peki kasık ağrısı solda ya da sağda olursa o şekilde de belli olmaz mı?:44:
fotoyu karşıdan tam görüncek şekilde karnının üstüne koy...o zaman karnının solunda kalıcak...bi de kese tam yuvarlak olursa kız diyorlar...
benim kese sağda...tam yuvarlak da değil...çin takvimi ve babamız hariç herşey erkek diyo
aman hayırlısı olsun canım senin az kaldı cinsiyete görelim bakalım ne çıkacak
ayy sorma ne kadar da sakindim ben aslında 15inde gitmemiz gerekiyodu ama üçüncü ay dolsun 20 haziranda gideriz dicek kadar sabırlıydım ama geçmiyor günler!!!8 oldu bakk dahaaa
dimi ya zaman geçmiyor aynen bende 22 hazian gibi gitmek istiyorum ama sanki günler durdu
tam kaç haftalık hamile olduğumu bilmek istiyorum her gittiğimde günü değişiyor
hep değişirmiş o 4.-5. aylarda kesinleşirmiş...bize 5-6gün geriden geliyosunuz dedi geç döllenme yada bebeğin yavaş gelişmesi olabilir ama yakalayabilir ileride dedi...7+1 olmam gerekirken 6+3 dedi
canım benm hayırlı uğurlu olsun inşallah..aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün sağlıklı ailesine vatanına hayırlı bi evlat olsun inşallah.Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
bak senden bi ricam var.nolur yaz sıcağına aldanıp kendini üşütme ayağın yalın gezme bi çorap yada bi terlik olsun mutlaka ayağında anlaştık mı
günaydın.
çok şükür ki ben çok iyiyim dün biraz gaz sancılarım oldu ama sabaha bişeyim kalmadı uyku dışında hamileliğin belirtileri fazla yok /bulantı-kusma/ gibi. tek sıkıntım cildimde çiller çıktı lekelenme oldu dr gittiğimde bunu soracağım sanırım güneşten yaptı
aynıaı annem bana hamileyken annemde çıkmış
bir dilim ekmeğin üzerine (becel sürer gibi) yoğurt sürün tabi kalın bir tabaka...üzerine tuz ve nane ekin...hapur hupur yiyin :)şuan şarkı söyleyebilirim...dans edebilirim kendi etrafımda dönebilirim...bulantım geçti...sabah kalktığımda salona gelene kadar ölürdüm her an öğürcek gibi olurdum ama şimdi koşa koşa bi yatak odasına bi salona bi banyoya bi mutfağa gidebilirim
çintakvimine göre benimde erkek
bana birisi 3 haftalık dedi
diğer doktor 4+4 dedi
sonra kendi hesaplamalarıma göre 5+6 gözüküyor
böyle karışık bir durum işte
anaaaammm göbeğim kaşınmaya başladıı...çok tatlı kaşınıyo kıızzzz
yok ben onun ne istediğini biliyorum da...zor şimdi yapamam
anaaaammm göbeğim kaşınmaya başladıı...çok tatlı kaşınıyo kıızzzz
ne istiyormuş bizim yaramaz
büyüyo ya göbeğim de gerildi ya iyice yer açacak kendine göbeğimi çatlatıcak şımarık...yağlamam lazım onu istiyo...azcık çatlatsın şimdi yağlamak zor geliyo...yada yıkancam zaten ya süreyim mi ki yağı...dur hadi sürüp geliyorum..acıdım şimdi bebeğim sığamaz olmuş anasının içine...kucağa sığamıcak zamanlarını da görürüz inşallah sağ salim...
Bacılar nasılsınız? Kimseler kalmamış haftasonunu ermişiz yine bak beklemeyince nasılda geçiyor zaman:)) buschy mide bulantısı geçirecek bir formül bulmana çok sevindim tek korktuğum şey bu diyebilirim.azıcık mide bulantısına bile sabrım yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?