bende seni yerim canım benim
ayyy ağzından bal damlıyo da dün gece uyumadım ya ondan geldi uykum..
hoppa yuppa cuppa cuppaaa
kim bilir belki de bu ay senin haberinle çalkalanırızkeşke yaa... senin hevesinle biz de daha çok çalışır diğer aya hallederiz bu işi
kim bilir belki de bu ay senin haberinle çalkalanırızkeşke yaa... senin hevesinle biz de daha çok çalışır diğer aya hallederiz bu işi
ahhh ahhh keşke şekerim yaa ne güzel bi dilekti bu yaa...
çook mutlu ettin beni
inşallah hepimiz hamile kalırız canım benim inşallah
ben geldim kızlar .ayak bileğimde ödem olmuş yüksekte tutup zorlamam gerekliymiş,çok ağrım var uzanıyorum ama sıkılıyorum da :2:
inşallah bu sefer de buschy gibi başlarız herhalde büyüdü mü büyümedi mi ? hissetmek istiyorum:118:
cinsiyeti ne olacak adı ne olacak??doğsa da görsek:92:
Kuzucum ayağını atlamadan illa röntgen çekecek diye birşey yok bırakmasan bile çöküşünde kaldığında fln kemik ödemleri ufak fraktürler oluyo oda röntgende çıkmaz mr isteyebilir bunun tedavisi ileride ağrınız üstüne basabilmen için çok önemli kurban olayım git doktoruna:)))
evet ya bu seferde böyle bi heyecan sarar bizi
bana kızın olur diyolar ama ben ilk çocuğum sanki erkek olacakmış gibi düşünüyorum niyeyse
ben geldim kızlar .ayak bileğimde ödem olmuş yüksekte tutup zorlamam gerekliymiş,çok ağrım var uzanıyorum ama sıkılıyorum da :2:
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun.. niye ödem olmuş ki acaba?:44:
ayağını zorlamışsın ya da uzun süre ayakta durmuşsun dedi doktor.burktuğumu falan hatırlamıyorum çünkü ben
teeyyy teeyyy teeeyyyymesaaaiii bitttiiiii ben evime gideeerrr :124::124::124::124:
bana da herkes erkek olur diyo..ben de erkek istiyorum bi de bekarlığımdan beri rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum.
ama kız da olsa sevinirim ama...sağlıklı olsun da Allah'ım
benim de son 13 dakikam kaldı:118::118::118: Bennnndee bennnndeee iyi akşamlar kızzzlaarrr :119::119::119::119::119:
:118::118::118: Bennnndee bennnndeee iyi akşamlar kızzzlaarrr :119::119::119::119::119:
tabii ki canım sağlıklı olsunda hiç fark etmez benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?