuşgittim canım ama usg evde2 hafta sonra yine gideceğim
hmm bu formul aklımda bulunsun ben midem havada gezen biriyim normalde bile..hamişliğim daha kötü olur diye düşünüyorum..
eşim de öyle diyor hahahah ne erkeği be kız olacak kız diyor
sağda mı kese solda mı ? o fotoda sağda ise senin için içinde soldadır bebiş...kızlar anne karnında solda olurmuş
Enişte bey bile hissediyo bak ne diyim daha Çin takvimini salla Allahımm en güzelini verecektirr PRENS veya PRENSES
eşim de öyle diyor hahahah ne erkeği be kız olacak kız diyor
benimki de öyle...kız diye tutturdu..tamam diyo en başta sağlıklı olsun tabii çocuğumuz ama kız olcak ben öyle hissediyorum öyle istiyorum diyo...dün rüya bile görmüş...paytak paytak yürüyomüş,yarım yamalak konuşuyomuş kız çocuğumuz varmış...ee diyorum nasıldı anlat biraz..mavi gözlüydü sarışındı gerisini hatırlamıyorum o sırada uyuyodum bu kadar gördüm diye espiri yapıyo bi de
resim de sağda o zaman karnımda solda yani kız oluyor vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?