Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende görünmüyo...da şeyyy...sipaydicim havuza giremicem derken ?hamilelik boyunca yasak değildir demi..3 ayı doldurunca girebiliriz herhalde demi....:18::18::18: benim ikinci adım su kurbağasıdır da ondan şeyettim

bebek şekerlerine mevlütte dağıtacaklara bakıyorum teyzem için planlamasını yapıyım da son ana bırakmayım dedim

bende görünmüyo...da şeyyy...sipaydicim havuza giremicem derken ?hamilelik boyunca yasak değildir demi..3 ayı doldurunca girebiliriz herhalde demi....:18::18::18: benim ikinci adım su kurbağasıdır da ondan şeyettim

havuz 9 ay içinde sakıncalı canım çünkü pislik yuvası bir sürü kişi giriyor
ama deniz yasak değil yüzmek hamilelik için ideal

kolay gelsin sana seçince fotosunu koyar mısın merak ederim ben

daha var hemen seçemem ama tabiki de eklerim kurabiue falan yapmayı düşünüyorum ismi belli olsun sticker yapacağım kendi bebeğimin de cinsiyeti belli olur hem burada

devir daim de mi kurtarmıyo...neyse yüzeyim de deniz olsun varsın..hem çok yormaz deniz...

yani canım dr gittiğinde yine sor ben denizci olduğum için hiç sıkıntı değili havuza ancak girer çıkarım

tamam canım ben beklerim sen isim düşündün mü peki?

net olmamakla birlikte oğlumuz olursa adı yağız hamza olacak

yağız benim çok eskiden beri istediğim isimdi ama hep yağız efe dedik hamza ise düşündük kurandan güzel bir isim olsun ve anlamını taşısın dedik.

hamza peygamberimiz gibi heybetli güçlü aslan gibi delikanlı olsun dedik.

ama kız için hiç fikrimiz yok

canım düzeltelim hz.hamza peygamber değil.. peygamberimizin amcası..
güzel düşünmüşsünüz..
peki kız olursa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…