Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar iyi geceler akşam üstü biz de kocişle yuduk 1-2 saat ama sanki biraz uyku bastırdı uzanayım bakayım uyuyabilicem mi hepinizi öpüyorum burda olan ve olmayan herkesi

günaydın herkese yine uyku problemim başladı galiba saat 6 da uyandım bir daha dalamadım.zaten çok uyuyan biri değilim ama en azından 8 e kadar uyusaydım ya.bugün diğer adetimin üzerine 30.gün belki varsa silik milik çıkar dedim ama tek çizgi.

Son düzenleme:
Günaydıııııııııınnnn

aboww sohbet koyulaşmıs dünn bayag ilerlmişsiniz kızlarr ben kaçırdım n'aptınız yeni güzel haberler var mı

ay canım ben de ilkokul-ortaokul çağında 5 sene Karaman'da yaşadım babam memur..evimiz Karamanoğlu Mehmet Bey Parkının yanındaydı
oralı mısın?

yok karamanlı değilim canımm... karmanı da hiç bilmem yeni geldim 9 ay oldu yunus kentteyim ben

herkeslere günaydddıııııııııııııııınnnn hava mis gibi. bide annemde kaldık özlemiştim annişimi valla güzel ve ailecek bi kahvaltı beni bekleeerrrrr

herkeslere günaydddıııııııııııııııınnnn hava mis gibi. bide annemde kaldık özlemiştim annişimi valla güzel ve ailecek bi kahvaltı beni bekleeerrrrr
günaydın canımmmm
oh ne güzeeell afiyetler olsun size bende 3-4 gün sonra annemle olcammm bende çok özledimmmmm

hadi kızlar bu hafta inşşş çok güzel haberler gelsinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…