- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
Valla bana kalsa sabredemicem ama eşim tutuyor beni sağ olsun hafta içi yapalım illa diyor beklicez bakalımheyecan dorukta
tebrikler canım, ben de bekliyorum cumartesi öğreneceğim inşallah
YaaaRıııııN ak kırmızı belli olcaaaaakkk :18::18::18::18:
Çok şükür güzel haberler başladı :) TEbrik ederim canım, Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir inşaallah.
yok yok beklicem sunun surasında ne kadar kaldı zaten
tatlım düşüğüm oldu ve 22 aydır beklıyorum bunukım olsa bence bole olur..ama yınede tamamm karamsar olmuyorumm.dua edelım bırbırımıze.ozellıkle hamıle arkdaslar dua edın bızım içinde..hamılelerın duası kabul olurmuş
merhabalar kızlar anca fırsat bulup girebildim minel tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...
mınel cım cok sevındım..allahım hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsın
Sonuç ne canım?
Ak mı kırmızı mı?
Amin canım benim teşekkürler..
Bekle kesinlikle.. Hadi bakalım hayırlısı..
Dualarım sizlerle..
Amin canım çok sağol..
Sağol canım benim darısı sizlerin başına inşAllah..
ak da kırmızı da belli olmadı henüz ortada bişe yok.. testler hep negatif verio.. dün yapmıstım.....
hem hayırlı olsun canım allahm seni ve bebeğini korusunn
Günaydın.. Kızlar heyecanımı ilk sizinle paylaşıyorum. Eşimin bile haberi yok. Herkese acele etmeyin diyordum. internetten ovulasyon testi almıştım birkaç da gebelik testi var elimde. Sabah ilk idrarla test yaptım
POZİTİF!
2. Çizgi silik ama görünüyor. Daha adet günüm gelmedi. Çarşambaya kadar adet olmazsam kan veririm.
Çok karmaşık duygular içindeyim. İnşallah sağlıklı devam eder. Dua edin nolur.
kızlar dün gece 12 gibi şiddetli mide agrısıı kasık agrısı filan oldu ölüorm sandm nefes alamadm mosmor olmuşum sanki kasığım yrtlıodu okadr çk korktmki eşim hastaneye gdelm ddi ama şimdi gecer şimdi gecer die gtmdm mde ağrm gecti şimdi kasığım yırtılıo sanki(
canım 2-3 gündür de benim göğüs uçlarım acımaya başladı hayır olsun hiç adet olacağım zamanda acımazlardı :S ayrıca ep ey büyüdü uçları nedir anlamadım..
Merhaba arkadaşlar. Bugün yani 23 mart benim adetimin ilk günü,umarım ki en az 9 ay da son olur :)) bu adet dönemiyle birlikte korunmayı bırakıyoruz prezervatifle korunuyoduk. 1 hafta kadar sonra adetim bitince çalışmalara başlıycaz çok heyecanlıyım. hemen olucak mı bekleticek mi sağlıklı olucak mı şimdiden heyecan içindeyim. Tahmini bat 20 nisan gibi,liste yapıyosanız beni de eklerseniz sevinirim. hepinize hayırlı haberler diliyorum.Allah sağlıklı evlatlar versin
Sonuç ne canım?
slm sonuçu sabah öğreneceğim, sabah uyanınca, henüz kırmızı gelmedi, 36. günündeyim.bekliyorummmmmm
Mrb kizlar ben bugun idrar testi yaptm dun peceteye akinti gibi kahve leke gelmisti bugunde sadece pecete koymstm ona gelmis bu kahverengi akinti yaptigm idrar testinin yanlis cikmasna sebep olurmu merak ettiim..Birde ilk defa yaptm incelikleri varmi bu idrar testinin markasi miratechti..prospektuste tortulari temizleyn vs bi suru sey yaziyo ama yani siz nasil yapiosnz
a
banada yardimci olurmsnz
kızlar dün regl olmam lazımdı .. hala ortada bişey yok test yapmıstım dün negatifti... pskolojik olarak geçikme mi oldu ki :26ooff bu stres beni çok hırpaladı yha
canım 2-3 gündür de benim göğüs uçlarım acımaya başladı hayır olsun hiç adet olacağım zamanda acımazlardı :S ayrıca ep ey büyüdü uçları nedir anlamadım..
Aynen ya benimde gogus uvum hic yoktu simdi var hayir olsun walls
canım biraz daha sabret en azından gününe kadar bekle
Merhaba Sonay senin bat 23. Fazla takip edemiyorum durumun nasıl? Bir de bir şey soracam Hcg hormon testinin fiyatı ne biliyor musun şimdi aklıma düştü de bi sorim dedim. Senin bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?