Hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle sen duanı et içini ferah tut tatlım öyle kolay değil o işler.şeytan diyo böyle doktorları alll....inşallah canım ben dünden berı cok dusunuorum ınsallah Aallahın ıznıyle bısey olmaz
Bak orası öyle işte:) Buda genetikler bilgi aktarımı iştecanım benim annem şimdiki çocuklar üniv. okuyolar içerde öyle çıkıyolar der
ister istemez korkuyo insan kızım ya..büyüdükçe endişe artarmış..
oo maşallah annenewalla cnm ceyız yaparkn ablama bnmkınıde bıtırmıstı daha ılkokula gıdıodumyegenıme orerken aynısından banada ördu genelde sarı renkler cok sewerım sarıyı yesıller pembeler mavıler hamarattr bndede o yetenek var az cok olmamıs cocuga kaptan biçtik anlayacagın bız :)
Bak orası öyle işte:) Buda genetikler bilgi aktarımı işte
:)))
Canım benim günün geçmiş eğer düzenli adetin varsa yumurtlamada düzenliyse bence 4-6 saat idrar tutarsan çıkabilir. Yada boşver işi bundan önemli şey mi var özel bi hastanede gece bile baktırabilirsin:))) bana hamilesin gibi geliyo inşallah öylesindir
afiyet olsun tatlıminşallah canım...olmadı akşam bakarım gidebilirsem gideyim :)
gerginliğim açlıktanmış yemek yedim kendime geldim
kızlar çok teşekkür ediyorum inanın ki bu dönemde sizlerle tanışmak benim için büyük şans..
şimdi çıkmak zorundayım..hepinizi tek tek tek öpüyorum
iyi tatiller
oppan gangnam staayyyllll
afiyet olsun tatlım
bizde seni tanıdığımıza sevindik tatlım kendine iyi bak görüşürüz:79:
bende seni öpeyim getir yanağını
coştun yine
evat beybiiii.... RAmpapapamRampapapam...puluçika puluçika puluçika buuummm
amin bebeğim de..neden gitti millet??muhabbet bitti hadi gevezelik yapalım kııızz
benimde aklıma bişey gelmedi kaldım öyle:26:ee ne konuşalım.benim aklıma da bişi gelmedi şimdi böyle birden...:44::44::44:
bende buradayım 1 saat daha sonra halkalıya gideceğim
bende buradayım 1 saat daha sonra halkalıya gideceğim
benimde aklıma bişey gelmedi kaldım öyle:26:
bi kişi daha oldu
ne yapacaksın orda
ayyyh korktum kız birden!!!hayalet şey seni....
amcama gidicez bosphorus mudur nedir orada oturuyor en kötüsü havuza gremeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?