ohh ellerine sağlık tatlım
otur dinlen tabii ki tatlım özlettin yine kendini
hhehhe saol guzucugummmmbende özledimm hepinizii
salı gününden sonra yokum bebeğimmmhep aklım burda olcaaaakk
topikten uzak ama bana yakın olacaksın kız
aynı havayı soluyacağız
eveeeeeeet hakikaten kıssssssana yakın olcam bebeğimmmmmm
neden yoruldun güzelim
bende iyiyim çook şükür
çalışmalar çok yoğundu canımmmyumurtlama zamanımdı geçti sonucu beklicez bakalımm
evet bebeğim
çook mu özledin sen anneni bakim
kuzucum öyle yazmışsın önceki sayfalarda
evet canımın içiçok özledim annemi babamı küçük kardeşimi ve abimi.... abimi en son düğünümde gördüm 1 sene içinde dağılıverdik birden ben evlendim abim askere gitti ... allah sağlık versin buna da şükür :2:
aynen öyle canım benimm . evet çok haycanlıyım hemen gitmek istiyorum odamı özledimmmmayy kıyamam ben sana
üzme kendini tatlım bak iki gün sonra ailenin yanında olacaksın..
sağlıklı olsunlar da onu bilmek yeter bitanem
hmm jeton yeni düştü
benimkide geçti bugün sondu bakalım inşallah gelirler meleklerimiz
çalışmalar çok yoğundu canımmmyumurtlama zamanımdı geçti sonucu beklicez bakalımm
ay inşallah hepimiz çift çizgilerle bu ayı kapatırızz.. diğer 9 ay içinde bebiş için hazırlık yaparızzz
hadi yaaaben başladım valla alışwerişebugün nette alışveriş sitesinden civcivli banyo havlusu aldım ay çok tatlııı
merhaba canımmerhaba arkadaşlar bu siteyle 5 yıl önce tanışmıştım şimdi 4 yaşında bir oğlum var.ocak ayında 9 haftalık olan ikinci bebeğimi maalesef kaybettim.size sorum olacak ben her ay yumurtladığım günü biliyorum şiddetli sancılarım sağolsun:) yumurtalama günümden 2 gün sonra sancım oldu ve bugün normalde reglimin başlaması lazımdı fakat hafif kahve leke gelmeye başladı 2-3 saat kadar önce test yaptım sabah negatifti sizce ne olabilir?
merhaba arkadaşlar bu siteyle 5 yıl önce tanışmıştım şimdi 4 yaşında bir oğlum var.ocak ayında 9 haftalık olan ikinci bebeğimi maalesef kaybettim.size sorum olacak ben her ay yumurtladığım günü biliyorum şiddetli sancılarım sağolsun:) yumurtalama günümden 2 gün sonra sancım oldu ve bugün normalde reglimin başlaması lazımdı fakat hafif kahve leke gelmeye başladı 2-3 saat kadar önce test yaptım sabah negatifti sizce ne olabilir?
nerelerdesin sen özledim kıs seniiiiiiiiii
Merhaba kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız ben biraz yorgunum yol yordu 15 gündür annemlerdeydim bu gün geldim istemeyerekte olsa eşim için kaynanamlarla yaşadığım eve ya ben ciddi ciddi sıkılmışım bu evden allah'ım tez zamanda ayrı eve çıkmayı kendi düzenimi kurmayı nasib etsin inşallah
Merhaba kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız ben biraz yorgunum yol yordu 15 gündür annemlerdeydim bu gün geldim istemeyerekte olsa eşim için kaynanamlarla yaşadığım eve ya ben ciddi ciddi sıkılmışım bu evden allah'ım tez zamanda ayrı eve çıkmayı kendi düzenimi kurmayı nasib etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?