Pardon bebeğim cup kek tarifi bakıyordum da:)))
sana da isim beğendiremiyoruz...teyzesi...
önemli değil kuzucum
aklıma düşürdün kız şimdi akşam bi kalıpta kek yapayım da yiyim bari
ben zor beğenirim tatlım seçiciyimdir
biz nişanlıyken bi mağazaya gittik ben bişey beğenmiyorum tabii.. orda ki kız allah sabır versin nişanlınız çook seçici birisi demiş benimkine
slm kızlar ben geldin yürümekte daha çok zorlanmaya başladım bileğim kötü uzanıyorum geneldebugün test aldım eve yarın sabah ilk idrarla bi deniycem günüm geçmemiş olcak ama denemek istiyorum
Yaaa kızlar hani bulgurlar yapılan bi yemek var adını bulamıyorum bulguru yoğurupfındık gibi top yapıyorlar elleriyle ortasına bastırınca düğme gibi bi şekil alıyo sonra onu haslama mı kızartma mı ne yapıp üstüne salça sarımsaklı yoğurt yapıyorlar. Biliyorsanız söyleyin noooooollluuuuurrrr!!! :)))
Yaaa kızlar hani bulgurlar yapılan bi yemek var adını bulamıyorum bulguru yoğurupfındık gibi top yapıyorlar elleriyle ortasına bastırınca düğme gibi bi şekil alıyo sonra onu haslama mı kızartma mı ne yapıp üstüne salça sarımsaklı yoğurt yapıyorlar. Biliyorsanız söyleyin noooooollluuuuurrrr!!! :)))
ben daha düşünmedim tatlım olsun da düşünürüm.. herkeste olan isimleri koymam ben..özelliklede çevremdeki isimleri koymamhahahaaa..ee sen ne koymayı düşünüyosun???bizim komşu gibi yapma da...ayda bir adını değiştirdiler bebeğin..en sonunda ilk koydukları isme döndüler..
Yap valla komşunun tabağını vereceğim boş götürmeyim:)))
içli köfte canım..
hayırdır canın mı istedi..
Yok bebeğim bu fındık büyüklüğünde oluyor .canım istedi ne demek şuan tükürük bezlerim acı veriyobulmam lazım o tarifi hemennnn:) ben hamile değişken böyleyim hamileyken Allah kocama sabır versin:))))
topalak mıydı neydiii
ben daha düşünmedim tatlım olsun da düşünürüm.. herkeste olan isimleri koymam ben..özelliklede çevremdeki isimleri koymam
bende hiç boş veremem utanırım
Ayy yok baktım değil oda değillll( aynı alyuvar gibi duruyo..(benzettiğim şeye dikkat!)
Walla tabak bende kalır daha iyi ondan:)
Hay sen bin yaşa inşallah bebekle çıkarsın bu aydan emi:)) Bitanesin wallaaa da bu hemen girişiyorum mutfağa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?