Bacılar nasılsınız? Kimseler kalmamış haftasonunu ermişiz yine bak beklemeyince nasılda geçiyor zaman:)) buschy mide bulantısı geçirecek bir formül bulmana çok sevindim tek korktuğum şey bu diyebilirim.azıcık mide bulantısına bile sabrım yoktur
umarım herkeste işe yarar ama zaten yoğurdun böyle bir etkisi olduğunu duymuştum...nane de benim hamileliğimde vazgeçilmezim oldu...ferahlık katıyo yoğurda daha da...kızlar bu arada yağ süremedim kremle idare etsin şimdilik...çok ağır kokuyo badem yağı yaaa
iyiyiz bacım sen nasılsın?
valla hemen geldi haftasonu anlamadım nasıl geçti bi hafta
bende çook tırsıyorum hamiş kalınca bulantım olur diye:18::18:
kızlar ben bir fenayım hasta olmadım olacak gibiyim çok garip duygular içerisindeyim..anlatamıyorum:44:
kızlar ben bir fenayım hasta olmadım olacak gibiyim çok garip duygular içerisindeyim..anlatamıyorum:44:
3 haftalık diyen spermin yumurtaya girmesini hesaplamış olabilir...4+4 diyenin kafası güzel olabilir..sen gene hamilelik takviminden şaşma..3 aşağı 5 yukarı ne zaman doğuracağını iyi hesaplıyo bence...her türlü kova burcu olcak sen ona bak
ahh canım benim kıyamam sakin olmaya çalış daha günün varmış gibi düşün..kızlar ben bir fenayım hasta olmadım olacak gibiyim çok garip duygular içerisindeyim..anlatamıyorum:44:
B'nde iyiyim iyi uyumuştum hee kahvaltı yapınca:)) çabuk geçti sanki bu ay daha kolay oldu.. Çok tırsıyorum o kadar doğum gördüm normal Sezeryan en çok bulantılar korkuyorum hala:))))
işten çıkamıyorum ki çok izin aldım şu sıralar hastane orası burası diye..yüzüm kalmadı..idrar testi de yapmaya korkuyorum..çıkmazsa moralim bozulur.bekliyorum idrar için..uf ya çok gerginim çalışsam bir dert çalışmasam ayrı dert..gece de hiç uyuyamadım..offf çatlayacam gerginliğimi anlatamamsen niye hala kan vermedin!!!batın dün değil miydi senin ????
hepsi ayrı telden çaldı ama her türlü kova gelecek ailemize
bebeğime ilk kes bişey aldım sürekli hediyeler geliyordu ilk defa kendi isteğimle aldığım tek şey
Eki Görüntüle 730803
hepsi ayrı telden çaldı ama her türlü kova gelecek ailemize
bebeğime ilk kes bişey aldım sürekli hediyeler geliyordu ilk defa kendi isteğimle aldığım tek şey
Eki Görüntüle 730803
ahh canım benim kıyamam sakin olmaya çalış daha günün varmış gibi düşün..
iyi yapmışsın canım ne güzel dinlenmiş oldun
bana doğum deme
düşünmemeye çalışıyorum zaten..:26::26:
güle güle giydirmek nasip olur inşallah..
bende bi tane süveter yaptım kimsede yok çook tatlı hazır yapılmış gibi duruyor
Kuzucum nasılsın diye sormuşsunuz cevap veremedim ben iyiyim de sen nasıl duygular içindesin bakayım:)) ben senin hamile olduğunu hissetti neden şe geçen de:))) batın geçti mi test yapmışmıydın sen??
ahh canım benim kıyamam sakin olmaya çalış daha günün varmış gibi düşün..
iyi yapmışsın canım ne güzel dinlenmiş oldun
bana doğum deme
düşünmemeye çalışıyorum zaten..:26::26:
Hiç düşünme ve korkma.çünkü o gün tek isteğin bebeğini kucağına almak olacak isteğindoğum bebeğini artık dünya gözüyle görmek için bir araç böyle düşün hep
Hiç düşünme ve korkma.çünkü o gün tek isteğin bebeğini kucağına almak olacak isteğindoğum bebeğini artık dünya gözüyle görmek için bir araç böyle düşün hep
yok biraz hamaratlık var ayıptır söylemesi..süveter mi yaptın!!!ayy ne güzeellll benim hiç yok öyle yeteneklerim:26:
annanem teyzem yapar bizde öyle işler onun elinden gelir...
ne bileyim olamıyorum:) hamiş değilsem hemen hasta olayım Allah'ım lütfen
kızlar bazı degerlerım dusuk cıktı sağlık ocagındakı doktor guatrdan suphelenıyorum demıs pazartesı doktora gıdecem eger bole bıse varsa bebek alınıyormuş galıba uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?