Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kocam iki isim istemiyo yaaa ama bizde hep iki konuyo...bi tek benim adım tek
kardeşlerim :yusuf bilal....hasan mert
kuzenlerim :hüseyin emre....mustafa kadir...ünzile vildan...zeynep sena...hayrunnisa

benim kocam iki isim istemiyo yaaa ama bizde hep iki konuyo...bi tek benim adım tek
kardeşlerim :yusuf bilal....hasan mert
kuzenlerim :hüseyin emre....mustafa kadir...ünzile vildan...zeynep sena...hayrunnisa
bende tek isim koyarım herhalde
cinsiyeti belli olsun ancak öyle herhalde net isim düşünürüz şimdi yağız hamza bu bile kesin değil.

bencede cinsiyeti belli olunca karar verin ama bi kız bi erkek isim olsun mutlaka..
benim yeğen kız olacaktı doğumdan önce erkek olduğunu öğrendik..
seninki de şaka yapabilir yani
hazırlıklı ol:44:

biz de kız olursa talya erkek olursa uygar koymayı düşünüyoruz...

uygar ismi güzelmiş 2 isime inat et hatta şimdiden aşıla canım
bizde de tek isim ama ben iki isim istiyorum

bencede cinsiyeti belli olunca karar verin ama bi kız bi erkek isim olsun mutlaka..
benim yeğen kız olacaktı doğumdan önce erkek olduğunu öğrendik..
seninki de şaka yapabilir yani
hazırlıklı ol:44:

ikisi de düşünülür canım ama inşallah öyle bir süpriz yapmz kuzucum bana

şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz gelirim yine

Rima:dişi ceylan yavrusu
Eva:Havva(ilk kadın tek kadın..)
Neva:ahenk
bunlardan biri olabilir diyoduk ama talya'yı duyunca çok sevdi babamız

Rima:dişi ceylan yavrusu
Eva:Havva(ilk kadın tek kadın..)
Neva:ahenk
bunlardan biri olabilir diyoduk ama talya'yı duyunca çok sevdi babamız

cok guzel ısımler tatlım bakalım kısmette hangısı olucak. benım eşimde çift isme karsı ama ben evlılıgımız ılk sıralarında eger oglum olursa babasının ısmını koyucam kocişimin yanı emre koyucam diye heves etmıstım kızım olursada zülal cemre düşünmüştüm emreye uygun ama esımın koymasını ıstıyorum kız olursada kısmet hayal kurması bıle cok guzelll

eşimin adı halil ve bebişim erkek olursa ben de Halil Efe istiyodum ama eşim kabul etmiyo...

eşimin adı halil ve bebişim erkek olursa ben de Halil Efe istiyodum ama eşim kabul etmiyo...

bana garip geliyor ya çocuğun ismiyle babasının isminin aynı olması..
benim kaynım kendi ismini koymuş oğluna:44:
ben koymazdım..
düşünsene çocuğun ismi benimkiyle aynı

ama kocamın adını evladımda duymak hoşuma giderdi benim ya...çok seviyorum onun adını..10 tane oğlum olsa hepsine de halilcan halilefe halilali haliltay halilcem vs.. koyardım

ama kocamın adını evladımda duymak hoşuma giderdi benim ya...çok seviyorum onun adını..10 tane oğlum olsa hepsine de halilcan halilefe halilali haliltay halilcem vs.. koyardım

ayy maşallah kız sende vur dedik öldürdün

ne mutlu sevdiğini kalp gözüyle görebilene
bu sözü çook severim şimdi senin için kullanıyorum
rabbim mutluluğunuzu bozmasın tatlım

aminaminaminaminamin!!! aaa bak amin yazdım da aklıma bi isim daha geldi...mina...arabistanda bir dağın adıymış...kız ismi olarak çok duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…