Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

umarım herkeste işe yarar ama zaten yoğurdun böyle bir etkisi olduğunu duymuştum...nane de benim hamileliğimde vazgeçilmezim oldu...ferahlık katıyo yoğurda daha da...kızlar bu arada yağ süremedim kremle idare etsin şimdilik...çok ağır kokuyo badem yağı yaaa

annem de yoğurdun içine meyve doğrar şeker katar yermiş..doğal meyveli yoğurt :) ama ben sevmiyorum öyle...tuzlu severim ben...

evet gerçekten ağır kokuyo ya o da
ama ihmal etme arada sür sen

iyiyiz bacım sen nasılsın?
valla hemen geldi haftasonu anlamadım nasıl geçti bi hafta
bende çook tırsıyorum hamiş kalınca bulantım olur diye:18::18:

B'nde iyiyim iyi uyumuştum hee kahvaltı yapınca:)) çabuk geçti sanki bu ay daha kolay oldu.. Çok tırsıyorum o kadar doğum gördüm normal Sezeryan en çok bulantılar korkuyorum hala:))))

kızlar ben bir fenayım hasta olmadım olacak gibiyim çok garip duygular içerisindeyim..anlatamıyorum:44:

Kuzucum nasılsın diye sormuşsunuz cevap veremedim ben iyiyim de sen nasıl duygular içindesin bakayım:)) ben senin hamile olduğunu hissetti neden şe geçen de:))) batın geçti mi test yapmışmıydın sen??

hepsi ayrı telden çaldı ama her türlü kova gelecek ailemize

bebeğime ilk kes bişey aldım sürekli hediyeler geliyordu ilk defa kendi isteğimle aldığım tek şey

kızlar ben bir fenayım hasta olmadım olacak gibiyim çok garip duygular içerisindeyim..anlatamıyorum:44:
ahh canım benim kıyamam sakin olmaya çalış daha günün varmış gibi düşün..
B'nde iyiyim iyi uyumuştum hee kahvaltı yapınca:)) çabuk geçti sanki bu ay daha kolay oldu.. Çok tırsıyorum o kadar doğum gördüm normal Sezeryan en çok bulantılar korkuyorum hala:))))

iyi yapmışsın canım ne güzel dinlenmiş oldun
bana doğum deme
düşünmemeye çalışıyorum zaten..:26::26:

sen niye hala kan vermedin!!!batın dün değil miydi senin ????
işten çıkamıyorum ki çok izin aldım şu sıralar hastane orası burası diye..yüzüm kalmadı..idrar testi de yapmaya korkuyorum..çıkmazsa moralim bozulur.bekliyorum idrar için..uf ya çok gerginim çalışsam bir dert çalışmasam ayrı dert..gece de hiç uyuyamadım..offf çatlayacam gerginliğimi anlatamam

bebeğime ilk kes bişey aldım sürekli hediyeler geliyordu ilk defa kendi isteğimle aldığım tek şey

Eki Görüntüle 730803

güle güle giydirmek nasip olur inşallah..
bende bi tane süveter yaptım kimsede yok çook tatlı hazır yapılmış gibi duruyor

Eki Görüntüle 730803

ben daha hiç bişey almadım:26: bi tek kendime hamile tişörtleri pantolonu falan aldım sığamaz oldum da hiçbişeyin içine :26:
vaktinde gelirse oğlak olucak bizimki de erkenci olursa yay...

Hiç düşünme ve korkma.çünkü o gün tek isteğin bebeğini kucağına almak olacak isteğin doğum bebeğini artık dünya gözüyle görmek için bir araç böyle düşün hep

güle güle giydirmek nasip olur inşallah..
bende bi tane süveter yaptım kimsede yok çook tatlı hazır yapılmış gibi duruyor

süveter mi yaptın!!!ayy ne güzeellll benim hiç yok öyle yeteneklerim:26:
annanem teyzem yapar bizde öyle işler onun elinden gelir...

Kuzucum nasılsın diye sormuşsunuz cevap veremedim ben iyiyim de sen nasıl duygular içindesin bakayım:)) ben senin hamile olduğunu hissetti neden şe geçen de:))) batın geçti mi test yapmışmıydın sen??

batım dündü daha test yapmadım pazartesi yapsam çıkar mı ki idrarda?

ne bileyim olamıyorum:) hamiş değilsem hemen hasta olayım Allah'ım lütfen

Hiç düşünme ve korkma.çünkü o gün tek isteğin bebeğini kucağına almak olacak isteğin doğum bebeğini artık dünya gözüyle görmek için bir araç böyle düşün hep

ahh canım benim bunları biliyorum da işte benim canım çook tatlı.. bi cimcik atsan koluma bas bas bağırırım.. düşün artık doktorun hemşirenin halini
ben hastanedekilere acıyorum kız

kızlar bazı degerlerım dusuk cıktı sağlık ocagındakı doktor guatrdan suphelenıyorum demıs pazartesı doktora gıdecem eger bole bıse varsa bebek alınıyormuş galıba uzgunum

süveter mi yaptın!!!ayy ne güzeellll benim hiç yok öyle yeteneklerim:26:
annanem teyzem yapar bizde öyle işler onun elinden gelir...
yok biraz hamaratlık var ayıptır söylemesi..
bikaç tane daha bişeyler yaptım bi ara koyarım belki fotolarını çekip

ne bileyim olamıyorum:) hamiş değilsem hemen hasta olayım Allah'ım lütfen

hayırlısı olsun tatlım ya umutsuz olma lütfen

kızlar bazı degerlerım dusuk cıktı sağlık ocagındakı doktor guatrdan suphelenıyorum demıs pazartesı doktora gıdecem eger bole bıse varsa bebek alınıyormuş galıba uzgunum

canım inşallah böyle bişey olmaz dua edeceğim senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…