inşallah canım en kısa zamanda yaşayın bu duyguları....inşallah bu sefer de buschy gibi başlarız herhalde büyüdü mü büyümedi mi ? hissetmek istiyorum:118:
cinsiyeti ne olacak adı ne olacak??doğsa da görsek:92:
ayy evet yalnız şaka maka bayaaa büyüdük artık hadi kızlar bol bol çalışın :)sana yetişmemiz lazım kız
canım ben de senin gibi düşünürdüm ama eşim bana kız fikrini de aşıladı epey...bilgisayarın ekranında kız resmi var bol bol ona bakıp iç geçirir oldum foto da şubana da herkes erkek olur diyo..ben de erkek istiyorum bi de bekarlığımdan beri rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum.
ama kız da olsa sevinirim ama...sağlıklı olsun da Allah'ım
Geçmiş olsun canım.. Benimde dizimde aynı sorun olmuştu buz kompleksini tavsiye ederim. 15 dakika arayla 5 dk tut
inşallah canım en kısa zamanda yaşayın bu duyguları....
ayy evet yalnız şaka maka bayaaa büyüdük artık hadi kızlar bol bol çalışın :)
canım ben de senin gibi düşünürdüm ama eşim bana kız fikrini de aşıladı epey...bilgisayarın ekranında kız resmi var bol bol ona bakıp iç geçirir oldum foto da şu
teşekkür ederim denerim çok ağrım var
ayağını zorlamışsın ya da uzun süre ayakta durmuşsun dedi doktor.burktuğumu falan hatırlamıyorum çünkü ben
inşallah canım en kısa zamanda yaşayın bu duyguları....
ayy evet yalnız şaka maka bayaaa büyüdük artık hadi kızlar bol bol çalışın :)
canım ben de senin gibi düşünürdüm ama eşim bana kız fikrini de aşıladı epey...bilgisayarın ekranında kız resmi var bol bol ona bakıp iç geçirir oldum foto da şu
sağol bebeğim görüşürüz yarın
Sık sık bak canım kime bakarsan ona benzermiş bebiş özellikle ilk hareketini hissettiğin anda
dikkat et canım kendine...bi daha zorlama...daha bebiş taşıcaksın bak ilerde...
çok tatlıymış ama bu fıstıkta yaaa..istiyorum ikiz istiyorum bi kız bi oğlan
canlarım ben çıkayım artık kemdimde değilim bugün...
hepiniz kendinize iyi bakın...
allaha emanet olunnn..
sabah görüşürüz..
iyi akşamlar...
ayyinanmıyorum sen bensin kııızzzzben de öyleydim karnımı oğlum kızım diye severdim..ikizmiş gibi...hatta biz baya çalışmıştık çift yumurta bari olsun ikiz olsun diye de kısmet...rabbim versin de ister taksit taksit ister toptan hiç farketmez sağlıklı olsun yeter...
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için
Ne demek canım benim faydası olduysa ne mutlu banadoktor buz önerdi mi bilmiyorum ama bizim doktorlar günde 4-5 kere 10-15 dk bir bez tülbent yada ince bir havlu üzerinden buz uygula derdi.cildine direkt buz koyma sakın kaynar sudan daha kötü yakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?