Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
batım dündü daha test yapmadım pazartesi yapsam çıkar mı ki idrarda?

ne bileyim olamıyorum:) hamiş değilsem hemen hasta olayım Allah'ım lütfen

Canım benim günün geçmiş eğer düzenli adetin varsa yumurtlamada düzenliyse bence 4-6 saat idrar tutarsan çıkabilir. Yada boşver işi bundan önemli şey mi var özel bi hastanede gece bile baktırabilirsin:))) bana hamilesin gibi geliyo inşallah öylesindir

kızlar bazı degerlerım dusuk cıktı sağlık ocagındakı doktor guatrdan suphelenıyorum demıs pazartesı doktora gıdecem eger bole bıse varsa bebek alınıyormuş galıba uzgunum

ayy nasıl yaniii!!!!!guatr var mı ki ailende benim babannemde var ama bi şey çıkmadı benim kanda...sende mi varmış guatr?yeni mi çıkmış?ilk bebeğinde yokmuştur muhatemelen bak sağlıkla gelmiş dünyaya:26::26:ayy çok geçmiş olsun inşallah kendilerince abartıyolardır...sağlık ocağında yapıyolar bazen öyle.üzme sen kendini bence

ben daha hiç bişey almadım:26: bi tek kendime hamile tişörtleri pantolonu falan aldım sığamaz oldum da hiçbişeyin içine :26:
vaktinde gelirse oğlak olucak bizimki de erkenci olursa yay...

Bende kendim hiç bişey almamıştım. blogta alınanlar var görmüşsündür belki.
bir sürü hediye geldi kimse bebek fikrimi bilmeden badiler çoraplar almış
kendime de almadım daha oluyorlar ama bu ay sonuna ancak olurlar sonra biraz taytla idare ederim öyle alırım.

kızlar bazı degerlerım dusuk cıktı sağlık ocagındakı doktor guatrdan suphelenıyorum demıs pazartesı doktora gıdecem eger bole bıse varsa bebek alınıyormuş galıba uzgunum

guatr ile ne alakası varmış canım dr saçmalamış sanki kötü düşünme

BNDE bırsuru patıkler coraplar zıbın aldım birde elbise ve battaniye ördüm bebegıme smdıde kuzenıme öruyorum vakıt gecıyorr. kızlar benı araba tutuyor hap yutamam yarın napıcam acaba nanelı brseyler yesem faydası olurmu? yada uçak la gıdıcem mardınden ankaraya varsa bebegım zararı olurmu kı :26:

Son düzenleme:

saol canım pazartesı bellı olacak ınsallah yoktur oyle bıse saglık ocagındakı doktor yınede dahılıyeye gorunsun demıs

battaniyeni merak ettim fotosunu atar mısın?
valla annemi de tutuyor ama annem hep ilaç içer migreni var..
bildiğim bişey yok ki tatlım ya inşallah yolculuğun iyi geçer

ben de korkuyorum çok....rüyalarıma giriyo bazennn

ahh canım benim bunları biliyorum da işte benim canım çook tatlı.. bi cimcik atsan koluma bas bas bağırırım.. düşün artık doktorun hemşirenin halini
ben hastanedekilere acıyorum kız

Gerçekten korkmayın kızlar içinizde büyütecek halimiz yok elbet ki çıkacak herkes farklı anlatır doğumu ama en az acı çekenler sakin olan ve doğumu sadece bebeğini ilk defa göreceği için umutla bekleyen annelerdi.doğal doğum egzersizleri fln var çok yardımcı oluyor.

Canım benim sen korkma içini ferah tut hörtedenek söylemiş o pis doktor kötüye hazırlayacak güya sen hiç korkma bol bol dua et Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak ona

canım ben tayt giyemiyorum eşimden dolayı..bir türlü sevemedi taytları...kanda bakılıyo ya troid değerlerineona göre konuşabiliyolar

saol canım inşallah dedıgın gıbı doktorun saçmalamasıdır sadece

canım benim annem şimdiki çocuklar üniv. okuyolar içerde öyle çıkıyolar der

Son düzenleme:

inşallah canım ben dünden berı cok dusunuorum ınsallah Aallahın ıznıyle bısey olmaz

canım ben tayt giyemiyorum eşimden dolayı..bir türlü sevemedi taytları...kanda bakılıyo ya troid değerlerineona göre konuşabiliyolar

hımmm bende tayt üstüne tunik giyerim genelde

saol canım inşallah dedıgın gıbı doktorun saçmalamasıdır sadece

benim teyzemde de şüphelendiler ama çok şükür sıkıntısı yok dr emin olmak adına sık sık test veriyor takipte tutuyorlar
hatta 4/5 ay önce annem ameliyat oldu tiroidten
inşallah sende de sıkıntı çıkmaz

ister istemez korkuyo insan kızım ya..büyüdükçe endişe artarmış..

battaniyeni merak ettim fotosunu atar mısın?
valla annemi de tutuyor ama annem hep ilaç içer migreni var..
bildiğim bişey yok ki tatlım ya inşallah yolculuğun iyi geçer

benımkı memlekette annemın bebegıme örduklerının arasında gıder gıtmez atarım kuzenımınkınıde atarım mutlaka canım. mıgrende var 2 gundur catlıyor basım zaten parolla ıdare ettım. canesra; canım sıkma canını bnm annemdede guatr vardı bndede troıd degerlerım yukselmıstı ama zaman zaman oluyor canım o ozellıkle bayanlarda adet zamanı o degerler yukselır yada duser sen hamılesın ama buzamanlar adet zamanınsa vucut onu sankı hamıle degılsın gıbı uretebılıyor kı herseyın tedavısı var ALLAHIM korusun bebek alımı en son kötu derecelerde yapılcak sey sen gonlunu ferah tut

amin inşallah dıyım

saol canım benım moralim duzeldı bıraz

benim bebiş konuşmaya başladı kızlar...az önce yedim bişeyler...şimdi karnımdan 3-4 saniyede bir miyavlama sesi tarzında bir gurultu geliyor.midemden değil bebeğin olduğu yerden... bu ne yaaa çok komiikkk

tamam canım senin annen de benimki gibi hamarat desene.. kızları da analarına çekmiş oluyo bu durumda

tamam canım senin annen de benimki gibi hamarat desene.. kızları da analarına çekmiş oluyo bu durumda

walla cnm ceyız yaparkn ablama bnmkınıde bıtırmıstı daha ılkokula gıdıodum yegenıme orerken aynısından banada ördu genelde sarı renkler cok sewerım sarıyı yesıller pembeler mavıler hamarattr bndede o yetenek var az cok olmamıs cocuga kaptan biçtik anlayacagın bız :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…