Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohh ellerine sağlık tatlım
otur dinlen tabii ki tatlım özlettin yine kendini

hhehhe saol guzucugummmmbende özledimm hepinizii
salı gününden sonra yokum bebeğimmm hep aklım burda olcaaaakk

evet bebeğim
çook mu özledin sen anneni bakim
kuzucum öyle yazmışsın önceki sayfalarda

evet canımın içi çok özledim annemi babamı küçük kardeşimi ve abimi.... abimi en son düğünümde gördüm 1 sene içinde dağılıverdik birden ben evlendim abim askere gitti ... allah sağlık versin buna da şükür :2:

ayy kıyamam ben sana
üzme kendini tatlım bak iki gün sonra ailenin yanında olacaksın..
sağlıklı olsunlar da onu bilmek yeter bitanem

ayy kıyamam ben sana
üzme kendini tatlım bak iki gün sonra ailenin yanında olacaksın..
sağlıklı olsunlar da onu bilmek yeter bitanem
aynen öyle canım benimm . evet çok haycanlıyım hemen gitmek istiyorum odamı özledimmmm

ay inşallah hepimiz çift çizgilerle bu ayı kapatırızz .. diğer 9 ay içinde bebiş için hazırlık yaparızzz

ben başladım valla alışwerişe bugün nette alışveriş sitesinden civcivli banyo havlusu aldım ay çok tatlııı

ben başladım valla alışwerişe bugün nette alışveriş sitesinden civcivli banyo havlusu aldım ay çok tatlııı
hadi yaaa oyyh miniciktir şimdi ooo bende bebek kıyafetlerine bakamaz oldumm üzülüyorumm ..bebeğim daha gelmdi diyee çift çizgileri gördüğüm anda hemen bebek çoraplarından alcam

merhaba arkadaşlar bu siteyle 5 yıl önce tanışmıştım şimdi 4 yaşında bir oğlum var.ocak ayında 9 haftalık olan ikinci bebeğimi maalesef kaybettim.size sorum olacak ben her ay yumurtladığım günü biliyorum şiddetli sancılarım sağolsun:) yumurtalama günümden 2 gün sonra sancım oldu ve bugün normalde reglimin başlaması lazımdı fakat hafif kahve leke gelmeye başladı 2-3 saat kadar önce test yaptım sabah negatifti sizce ne olabilir?

merhaba canım
yerleşme kanamsıysa eğer testte daha çıkmaz 4-5 gün sonra çıkar test için biraz beklemen gerk...
yine çıkmazsa bi kan tahlili yaptır derim..

meraya katılıyorum test için en sağlıklı zaman adetten tarihinden sonra 10. günmüş tabi biz sabredemediğimiz için hemencecik için test yapıyoruz inşallah yerleşme kanamasıdır bir kaç gün sonra tekrar yap ya da kan tahlili ver derim

Merhaba kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız ben biraz yorgunum yol yordu 15 gündür annemlerdeydim bu gün geldim istemeyerekte olsa eşim için kaynanamlarla yaşadığım eve ya ben ciddi ciddi sıkılmışım bu evden allah'ım tez zamanda ayrı eve çıkmayı kendi düzenimi kurmayı nasib etsin inşallah

nerelerdesin sen özledim kıs seniiiiiiiiii

Bebeğim asıl sen nerelerdesin bakiiim ben varım sen yoksun:)) yaa ben hafta sonları ve akşamları topikte kimsenin olmamasına alışmışım ya kimse yok diye girmiyordum nasılsın canım nasıl geçti değerlendirmeler??

Canım inşallah rabbim temiz kalbine göre versin de kendi evine çık ben düşünemiyorum aynı evi paylaştığımızı işte rabbim kulunun karakterine göre sınav veriyo demekki nasıl geçti annenin yanında günlerin??

canım merhaba hayırlı akşamlar... inş. en kısa zamanda kendi düzenini kurarsın ...neden aynı evde kalıyosunuz canım özel değilse sorabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…