Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman hayırlısı olsun canım senin az kaldı cinsiyete görelim bakalım ne çıkacak

aman hayırlısı olsun canım senin az kaldı cinsiyete görelim bakalım ne çıkacak

ayy sorma ne kadar da sakindim ben aslında 15inde gitmemiz gerekiyodu ama üçüncü ay dolsun 20 haziranda gideriz dicek kadar sabırlıydım ama geçmiyor günler!!!8 oldu bakk dahaaa

ayy sorma ne kadar da sakindim ben aslında 15inde gitmemiz gerekiyodu ama üçüncü ay dolsun 20 haziranda gideriz dicek kadar sabırlıydım ama geçmiyor günler!!!8 oldu bakk dahaaa

dimi ya zaman geçmiyor aynen bende 22 hazian gibi gitmek istiyorum ama sanki günler durdu
tam kaç haftalık hamile olduğumu bilmek istiyorum her gittiğimde günü değişiyor

dimi ya zaman geçmiyor aynen bende 22 hazian gibi gitmek istiyorum ama sanki günler durdu
tam kaç haftalık hamile olduğumu bilmek istiyorum her gittiğimde günü değişiyor

hep değişirmiş o 4.-5. aylarda kesinleşirmiş...bize 5-6gün geriden geliyosunuz dedi geç döllenme yada bebeğin yavaş gelişmesi olabilir ama yakalayabilir ileride dedi...7+1 olmam gerekirken 6+3 dedi

hep değişirmiş o 4.-5. aylarda kesinleşirmiş...bize 5-6gün geriden geliyosunuz dedi geç döllenme yada bebeğin yavaş gelişmesi olabilir ama yakalayabilir ileride dedi...7+1 olmam gerekirken 6+3 dedi

bana birisi 3 haftalık dedi
diğer doktor 4+4 dedi
sonra kendi hesaplamalarıma göre 5+6 gözüküyor
böyle karışık bir durum işte

cok teşekkür ederim canım benim bu güzel dileklerin içinnAmin inş....hepimize öyle bi evlat nasip etsin rabbimmm

bu kadar erken baslarmıymıs ki canım

maşallah maşallah....

öyle b anlattın ki canım çekti yaw

çintakvimine göre benimde erkek

çin takvimine göre benimki de kızz...ayy babası da kız istiyo galiba

bana birisi 3 haftalık dedi
diğer doktor 4+4 dedi
sonra kendi hesaplamalarıma göre 5+6 gözüküyor
böyle karışık bir durum işte

3 haftalık diyen spermin yumurtaya girmesini hesaplamış olabilir...4+4 diyenin kafası güzel olabilir..sen gene hamilelik takviminden şaşma..3 aşağı 5 yukarı ne zaman doğuracağını iyi hesaplıyo bence...her türlü kova burcu olcak sen ona bak

ne istiyormuş bizim yaramaz

büyüyo ya göbeğim de gerildi ya iyice yer açacak kendine göbeğimi çatlatıcak şımarık...yağlamam lazım onu istiyo...azcık çatlatsın şimdi yağlamak zor geliyo...yada yıkancam zaten ya süreyim mi ki yağı...dur hadi sürüp geliyorum..acıdım şimdi bebeğim sığamaz olmuş anasının içine...kucağa sığamıcak zamanlarını da görürüz inşallah sağ salim...

büyüyo muymuş bizim yaramaz meleğimiz..
hadi onun istediğini yap bakalım annesi
inşallah canım benim inşallah

Bacılar nasılsınız? Kimseler kalmamış haftasonunu ermişiz yine bak beklemeyince nasılda geçiyor zaman:)) buschy mide bulantısı geçirecek bir formül bulmana çok sevindim tek korktuğum şey bu diyebilirim.azıcık mide bulantısına bile sabrım yoktur

iyiyiz bacım sen nasılsın?
valla hemen geldi haftasonu anlamadım nasıl geçti bi hafta
bende çook tırsıyorum hamiş kalınca bulantım olur diye:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…