Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah bu sefer de buschy gibi başlarız herhalde büyüdü mü büyümedi mi ? hissetmek istiyorum:118:
cinsiyeti ne olacak adı ne olacak??doğsa da görsek:92:
inşallah canım en kısa zamanda yaşayın bu duyguları....
sana yetişmemiz lazım kız
ayy evet yalnız şaka maka bayaaa büyüdük artık hadi kızlar bol bol çalışın :)
bana da herkes erkek olur diyo..ben de erkek istiyorum bi de bekarlığımdan beri rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum.
ama kız da olsa sevinirim ama...sağlıklı olsun da Allah'ım
canım ben de senin gibi düşünürdüm ama eşim bana kız fikrini de aşıladı epey...bilgisayarın ekranında kız resmi var bol bol ona bakıp iç geçirir oldum foto da şu

Eklentiler

• $226118_247555465265133_246497152037631_811287_1652953_n_large.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 28

Sık sık bak canım kime bakarsan ona benzermiş bebiş özellikle ilk hareketini hissettiğin anda

çok tatlıymış ama bu fıstıkta yaaa..istiyorum ikiz istiyorum bi kız bi oğlan

canlarım ben çıkayım artık kemdimde değilim bugün...
hepiniz kendinize iyi bakın...
allaha emanet olunnn..
sabah görüşürüz..
iyi akşamlar...

çok tatlıymış ama bu fıstıkta yaaa..istiyorum ikiz istiyorum bi kız bi oğlan

ayyinanmıyorum sen bensin kııızzzzben de öyleydim karnımı oğlum kızım diye severdim..ikizmiş gibi...hatta biz baya çalışmıştık çift yumurta bari olsun ikiz olsun diye de kısmet...rabbim versin de ister taksit taksit ister toptan hiç farketmez sağlıklı olsun yeter...

amin inşallah Allah herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin isteyen herkeslere...ister toptan ister taksit
alemsin şekerim ya güldüm baya gider ayak..

ben de çıkıyorum kızlar kocam geliyo aradı şimdi alıncak bişi var mı diye 5 dakikaya evde olur yarın görüşürüz...

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

Ne demek canım benim faydası olduysa ne mutlu bana doktor buz önerdi mi bilmiyorum ama bizim doktorlar günde 4-5 kere 10-15 dk bir bez tülbent yada ince bir havlu üzerinden buz uygula derdi.cildine direkt buz koyma sakın kaynar sudan daha kötü yakar

doktor demedi canım ama az önce caydin arkadaşımız söyledi sağolsun.teşekkür ederim onu da uyguluycam hemen başlıyorum yemeğim ocakta ğişsin ardından tedaviye başlıycam

kızlar bişey sorcam. az önce ovulasyon testimi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgim cıktı..acaba yumurtlama günüm mü yaklasıyor.. çizgi koyulasacak mı dersiniz bir de bugun de calısma yapmam gerekır mı acaba... cok silikti ikinci çizgi.nolur beni bi aydınlatın.silik olmamalı ikinci cizgi diye yazıo ama bi umut işte.yumurtlama günüm yakın mı demek bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…