Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar nasılsınızzzzz??
Buschy sana 2 soru birincisi adet tarihinden önce karın ağrıların ne zaman başlamıştı ? İkincisi akıntın kaç gün kala yoğunlaşmaya başlamıştı??

Karlı canım yaa şeyi soracağım şimdi bende chow chow var bide krem renk.yazları egzamaları çok oluyo ya proteinden fakir mi beslemek gerekir ? Bide partilerini yalıyo ya egzama ya mantar oldu mantar için hangi krem kullanılır? Bide ben 3 senedir östrus dönemini yakalayamadım davranışları o zamanlarda nasıl oluyo çözemedim. Sen istersen cevabı özelden de yazabilirsn:)))

Kızlar nasılsınızzzzz??
Buschy sana 2 soru birincisi adet tarihinden önce karın ağrıların ne zaman başlamıştı ? İkincisi akıntın kaç gün kala yoğunlaşmaya başlamıştı??
3-4gün kala ağrım başlamıştı canım...hamileliğimi batımdan birgün sonra öğrendim ama ağrım devam etti bi hafta daha...akıntı yoğunlaşmasını tam hatırlamıyorum ama bat günümde fena hissettim o akıntıyı...adet gelir gibi hissediyosun yoğunluğu sen düşün yani...koşa koşa tuvalete gittim kaç kere...sonunda ped koydum gelirse de gelsin koşamam tuvalete dedim...

kızlar bişi sorcam :)

hamilelikte göbeğinize çatmala izleri kalmasın die bişey sürecekmisiniz araştıran var mı ?

benim kaşınmalar başladı bile canım....krem,badem yağı yada zeytin yağı sürün diyolar..geçen gün krem sürmek zorunda kaldım çok kaşınıyodu çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…