Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya aslında benim canım sıkkın da aklıma getirmemeye çalışıyorum, aklıma geldikçe de dua ediyorum..
dayım beyin kanaması geçirmiş sabah çok üzüldüm yaa

çok üzüldüm şekerim seni çok iyi anlıyorum...1 yıl önce benim dayımda geçirmiştir..şükür şimdi gayet iyi...inş dayında iyileşir..

canım bende sormuştum aynısını. hatta baya bi takılmıştım bu bat sat ney diye

Canım aynen bende takılmıştım sat ne bat ne sonunda uzman olduk

ya aslında benim canım sıkkın da aklıma getirmemeye çalışıyorum, aklıma geldikçe de dua ediyorum..
dayım beyin kanaması geçirmiş sabah çok üzüldüm yaa

Canım çok çok geçmiş olsun acil şifalar versin allahım

bende konulara cevap verirken yanlış bişiler yapıyorum :) benimde kusuruma bakmayın hala çözemedim şu olayı..:)

Kime cevap vereceksen sağ altında 'alıntı ile cevapla ' var ona tıkla sonra altına yazacağını yaz kodları bozma ama

çok üzüldüm şekerim seni çok iyi anlıyorum...1 yıl önce benim dayımda geçirmiştir..şükür şimdi gayet iyi...inş dayında iyileşir..

Canım çok çok geçmiş olsun acil şifalar versin allahım
teşekkürler canlarım ya inşallah isyancığım benim dayımda iyileşir..doktor pek iyi konuşmamış bi de yaşı da ileri..bilmiyorum artık Allah şifa versin inşallah...

teşekkürler canlarım ya inşallah isyancığım benim dayımda iyileşir..doktor pek iyi konuşmamış bi de yaşı da ileri..bilmiyorum artık Allah şifa versin inşallah...

öyle deme kuzum Allah büyük dua edin inii iyileşir benim dayımın avantajı genç olmaıydı ama sol gözünde hasar bıraktı ne yazıkki...inş hasar bırakmaz sizdee...doktor bizede çok ucuz atlattınız dedi.

Allah bağışlamış size dayını..İnşallah benim dayım da kurtulur en yakın zamanda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…