Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla bana kalsa sabredemicem ama eşim tutuyor beni sağ olsun hafta içi yapalım illa diyor beklicez bakalım heyecan dorukta

valla aslında bende sabredemıcem ama eşim kızınca dun akşam beklemeyı düşünuyorum...

benımde tarıh olarak 2 gun gectı ama gun olarak 2 ..3 gun var...belırtılerde var sankı.kasık agrısı..hafıf kabızlık..bıraz mıde bulantısı oldu dun akşamdan berı.gece mıdem yandı az.goguslerım agrıyodu hafıfledı ama uçlarında bı deışıklık yok.akşam ara ara bıraz hararet bastı :)))))) ama tabı bu belırtılerı cok yasadım daha oncede ama hamıle olmamıştım....inş bu sefer :)))

kızlar dün regl olmam lazımdı .. hala ortada bişey yok test yapmıstım dün negatifti... pskolojik olarak geçikme mi oldu ki :26ooff bu stres beni çok hırpaladı yha

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bugün yani 23 mart benim adetimin ilk günü,umarım ki en az 9 ay da son olur :)) bu adet dönemiyle birlikte korunmayı bırakıyoruz prezervatifle korunuyoduk. 1 hafta kadar sonra adetim bitince çalışmalara başlıycaz çok heyecanlıyım. hemen olucak mı bekleticek mi sağlıklı olucak mı şimdiden heyecan içindeyim. Tahmini bat 20 nisan gibi,liste yapıyosanız beni de eklerseniz sevinirim. hepinize hayırlı haberler diliyorum.Allah sağlıklı evlatlar versin

tebrikler canım, ben de bekliyorum cumartesi öğreneceğim inşallah

Sonuç ne canım?

YaaaRıııııN ak kırmızı belli olcaaaaakkk :18::18::18::18:

Ak mı kırmızı mı?

Çok şükür güzel haberler başladı :) TEbrik ederim canım, Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir inşaallah.

Amin canım benim teşekkürler..

yok yok beklicem sunun surasında ne kadar kaldı zaten

Bekle kesinlikle.. Hadi bakalım hayırlısı..

Dualarım sizlerle..

merhabalar kızlar anca fırsat bulup girebildim minel tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Amin canım çok sağol..

mınel cım cok sevındım..allahım hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsın

Sağol canım benim darısı sizlerin başına inşAllah..

ak da kırmızı da belli olmadı henüz ortada bişe yok.. testler hep negatif verio.. dün yapmıstım.....
hem hayırlı olsun canım allahm seni ve bebeğini korusunn

ak da kırmızı da belli olmadı henüz ortada bişe yok.. testler hep negatif verio.. dün yapmıstım.....
hem hayırlı olsun canım allahm seni ve bebeğini korusunn

Amin canım benim herşeyin hayırlısı, sizin de güzel haberlerinizi almayı nasip etsin Rabbim..

Mrb kizlar ben bugun idrar testi yaptm dun peceteye akinti gibi kahve leke gelmisti bugunde sadece pecete koymstm ona gelmis bu kahverengi akinti yaptigm idrar testinin yanlis cikmasna sebep olurmu merak ettiim..Birde ilk defa yaptm incelikleri varmi bu idrar testinin markasi miratechti..prospektuste tortulari temizleyn vs bi suru sey yaziyo ama yani siz nasil yapiosnz

canımmmm cok sevindiiimm inş hamilesindir bu ara ne güzel haberler almaya basladık inş böyle devam eder kızlar..

gizemcimmm en kısa zamanda doktora canımcım ama inş bu bebişinin belirtileridir yaaaaaa

canım 2-3 gündür de benim göğüs uçlarım acımaya başladı hayır olsun hiç adet olacağım zamanda acımazlardı :S ayrıca ep ey büyüdü uçları nedir anlamadım..

canım aynı seyı bende yaşıyorum sanki göğüslerim değişti gibime geliyor yaaa veyada bana öyle geliyor

canım hoş geldinn umarm Allah gönlünüze göre verir herkes aynı şeyi söyluyor cok büyük bir heyecan ama rahat bırakmak lazımmıs tabıkı bu neredeyse imkansız

a
banada yardimci olurmsnz

kızlar dün regl olmam lazımdı .. hala ortada bişey yok test yapmıstım dün negatifti... pskolojik olarak geçikme mi oldu ki :26ooff bu stres beni çok hırpaladı yha

Canim mevsimsel olarakta gecikmeler olabiliyor tum arkadaslarimin gecikti o yuzden bende bekliyorum umutlanmak istemiyorim

Aynen ya benimde gogus uvum hic yoktu simdi var hayir olsun walls

Merhaba Sonay senin bat 23. Fazla takip edemiyorum durumun nasıl? Bir de bir şey soracam Hcg hormon testinin fiyatı ne biliyor musun şimdi aklıma düştü de bi sorim dedim. Senin bilgin var mı?

kızlar bişey farkettim kasıklarım da bi sertlik var bu neden oluyor bileniniz varmı? daha önce de böylemiydi yoksa yeni nşymöi onu bilmiyorum hiç farketmedim daha önce.tedirgin oldum kendi kendime:/

günaydınlar,
ben 20 şubatta adet oldum, bu ay 22 sinde olmam gerekiyordu, o gün bende ishal,tansiyon düşmesi, mide bulantısı oldu, dünde sadece tansiyon düşmesi vardı, gündüz üşüyordum, gece de sıcak basıyordu, bu gece ise midem de yanma, mide ekşimesi oldu ve halen adet olmadım, göğüslerimde değişiklik yok, sol kasıkta batma, karın ve bel ağrısı içinizde böyle olan var mı?

Son düzenleme:
Merhaba Sonay senin bat 23. Fazla takip edemiyorum durumun nasıl? Bir de bir şey soracam Hcg hormon testinin fiyatı ne biliyor musun şimdi aklıma düştü de bi sorim dedim. Senin bilgin var mı?

Canim bizim eve yakin grand medical ozel hastanesinde yirmi lira idi ilk denemem de yaptirmistim canim bende hala bisey yok agzim felaket kuryoo sabahlari gogusumdede aci var kendimi umutlandirniyim diyorum ama umutlanmamak elde degilB-)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar adeti geciken birçok kişi var inş topi " birlikte hamile kaldık" a döner
14 şubat ta adet oldum en son kan yapıldı negatif çarş tekrar yapılacak
belirti midir bilmem 15 gün için de 3 kez başm ağrıyarak uykudan uyandım
kahve akıntım oldu geçti beyaz akıntım var çok az
ama daha önce böyle gecikmelerim olduğu için hamile değilimdir diye düşünüyorum
ya hamileysem diyorum karmakarışık işte
bir de solda kasık batması var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…