Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kim bilir belki de bu ay senin haberinle çalkalanırızkeşke yaa... senin hevesinle biz de daha çok çalışır diğer aya hallederiz bu işi

ahhh ahhh keşke şekerim yaa ne güzel bi dilekti bu yaa...
çook mutlu ettin beni
inşallah hepimiz hamile kalırız canım benim inşallah

ahhh ahhh keşke şekerim yaa ne güzel bi dilekti bu yaa...
çook mutlu ettin beni
inşallah hepimiz hamile kalırız canım benim inşallah

inşallah bu sefer de buschy gibi başlarız herhalde büyüdü mü büyümedi mi ? hissetmek istiyorum:118:
cinsiyeti ne olacak adı ne olacak??doğsa da görsek:92:

ben geldim kızlar .ayak bileğimde ödem olmuş yüksekte tutup zorlamam gerekliymiş,çok ağrım var uzanıyorum ama sıkılıyorum da :2:

inşallah bu sefer de buschy gibi başlarız herhalde büyüdü mü büyümedi mi ? hissetmek istiyorum:118:
cinsiyeti ne olacak adı ne olacak??doğsa da görsek:92:

evet ya bu seferde böyle bi heyecan sarar bizi
bana kızın olur diyolar ama ben ilk çocuğum sanki erkek olacakmış gibi düşünüyorum niyeyse

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

evet ya bu seferde böyle bi heyecan sarar bizi
bana kızın olur diyolar ama ben ilk çocuğum sanki erkek olacakmış gibi düşünüyorum niyeyse

bana da herkes erkek olur diyo..ben de erkek istiyorum bi de bekarlığımdan beri rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum.
ama kız da olsa sevinirim ama...sağlıklı olsun da Allah'ım

Son düzenleme:
bana da herkes erkek olur diyo..ben de erkek istiyorum bi de bekarlığımdan beri rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum.
ama kız da olsa sevinirim ama...sağlıklı olsun da Allah'ım

tabii ki canım sağlıklı olsunda hiç fark etmez benim için

ben geldim kızlar .ayak bileğimde ödem olmuş yüksekte tutup zorlamam gerekliymiş,çok ağrım var uzanıyorum ama sıkılıyorum da :2:

Geçmiş olsun canım.. Benimde dizimde aynı sorun olmuştu buz kompleksini tavsiye ederim. 15 dakika arayla 5 dk tut

tabii ki canım sağlıklı olsunda hiç fark etmez benim için

Benimde eşim ilk çocuk erkek olsun diyo ailenin tek erkeği olaraktan bende kız istiyorum yardımcı olsun bana

Hayırlısıyla olsunda kız erkek hiiçç fark etmeezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…