günaydınlar,
ben 20 şubatta adet oldum, bu ay 22 sinde olmam gerekiyordu, o gün bende ishal,tansiyon düşmesi, mide bulantısı oldu, dünde sadece tansiyon düşmesi vardı, gündüz üşüyordum, gece de sıcak basıyordu, bu gece ise midem de yanma, mide ekşimesi oldu ve halen adet olmadım, göğüslerimde değişiklik yok, sol kasıkta batma, karın ve bel ağrısı içinizde böyle olan var mı?
Canim bizim eve yakin grand medical ozel hastanesinde yirmi lira idi ilk denemem de yaptirmistim canim bende hala bisey yok agzim felaket kuryoo sabahlari gogusumdede aci var kendimi umutlandirniyim diyorum ama umutlanmamak elde degilB-)
ner19min senin günün bayağı geçmiş test yapmadın mı?[/Q
yazdığımı görmedin sanırım geçtiğimiz hafta pazartesi kan testi yapıldı negatif çıktı
önümüzdeki çarş tekrar yapacak doktor geç döllenme olabilir dedi
ama ben hamile olma ihtimalimi az görüyorum daha önce de böyle olmuştu
define09 bir gün geçince yaptım negatif, ben adet olacam zaman göğüslerim şişerdi şimdi yok, bekliyeyim diyorum
kızlar ben dün gece evde test yaptım yapsammı yapmasammı cok arada kaldım basta bir taneydi hadi yapiyim ne olcaksa olsun dedim yaptım ve ıkıncı cızgı cook sılık cıktı tabı ben heyecanlanndım eşimin yanına gittim gösterdim sevindim ettim dedim yarın sabah gidip bitane daha test yapalım sabah idararımla deniyim dedim o pek tepki vermedi ruhsuz tabi cok moralim bozuldu eger hamileysem bu kadar cabuk olmasını beklemiyordu e daha kilo vermen gerekiyordu kiloda veremedın nolcak dedi beni orda bir bozdu zaten bu sabah kahvaltıya giderken eczane arıyordu arama dedim kalsın istemiyorum dedim bencede doğru karar dedi neden dedim e olcagı varsa olur zaten diye büyük bir genişlikle rahatlıkla konustu adet sancım gibi sancılarımda var afedersiniz kabızda oldum umarım hasta olurum anladımki çocuk için daha erken.. cok moralim bozuk suan bunları bile zor yazıyorum ama içimi birilerine dökme ihtiyacı duydum
kızlar ben dün gece evde test yaptım yapsammı yapmasammı cok arada kaldım basta bir taneydi hadi yapiyim ne olcaksa olsun dedim yaptım ve ıkıncı cızgı cook sılık cıktı tabı ben heyecanlanndım eşimin yanına gittim gösterdim sevindim ettim dedim yarın sabah gidip bitane daha test yapalım sabah idararımla deniyim dedim o pek tepki vermedi ruhsuz tabi cok moralim bozuldu eger hamileysem bu kadar cabuk olmasını beklemiyordu e daha kilo vermen gerekiyordu kiloda veremedın nolcak dedi beni orda bir bozdu zaten bu sabah kahvaltıya giderken eczane arıyordu arama dedim kalsın istemiyorum dedim bencede doğru karar dedi neden dedim e olcagı varsa olur zaten diye büyük bir genişlikle rahatlıkla konustu adet sancım gibi sancılarımda var afedersiniz kabızda oldum umarım hasta olurum anladımki çocuk için daha erken.. cok moralim bozuk suan bunları bile zor yazıyorum ama içimi birilerine dökme ihtiyacı duydum
hamile kalırsam 9 ay sonra beni doğum için götürür doktora heralde bu rahatlıkla insan merak ederde gidelim kan testi yaptıralım der barizaten bu üzüntğyle varsada tutunabileceğini sanmıyorum
Slm arkadaslar,
Size sorum olacakti, adetim 2 gun gecikti aslinda 22 si olmam lazimdi, ve 1 haftadir bel ve kasiklarimda agri (batma,cekme gibi) var. Grip olmustum (hamile doneminde kendini grip gibi hissedebilirmissin diye okumustum ne kadar dogru bilmiyorum) yorgunluk var, bas agrisi acaba hamile olabilirmiyim ?? ben tabiki bekleyemedim ve test yapmistim adet gunumden once tabi negatief ciktiydi, herhalde erken yaptigim icin ve simdide korkuyorum yapmaya yine negatief cikar diye.. Agrim var ama cok degisik bir agri var onceki regly agrisi gibi degil.. fazlada umutlanmak istemiyorum sonu hayal kirikligi olmasin diye ama dusunmedende duramiyorum tabi :)
tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş
siz bebek istemiyor muydunuz ya da eşiniz mi istemiyor henüz
Herşeyde vardır hayır eşinizin tutumu değişir zamanla
bir de böyle güzel haberi olumsuz anı olarak bırakmayın
kilo verme olayına gelince ben de vermeye çalışıyorum ama tam
istediğim gibi olmuyor Allah istediği zaman herşey oluyor
Anne olacağını hayal et ve sefasını sür ayol
benimde eşim test yaptıktan bir süre sonra "sen şimdi kilo mu alacaksın" demişti. oda benim zayıf olmamı istiyor.. ama şimdi "zayıfladığını gördükten sonra doğumdan sonra vereceğine inanıyorum" diyor. hatta şimdi bir yürüme bandı aldı :) o yüzden eşine zayıflayacağının garantisini ver, bebek fikrine alışması zaman alacak.
şimdi tekmesini hissedince hele hele ilk kalp atışını duyunca benden önce o duygulandı.. hamileysen ilk günlerinin zevkini çıkarmak için eliden geleni yap. sonra zaten mide bulantısıyla baş edemezsin ya da ruhsal bunalımla : )
Canımmmmm seni kocaman tebrik ediyorumm. Sanki üzülme emi. bebiş büyüsün karnında bak eşinin de duyguları değişecek. Bak o kadar insan uğraşıyor bebek olsun diyor allah sana nasip etmiş, sevin canım bunaa eşin öyle davranıyor diye moralini sakın bozma, yukardakini sakın gücendirme :)))) Benim eşimde ilk çocuğumda cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde ve kız olucağını öğrendiğinde bi yüz ifadesini görseydiniz, erkek istiyordu ama şimdi var yaaaaaa kızı içinnn ölüyor nasıl seviyor biliyor musun? O yüzden eşine zaman tanı canım üzmeee kendini. güçlü ol kendin için bebeğin için. hepimiz seni seviyoruz, güçlü bir anne olacaksın sen. güzell haberlerini bekliyoruz canım
Merhaba bende hamile kalmayı cok isteyenlerdenim bat 25mart inş. adet olmam
Merhaba canım, adet gününden önce idrar testinde pek çıkmaz tabiki bazı kişilerin çıkıyor, ama moral bozmak yok adet günün 2 gün geçmiş yazdığına göre çıkma ihtimali yüksek olabilir ama istersen 1-2 daha bekle. ben ilk çocuğumda adet geçtikten sonra ki gün idrar testi yaptım çok silik çıktı sonraki gün biraz daha net görünüyordu 3. gün ise tam netti. korkma canım olmazsa da öbür aya devam moralini bozmma stres herşeyin başı. inşallahhhh hamilesindir :)))
canım beni çıkarabilirsin listeden5. ay denemeside olumsuz malesef inş.geri kalanlar olumlu olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?