evet tembellik var.bir ayda 6 yumurta(( ne yokki bende çukulata kisti bilem var:))
3-4gün kala ağrım başlamıştı canım...hamileliğimi batımdan birgün sonra öğrendim ama ağrım devam etti bi hafta daha...akıntı yoğunlaşmasını tam hatırlamıyorum ama bat günümde fena hissettim o akıntıyı...adet gelir gibi hissediyosun yoğunluğu sen düşün yani...koşa koşa tuvalete gittim kaç kere...sonunda ped koydum gelirse de gelsin koşamam tuvalete dedim...
geçmiş olsun canım bende de pko var..
benimkilerde tembelmiş
Teşekkür ederim tatlım Allah'tan bir kaç arkadaş ve sen hamilesin de bilgi alabiliyoruz yaşamadıklarımız hakkında:)))
geçmiş olsun canım bende de pko var..
benimkilerde tembelmiş
az kaldı yaşarsınız inşallah en kısa zamanda
az kaldı yaşarsınız inşallah en kısa zamanda
Naısl anladınız peki canım hangi testle ortaya çıktı? Tedavisi nasıl? :26::26:
Bu ayda olmazsa birdahaki ay evlilik yıldönümüz e denk gelecek o kadar çoook istiyorum kiiiii
Benim çukulata 13 aydır evliyim.bebek olmuyor diye evlendikten 3-4 ay sonra özel doktora gittik.dr hanım söyledi.yine de üniversite hastanesinde araştırın dedi.gittik ve kesinleşti çukulta kisti olduğun ,parça aldılar ve incelerdiler 2,5mm sağda kist olduğu .soldan hamile kalısın dediler.bizde kendi haline bıraktık .9 mayısta tüp bebek tranferi yapıldı.tutmadı.şimdi soğan kürü felan denedim.bakalım faydası olacak mı?
son adet tarihim 25 marttı...
bebişimin tutma tarihi hemen hemen benim doğum günüme geliyo gibi(4nisan doğum günüm)...tutması bana doğum günü hediyesi oldu...doğumu da eşime doğum günü hediyesi olucak gibi(22 aralık eşimin doğum tarihi)
Eğer hamile kalırsa 24-25 temmuz da adet gecikirse gidip test yaptırıcam 30 temmuzda evlilik yıldönümüz tutabilirsem kendimi sölemicem ve kutu içinde test sonucu.. alllaaahıımm yaa çok istiyorummm ne olllurrrrDoğumu da nisana denk geliyo 14 nisan da eşimin d.günü
Arkadaşlar merhaba,
Benim adetlerim 28-30 günde bir oluyor. Bugün 29.gün ve dün bir ara sadece peçeteye gelen kırmızı bir damla kan geldi ondan sonra birşey yok. Normalde adetime 1 gün kala sancılarım başlar hafiften ama bugün ağırlıklı olarak sol tarafta olmak üzere sancı diyemeyeceğim bir doluluk hissediyorum. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Böyle bişey yaşayan var mı? İşin ilginç tarafı bu ay sadece bir kez ilişki yaşadık ve hemen adetim bittikten 4 gün sonraydı. Bu tarihte hamile kalma olasılığım da pek yok gibi ama yine de emin olamıyor insan tabi. Nolur bana yardımcı olur musunuz?
ne güzel sizin de özellikle ayarlanmış gibi olucakaçıkçası bizimki de ayarlandı diyebilirim...oğlak burcu olsun istiyorduk...inşallah erken doğum olmaz...
Arkadaşlar merhaba,
Benim adetlerim 28-30 günde bir oluyor. Bugün 29.gün ve dün bir ara sadece peçeteye gelen kırmızı bir damla kan geldi ondan sonra birşey yok. Normalde adetime 1 gün kala sancılarım başlar hafiften ama bugün ağırlıklı olarak sol tarafta olmak üzere sancı diyemeyeceğim bir doluluk hissediyorum. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Böyle bişey yaşayan var mı? İşin ilginç tarafı bu ay sadece bir kez ilişki yaşadık ve hemen adetim bittikten 4 gün sonraydı. Bu tarihte hamile kalma olasılığım da pek yok gibi ama yine de emin olamıyor insan tabi. Nolur bana yardımcı olur musunuz?
Bizde Nisanda çalışmaya başladık ama öncesinde temmuz ağustos gibi çalışalımda burcu koç olsun diyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?