Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana da isim beğendiremiyoruz...teyzesi...

ben zor beğenirim tatlım seçiciyimdir
biz nişanlıyken bi mağazaya gittik ben bişey beğenmiyorum tabii.. orda ki kız allah sabır versin nişanlınız çook seçici birisi demiş benimkine

ben zor beğenirim tatlım seçiciyimdir
biz nişanlıyken bi mağazaya gittik ben bişey beğenmiyorum tabii.. orda ki kız allah sabır versin nişanlınız çook seçici birisi demiş benimkine

hahahaaa..ee sen ne koymayı düşünüyosun???bizim komşu gibi yapma da...ayda bir adını değiştirdiler bebeğin..en sonunda ilk koydukları isme döndüler..

slm kızlar ben geldin yürümekte daha çok zorlanmaya başladım bileğim kötü uzanıyorum genelde bugün test aldım eve yarın sabah ilk idrarla bi deniycem günüm geçmemiş olcak ama denemek istiyorum

Yaaa kızlar hani bulgurlar yapılan bi yemek var adını bulamıyorum bulguru yoğurupfındık gibi top yapıyorlar elleriyle ortasına bastırınca düğme gibi bi şekil alıyo sonra onu haslama mı kızartma mı ne yapıp üstüne salça sarımsaklı yoğurt yapıyorlar. Biliyorsanız söyleyin noooooollluuuuurrrr!!! :)))

slm kızlar ben geldin yürümekte daha çok zorlanmaya başladım bileğim kötü uzanıyorum genelde bugün test aldım eve yarın sabah ilk idrarla bi deniycem günüm geçmemiş olcak ama denemek istiyorum

erken sanki ama sen bilirsin canımm:26:

içli köfte canım..
hayırdır canın mı istedi..

topalak mıydı neydiii

hahahaaa..ee sen ne koymayı düşünüyosun???bizim komşu gibi yapma da...ayda bir adını değiştirdiler bebeğin..en sonunda ilk koydukları isme döndüler..
ben daha düşünmedim tatlım olsun da düşünürüm.. herkeste olan isimleri koymam ben..özelliklede çevremdeki isimleri koymam
Yap valla komşunun tabağını vereceğim boş götürmeyim:)))

bende hiç boş veremem utanırım

içli köfte canım..
hayırdır canın mı istedi..

Yok bebeğim bu fındık büyüklüğünde oluyor .canım istedi ne demek şuan tükürük bezlerim acı veriyo bulmam lazım o tarifi hemennnn:) ben hamile değişken böyleyim hamileyken Allah kocama sabır versin:))))

haa yanlış okumuşum ben tatlım.. onu biliyorum da ben adını getiremedim.. hiç yapmadım.. sulu köfte içli köfte yaparım da onu yapmadım hiç

Son düzenleme:
topalak mıydı neydiii

Ayy yok baktım değil oda değillll( aynı alyuvar gibi duruyo..(benzettiğim şeye dikkat!)
ben daha düşünmedim tatlım olsun da düşünürüm.. herkeste olan isimleri koymam ben..özelliklede çevremdeki isimleri koymam

bende hiç boş veremem utanırım

Walla tabak bende kalır daha iyi ondan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…