batım dündü daha test yapmadım pazartesi yapsam çıkar mı ki idrarda?
ne bileyim olamıyorum:) hamiş değilsem hemen hasta olayım Allah'ım lütfen
kızlar bazı degerlerım dusuk cıktı sağlık ocagındakı doktor guatrdan suphelenıyorum demıs pazartesı doktora gıdecem eger bole bıse varsa bebek alınıyormuş galıba uzgunum
ben daha hiç bişey almadım:26: bi tek kendime hamile tişörtleri pantolonu falan aldım sığamaz oldum da hiçbişeyin içine :26:
vaktinde gelirse oğlak olucak bizimki deerkenci olursa yay...
kızlar bazı degerlerım dusuk cıktı sağlık ocagındakı doktor guatrdan suphelenıyorum demıs pazartesı doktora gıdecem eger bole bıse varsa bebek alınıyormuş galıba uzgunum
ayy nasıl yaniii!!!!!guatr var mı ki ailende benim babannemde var ama bi şey çıkmadı benim kanda...sende mi varmış guatr?yeni mi çıkmış?ilk bebeğinde yokmuştur muhatemelen bak sağlıkla gelmiş dünyaya:26::26:ayy çok geçmiş olsun inşallah kendilerince abartıyolardır...sağlık ocağında yapıyolar bazen öyle.üzme sen kendini bence
BNDE bırsuru patıkler coraplar zıbın aldım birde elbise ve battaniye ördüm bebegımesmdıde kuzenıme öruyorum vakıt gecıyorr. kızlar benı araba tutuyor hap yutamam yarın napıcam acaba nanelı brseyler yesem faydası olurmu? yada uçak varsa bebegım zararı olurmu kı :26:
ben de korkuyorum çok....rüyalarıma giriyo bazennn
ahh canım benim bunları biliyorum da işte benim canım çook tatlı.. bi cimcik atsan koluma bas bas bağırırım.. düşün artık doktorun hemşirenin halini
ben hastanedekilere acıyorum kız
Bende kendim hiç bişey almamıştım. blogta alınanlar var görmüşsündür belki.
bir sürü hediye geldi kimse bebek fikrimi bilmeden badiler çoraplar almış
kendime de almadım daha oluyorlar ama bu ay sonuna ancak olurlar sonra biraz taytla idare ederim öyle alırım.
guatr ile ne alakası varmış canım dr saçmalamış sanki kötü düşünme
Bende kendim hiç bişey almamıştım. blogta alınanlar var görmüşsündür belki.
bir sürü hediye geldi kimse bebek fikrimi bilmeden badiler çoraplar almış
kendime de almadım daha oluyorlar ama bu ay sonuna ancak olurlar sonra biraz taytla idare ederim öyle alırım.
guatr ile ne alakası varmış canım dr saçmalamış sanki kötü düşünme
Gerçekten korkmayın kızlar içinizde büyütecek halimiz yok elbet ki çıkacak herkes farklı anlatır doğumu ama en az acı çekenler sakin olan ve doğumu sadece bebeğini ilk defa göreceği için umutla bekleyen annelerdi.doğal doğum egzersizleri fln var çok yardımcı oluyor.
Gerçekten korkmayın kızlar içinizde büyütecek halimiz yok elbet ki çıkacak herkes farklı anlatır doğumu ama en az acı çekenler sakin olan ve doğumu sadece bebeğini ilk defa göreceği için umutla bekleyen annelerdi.doğal doğum egzersizleri fln var çok yardımcı oluyor.
Canım benim sen korkma içini ferah tut hörtedenek söylemiş o pis doktor kötüye hazırlayacak güya sen hiç korkma bol bol dua et Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak ona
canım ben tayt giyemiyorum eşimden dolayı..bir türlü sevemedi taytları...kanda bakılıyo ya troid değerlerineona göre konuşabiliyolar
saol canım inşallah dedıgın gıbı doktorun saçmalamasıdır sadece
battaniyeni merak ettim fotosunu atar mısın?
valla annemi de tutuyor ama annem hep ilaç içer migreni var..
bildiğim bişey yok ki tatlım ya inşallah yolculuğun iyi geçer
amin inşallah dıyımhımmm bende tayt üstüne tunik giyerim genelde
benim teyzemde de şüphelendilerama çok şükür sıkıntısı yok dr emin olmak adına sık sık test veriyor takipte tutuyorlar
hatta 4/5 ay önce annem ameliyat oldu tiroidten
inşallah sende de sıkıntı çıkmaz
benımkı memlekette annemın bebegıme örduklerının arasında gıder gıtmez atarım kuzenımınkınıde atarım mutlaka canım. mıgrende var 2 gundur catlıyor basım zaten parolla ıdare ettım. canesra; canım sıkma canını bnm annemdede guatr vardı bndede troıd degerlerım yukselmıstı ama zaman zaman oluyor canım o ozellıkle bayanlarda adet zamanı o degerler yukselır yada duser sen hamılesın ama buzamanlar adet zamanınsa vucut onu sankı hamıle degılsın gıbı uretebılıyor kı herseyın tedavısı var ALLAHIM korusun bebek alımı en son kötu derecelerde yapılcak sey sen gonlunu ferah tut
benımkı memlekette annemın bebegıme örduklerının arasında gıder gıtmez atarım kuzenımınkınıde atarım mutlaka canım. mıgrende var 2 gundur catlıyor basım zaten parolla ıdare ettım. canesra; canım sıkma canını bnm annemdede guatr vardı bndede troıd degerlerım yukselmıstı ama zaman zaman oluyor canım o ozellıkle bayanlarda adet zamanı o degerler yukselır yada duser sen hamılesın ama buzamanlar adet zamanınsa vucut onu sankı hamıle degılsın gıbı uretebılıyor kı herseyın tedavısı var ALLAHIM korusun bebek alımı en son kötu derecelerde yapılcak sey sen gonlunu ferah tut
tamam canım senin annen de benimki gibi hamarat desene.. kızları da analarına çekmiş oluyo bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?