Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ay eşim burada değildi o yüzden :)

aaaa eşim koç ben çok memnunum huylarındaann

hadi çocukluk neyse de yetişkinlik de iyi ama bebekliğini ve ergenliğini yaşamak istemezsin bence canım...kardeşim de koç...onun bebekliğini bana benzetir annem..aman aman...yaka silktik benden öyle olmuş tabi...hele lise yaşları...özellikle kızsa çok sıkıntılı oluyo...kuzenim şimdi benden beter bir ergenlik dönemi yaşamakta mesela...

3gün 33sayfa sürsün kutlamalar...yetişmeyen kalmasınnnn
:87::87::87::87::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118:

aç kaldınız kıpırdamadınız tuvalete giderken düşünür oldunuz uykunuz geldi...bu emeği alkışlamak istedim

sizi andım önceki sayfaaaa
kulaklarınız çınlasın...
şimdi yoksunuz çoğunuzz
inan siz herkesten balsınızzz

hahaha şarkıyı değiştirdim amma güzel oldu

Selam kızlar selam S38 cim, benim maalesef bu ay da olmadı hatta kırmızıları nedense 2 gün erken gördüm bu ay bakalım 2 gün sonra hormon testleri yapılacak hakkımızda hayırlısı diyorum.benim tarihimi düzeltirmisin beklenen 07.07.2013 canım...

beni de o baştaki listeye kaydetseniz nasıl olur:)

canım o şimdi uyuyo gelince görür değiştirir..hayırlısı olsun pes etmek yok.azim ve kararlılıkla o bebişleri er geç göbüşünüze tutturacaksınız kızlar!!!ben inanıyorum hepinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…