beni de o baştaki listeye kaydetseniz nasıl olur:)
hayırlısı olsun canım..kaç aydır deniyorsun?Selam kızlar selam S38 cim, benim maalesef bu ay da olmadı hatta kırmızıları nedense 2 gün erken gördüm bu ay bakalım 2 gün sonra hormon testleri yapılacak hakkımızda hayırlısı diyorum.benim tarihimi düzeltirmisin beklenen 07.07.2013 canım...
38s seni kaydedecektir. ama o yok şimdi sen yaşını Sat ve Batını yaz gelince seni de yazar listeyebeni de o baştaki listeye kaydetseniz nasıl olur:)
selam tatlım iyiyiz sen nasılsın?soğan kürü ne ola ki?:44:Merhaba kızlar nasılsınız bende hastalığım bitmek üzere soğan kürü deneyeyim diyorum ne dersiniz?
hayırlısı olsun canım..kaç aydır deniyorsun?
38s seni kaydedecektir. ama o yok şimdi sen yaşını Sat ve Batını yaz gelince seni de yazar listeye
ya gülmeyin ama sat bat nedirben yeniyim de pek anlamadım adetin ilk ve son günü mü ne ki
yok canım niye gülelim ben de anlamamıştım ilk girdiğimde:) sat=son adet tarihi bat=beklenen adet tarihiya gülmeyin ama sat bat nedirben yeniyim de pek anlamadım adetin ilk ve son günü mü ne ki
Merhaba,
Bende hamile kalmak istiyorum ama korkumdan kalamıyorum. Çok moralim bozuk.
neden gülelim canım ben de ilk geldiğimde öyleydim...sat :son adet tarihi demek...(en son gördüğün adetinin ilk günü yani..her zaman ilk günlerine bakılır zaten) bat: beklenen adet tarihi (gene ilk tarih yani adetin hangi ayın kaçında gelicekse onu yazıyosun)
mesela benim son adetim 25 martta geldi satım 25 mart.bir sonraki adetimi 23 nisan görmem gerekiyordu yani batım 23 nisandı ama gelmedi...insallah sen de görmezsin batını
adın var ama 1111. sayfada
:))) ımmm teşekkürler...o zamn benim yaş:22 sat:30 mayıs bat:29 haziran:)
eee kızlar daha dahaaa
ya aslında benim canım sıkkın da aklıma getirmemeye çalışıyorum, aklıma geldikçe de dua ediyorum..
dayım beyin kanaması geçirmiş sabah çok üzüldüm yaa
hayırlısı olsun canım..kaç aydır deniyorsun?
canım benim ekimden beri olmuyo maalesef ....
ya aslında benim canım sıkkın da aklıma getirmemeye çalışıyorum, aklıma geldikçe de dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?