Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben biraz uyuyayım benide yazın 1111. sayfaya olur mu..
hepiniz öpüldünüz

Teşekkür ederim tatlım Allah'tan bir kaç arkadaş ve sen hamilesin de bilgi alabiliyoruz yaşamadıklarımız hakkında:)))

Son düzenleme:
Naısl anladınız peki canım hangi testle ortaya çıktı? Tedavisi nasıl? :26::26:

Benim çukulata 13 aydır evliyim.bebek olmuyor diye evlendikten 3-4 ay sonra özel doktora gittik.dr hanım söyledi.yine de üniversite hastanesinde araştırın dedi.gittik ve kesinleşti çukulta kisti olduğun ,parça aldılar ve incelerdiler 2,5mm sağda kist olduğu .soldan hamile kalısın dediler.bizde kendi haline bıraktık .9 mayısta tüp bebek tranferi yapıldı.tutmadı.şimdi soğan kürü felan denedim.bakalım faydası olacak mı?

Bu ayda olmazsa birdahaki ay evlilik yıldönümüz e denk gelecek o kadar çoook istiyorum kiiiii

son adet tarihim 25 marttı...
bebişimin tutma tarihi hemen hemen benim doğum günüme geliyo gibi(4nisan doğum günüm)...tutması bana doğum günü hediyesi oldu...doğumu da eşime doğum günü hediyesi olucak gibi(22 aralık eşimin doğum tarihi)

Geçmiş olsun canım inşallah olur en kısa sürede bebişin içini ferah tut

Eğer hamile kalırsa 24-25 temmuz da adet gecikirse gidip test yaptırıcam 30 temmuzda evlilik yıldönümüz tutabilirsem kendimi sölemicem ve kutu içinde test sonucu.. alllaaahıımm yaa çok istiyorummm ne olllurrrr Doğumu da nisana denk geliyo 14 nisan da eşimin d.günü

Arkadaşlar merhaba,
Benim adetlerim 28-30 günde bir oluyor. Bugün 29.gün ve dün bir ara sadece peçeteye gelen kırmızı bir damla kan geldi ondan sonra birşey yok. Normalde adetime 1 gün kala sancılarım başlar hafiften ama bugün ağırlıklı olarak sol tarafta olmak üzere sancı diyemeyeceğim bir doluluk hissediyorum. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Böyle bişey yaşayan var mı? İşin ilginç tarafı bu ay sadece bir kez ilişki yaşadık ve hemen adetim bittikten 4 gün sonraydı. Bu tarihte hamile kalma olasılığım da pek yok gibi ama yine de emin olamıyor insan tabi. Nolur bana yardımcı olur musunuz?

ne güzel sizin de özellikle ayarlanmış gibi olucak açıkçası bizimki de ayarlandı diyebilirim...oğlak burcu olsun istiyorduk...inşallah erken doğum olmaz...

Merhaba, gelen kanama bebğin yerleşme kanaması olabilir devamı gelmedi diyorsun. şişkinlik hisside yine hamilelik belirtisi diye okumuştum. Bence öğrenmenin en iyi yolu test yapmak.. psikolojik olarak ta etkilenmiş olabilirsin..

ne güzel sizin de özellikle ayarlanmış gibi olucak açıkçası bizimki de ayarlandı diyebilirim...oğlak burcu olsun istiyorduk...inşallah erken doğum olmaz...

Bizde Nisanda çalışmaya başladık ama öncesinde temmuz ağustos gibi çalışalımda burcu koç olsun diyorduk

pek olası görünmüyo ama şişlik bende vardı,e kanamaya da tutunma kanaması desek...o da biraz imkansız taaa ne zaman birlikte olmuşsunuz tutunma kanaması bu zamana kalmaz diye düşünüyorum..bikaç gün bekle ve idrar testi yap sabah ilk idrarınla..hayırlısı olsun...yalnız ben şeye takıldım ayda bir kez !!:44::44:

Bizde Nisanda çalışmaya başladık ama öncesinde temmuz ağustos gibi çalışalımda burcu koç olsun diyorduk

kendimden biliyorum koç burcu bebekliği de çocukluğu da ergenliği de çekilcek burç değil...

38sim bu msj da benden selam olsun 11100

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…