Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağlık olsun canım.bizim yumurtlama zamanı birbirine yakın desene. bu ay sıkı çalışırız
evet şekerimmm 10 gün sonra başlıcam çalışmalaa benn hakkımızda hayrlısı olsun şekerim

canımcım dedıgın tarıf fellah köftesi olarak geciyor birde öle bak ıstersen bıraz gec kaldım ama yazmakta bayılırım ben onaa kızlar sabah 9 da yola cıkıyorum ılk ıdrarlada test yapıcam yrn bat gunum belkı cıkmaz ama bı sansımı denemek ıstıyorum szlerden ayrı kalmamak adına telefonuma net yukledımm kopmucam hakkınızı helal edın gorusuruz opuyorum hepınızı

yolun açık olsun canım hayırlı yolculuklar kopmayacağına sevindim ben de yarın sabah deniyim diyorum benim bat bu ay karışık biliyorsun ama duramadım sabah ilk idrarla yapıcam .eşim hamile değilsin hiç bir değişiklik yok sende diyor ne gibi değişiklik olcak ki böyle dedi anlamadım önümüzdeki ay daha dikkat ederiz diyor yapma test falan diyor o kadar umutsuz yani ama olsun en azından heyecanım gider.

ayy niye öyle umutsuz ki??benimki de test yapmana gerek yok kesin hamilesin diyodu...

Son düzenleme:
ayy niye öyle umutsuz ki??benimki de test yapmana gerek yok kesin hamilesin diyodu...

sorma sinir etti beni ne gibi bi değişiklik bekliyorsun hamile kaldığımda dedim.bir yandan eğer yoksa ümitlenmeni istemem diyor bir de boşlukta gibi 4 yıldır korununca afalladı adam sanki hiç olmayacak gibi inanamıyorum falan diyor ben hep söylendim ona son 1 haftadır ayaklarımı diktrimedin havaya gevşek davrandın falan dedim senden de etkilendim diyor umutsuzlandım önümüzdeki ay dikkat edicez söz diyor.

kirpikler yapışırmış birbirine tel tel durmazmış...bi de insanın eli yüzü sararıyo bariz bi şekilde...gerçi ben adet beklerken de sararır kalırdım da ne bileyim surat çöküyo sanki biraz...sonra bebişle beraber kilo aldıkça toparlanıyosun

Son düzenleme:

bunlar ben de yok eşim haklı galiba

off canım sıkıldı benim koca bebek uyudu gene...ben geç kaltığımdan yatamıyorum hemen

teşekkur ederım canım. umutsuz olma kırmızıları gormedn paçayı sıvama tatlım bnm ananemde kirpikten anlar hamılesın der ve o kısı kesın hamıle cıkar bndede yok sankı ole seyler artık kader kısmett gec olsun guc olmasın

amin canım hakkımızda hayırlısı daha ilk ayım güçlü olmam şart zaten ama önümüzdeki ay daha umutlu olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…