geçmiş olsun arkadaşım alllah şifa versin...
ayy canım Allah acil şifalar versin inşallah...
Allah acil şifalar versin canım.tez zamanda iyileşir inşallah.
canım benim ekimden beri olmuyo maalesef ....
1 yıl geçmeden üzülmeye başlama hemen daha 4 ayın var..çalışmaya devam et..
ya aslında benim canım sıkkın da aklıma getirmemeye çalışıyorum, aklıma geldikçe de dua ediyorum..
dayım beyin kanaması geçirmiş sabah çok üzüldüm yaa
canım bende sormuştum aynısını. hatta baya bi takılmıştım bu bat sat ney diye
ya aslında benim canım sıkkın da aklıma getirmemeye çalışıyorum, aklıma geldikçe de dua ediyorum..
dayım beyin kanaması geçirmiş sabah çok üzüldüm yaa
hayırlısı olsun canım..kaç aydır deniyorsun?
canım benim ekimden beri olmuyo maalesef ....
üzülme doktorlar 1 yıl içinde diyor... stress yapma kendine olmuyor olmayacak diye düşünme çünkü çok etkili olumsuz düşünce allahın izniyle olacak hayırlısıyla dua et inancını kaybetme.. Doktora gözüktün mü hiç... Adetlerin düzenli mi?
bende konulara cevap verirken yanlış bişiler yapıyorum :) benimde kusuruma bakmayın hala çözemedim şu olayı..:)
1 yıl geçmeden üzülmeye başlama hemen daha 4 ayın var..çalışmaya devam et..
ben 11. aya girdim artık iyice üzülmeye başladım :'( bu son ayım bugün ovulasyon testine başlayacağım umarım işe yarar kızlar rabbim hepimzin yüzünü gülürsün ..
çok üzüldüm şekerim seni çok iyi anlıyorum...1 yıl önce benim dayımda geçirmiştir..şükür şimdi gayet iyi...inş dayında iyileşir..
teşekkürler canlarım ya inşallah isyancığım benim dayımda iyileşir..doktor pek iyi konuşmamış bi de yaşı da ileri..bilmiyorum artık Allah şifa versin inşallah...Canım çok çok geçmiş olsun acil şifalar versin allahım
ben 11. aya girdim artık iyice üzülmeye başladım :'( bu son ayım bugün ovulasyon testine başlayacağım umarım işe yarar kızlar rabbim hepimzin yüzünü gülürsün ..
Hiiiiç stress yok 2 senede olan arkadaşım varseninle birlikte eşinde gitsin doktora sayımlarını yaptırın
teşekkürler canlarım ya inşallah isyancığım benim dayımda iyileşir..doktor pek iyi konuşmamış bi de yaşı da ileri..bilmiyorum artık Allah şifa versin inşallah...
amin canım inşallah herkesin göbişine birer bebiş gelsin.. canım kim bilir belki geç yumurtlaman belki de erken..belki hiç denk gelmedi..moralini bozma bu işte en önemli şey anne adayının morali, strese girmemesi... ovulasyon testi hiç denemedim ama burada deneyen arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla en azından yumurtlama günlerini tespit edebiliyorlar..
Hiiiiç stress yok 2 senede olan arkadaşım varseninle birlikte eşinde gitsin doktora sayımlarını yaptırın
söylüyorum ama dinlemiyor kii... cok istiyoruz cocuk ama utanıyor doktora gitmeyeee.1 yıl bi dolsun doktor ne dedi diyip duruyo.bir de kendinden olmadıgını düşnüyo sorunun sanırım.. sperm sayısına nasıl bakıyorlar bilginiz var mı..?? idrarla falan mı yoksa direk sperm mi istiyorlar:S
üzülme doktorlar 1 yıl içinde diyor... stress yapma kendine olmuyor olmayacak diye düşünme çünkü çok etkili olumsuz düşünce allahın izniyle olacak hayırlısıyla dua et inancını kaybetme.. Doktora gözüktün mü hiç... Adetlerin düzenli mi?
Bu ay doktora gittim hasta iken hormonlara bakacak 2 gün sonra gideceğim bakalım bi sorun yok gibi görünüyor adetlerimde genellikle düzenlidir..ama ben daha önce 2 düşük yaptım en son 1,5 yıl önce...2 kez kolay hamile kaldım ve şimdi kalamıyorumkürtajlardan olabilirmi diye sordum dr hayır dedi bi sorun yokmuş ama neden diye insan hep soruyor işte...
öyle deme kuzum Allah büyük dua edin inii iyileşir benim dayımın avantajı genç olmaıydı ama sol gözünde hasar bıraktı ne yazıkki...inş hasar bırakmaz sizdee...doktor bizede çok ucuz atlattınız dedi.
söylüyorum ama dinlemiyor kii... cok istiyoruz cocuk ama utanıyor doktora gitmeyeee.1 yıl bi dolsun doktor ne dedi diyip duruyo.bir de kendinden olmadıgını düşnüyo sorunun sanırım.. sperm sayısına nasıl bakıyorlar bilginiz var mı..?? idrarla falan mı yoksa direk sperm mi istiyorlar:S
Sperm veriyor canım maalesef erkekler bu durumdan pek hoşnut olmuyor ama yapacak bişey yok...
valla onu bende bilmiyorum ama yani kendinde de olabilir sorun keçiboynu iyi geliyormuşgizliden içir sen
Sperm veriyor canım maalesef erkekler bu durumdan pek hoşnut olmuyor ama yapacak bişey yok...
neyse 1 yıl dolsun bakalım bi mecbur vericek yapıcak biişey yokk..senın ne zamandır olmuyor cocugun?
bir de ovulasyon testi denediniz mi hiç... bence buda işe yaramıcak gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?