Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düşünme öyle işte sen kafanda kestirip atıyorsun

ben de bu ay ilk denicem.. başlayacağın günü hesapladın mı sen?

evet bugün tam 11inci günü adetimin.. başlıcam bakalım kutusunda öle diyoo cizelge var..29 gündebir adet gören 11. gün başlıomuşş

nasıl yapılıyor ve nereden alıyosunuz ovulasyon testini? birde soğan ve incir kürü denedinizmi

Ben gittigidiyordan aldım valla bakalım denicez... Kürleri denemedim hiç... iyi değil diyen de var bilmiyorum valla

evet bugün tam 11inci günü adetimin.. başlıcam bakalım kutusunda öle diyoo cizelge var..29 gündebir adet gören 11. gün başlıomuşş

Aynen öyle canım Dene bakalım en kısa sürede koyu çizgiyi görürsün inşallah 2 günde 1 çalışmaya devam

Son düzenleme:
nasıl yapılıyor ve nereden alıyosunuz ovulasyon testini? birde soğan ve incir kürü denedinizmi

eczaneden aldım canım.aynen gebelik testi gibi idrarla yapılıyo.. içinde bir çizelge var kaç günde bir adet görüyorsan ona göre başlıyorsun mesela ben 29 günde bir görüyorum.adetinin ilk gnünden itibaren sayıyosun 11. gün başlıyorsun testi yapmaya..içinde 5 tane var.. yumurtlama gününde gebelikteki gibi çift çizgi görünüyo o gün ilişkiye giriyorsun..gebe kalma ihtimalini yüzde doksan arttırır diyo içinde..bakalım inşallah..

senın testin markası ne canım..ben eczaneden aldım galenik adı.5 adet var içinde..

iinnşaalllahhhh. Bu ay 3. denemem olacak ilk denemem de enfeksiyon oldum ilaç kullandım, 2. de grip oldum ilaç kullandım inşallah bu sefer ilaçsız olacak (umut fakirin ekmeği)

yalnız bu testi son 2 saat su içmeden ve idrara cıkmadan yapın die okudum nette dogru mu acaba..bu aksam yapıcam nasıl uygulasam

sabah idaraıyla yapmıcan birde sıvı tüketimi olmayacak 4 saat diye biliyorum ben forumda konusu var bulayım sana linkini

iinnşaalllahhhh. Bu ay 3. denemem olacak ilk denemem de enfeksiyon oldum ilaç kullandım, 2. de grip oldum ilaç kullandım inşallah bu sefer ilaçsız olacak (umut fakirin ekmeği)

caydin beraber hamiş kalıp aynı hastanede doğum yaparız bakarsın

yalnız bu testi son 2 saat su içmeden ve idrara cıkmadan yapın die okudum nette dogru mu acaba..bu aksam yapıcam nasıl uygulasam

Canım Hoşgeldin aramıza.ben kullandım akşam değil saat 12 ile 20 arasında yapman gerekiyor ovulasyon testini birde sabah ilk idrarında yapamazsın. Ben her gün gündüz 12 den 16 ya kadar 2 bardak sudan başka hiçbirşey içmeyiz idrara da çıkmıyordum öyle yapıyordum.internette kaç günde bir adet görüyorsan adetin başlangıcından itibaren belli bir günde testi yapmaya başlaman gerektiği yazıyor canım.umarım yardımcı olabilmişimdir.

ya bende mesela 1 saattir ne idrara cıktım ne de su içtim.ama 1 saat öncesine kadar bayağı kola ve su içtim.2 saat daha hiçbisey yemeden ve su içmeden yapsam testi olur mu?? yanı 7de falan yapsam testi olur mu yoksa yarın mı baslayım ne dersiniz...

Tatlım testi hergün aynı vakitte yapman gerekiyor ya saat 7kocalar eve geliyo yemek hazırlıkları fln zor olur diye gündüzden yapıyordum bu gün adet başlangıcından itibaren kaçıncı günün? Eğer geç değilse yarın başla çünkü kola su içmiştin o böbreklerden anca 1-2 saatte süzülüyor zaten yanıltabilir bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…