Tatlım testi hergün aynı vakitte yapman gerekiyor ya saat 7kocalar eve geliyo yemek hazırlıkları fln zor olur diye gündüzden yapıyordum bu gün adet başlangıcından itibaren kaçıncı günün? Eğer geç değilse yarın başla çünkü kola su içmiştin o böbreklerden anca 1-2 saatte süzülüyor zaten yanıltabilir bence:)
GÜNAYDIM bebeğimmmmm
iyi yapmışsınız canım sağolun hoşuma gittine yapalım vekillik ettik işte
teeyyy teeyyy teeeyyyymesaaaiii bitttiiiii ben evime gideeerrr :124::124::124::124:
ayyy harttt harrrt kaşıdım göbeğimi boş bulundum yaaa
Sen en iyisi 8e kadar içme hiçbirşey şimdide bi tuvalete çık bidaha çıkma yap testi ama bence yarın 4te yap bu testi sonrada hep öyle devam etbugün 11inci günü adetiminn.. çizelgeme göre tam günü yani..bir de bugün kasıklarım cok agrıyo nedendir bilmem..batıyo diken gibi
sağol bitanemne yaptınız ben yokken
buschy ve siboti bana diyodunuz siz sekreter gibi konuşmuşsunuz
okuyunca çook güldüm
sağol bitanemne yaptınız ben yokken
buschy ve siboti bana diyodunuz siz sekreter gibi konuşmuşsunuz
okuyunca çook güldüm
o küsmez annesine hatta hoşuna gidiyo köftehorun ama benim göbüş çatlıcakkk
Sen en iyisi 8e kadar içme hiçbirşey şimdide bi tuvalete çık bidaha çıkma yap testi ama bence yarın 4te yap bu testi sonrada hep öyle devam etbide bugün çalış kaçırma tedbiri elden bırakma derim ben:)))
Walla canım ben pek yoktum şu canımın çok istediği şeyi yaptım bu sefer:) sen nasıl kendine gelebildin mi biraz??
ooohhh afiyet olsun canım benim ellerine sağlıkWalla canım ben pek yoktum şu canımın çok istediği şeyi yaptım bu sefer:) sen nasıl kendine gelebildin mi biraz??
valla şekerim hiç sorma ben de yazdıktan sonra farkedip baya güldüm
işte gözün arkada kalmasın uyuduğun zamanlarda sekreterlerin mevcut
ooohhh afiyet olsun canım benim ellerine sağlık
valla uykum gitti de hala uyku sersemiyim..
sarhoş gibiyim kız bi salla da kendime geleyim
sağol canım benim böyle sizin gibi arkadaşlarım olduğu sürece gözüm arkada kalmaz
Sallayınca daha fazla uykun gelmesin sakın bebeğim:)))))ooohhh afiyet olsun canım benim ellerine sağlık
valla uykum gitti de hala uyku sersemiyim..
sarhoş gibiyim kız bi salla da kendime geleyim
sağol canım benim böyle sizin gibi arkadaşlarım olduğu sürece gözüm arkada kalmaz
evet bugünü böle atlatayım da artık yarından itibaren düzenli bi şekilde yaparımm. teşekkür ederim yardımların için canımm..evet gün asırı calısıoz zaten kacırmak yok
yerim seni şekerim..
senin sürekli uykun geliyor hamiş olmayasın sakın
ayy bebek olasım geldi ya ne güzel sallanırdım birazcıkSallayınca daha fazla uykun gelmesin sakın bebeğim:)))))
liseden bi arkadaşımla konuştum az önce o da hamileymiş 7 aylıkmış..sen bi de hareketlerini hissetmeye başlayınca gör eğlenceyi diyo...20. haftada falan hissetmeye başlarsın epey dedine yani şimdi ben 9 hafta daha bebeğimi hissedemicek miyim sabırsız oldum iyice..bırak hareketleri hissetmeyi doğsun istiyorum artıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?