Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiaksamlar kuzularımm nasılsını,zzz hamıle haberı var mı??? ben beklıyorum gelen gıden kırmmızı yokkk

Bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım Perşembe silik cuma biraz daha koyü Cumartesi daha koyu pazar tamamen aynı renk bugün ise tek çizgi bu duruma göre 14. Günde yumurtlama gerçekleşti

Bu duruma göre ya pazar ya da bugün yumurta çatladı sanırım ben her ihtimale karşı Cumartesi sabah pazar akşamı ve Pazartesi akşamı çalışma yaptım bakalım sonuç ne olacak

3. Denememiz bu ay ovulasyon testini ise ilk defa kullandım bu ay olmazsa da bir dahaki ay testi okumada daha iyi olurum bu ay pek umutlu değilim çünkü hiç ara vermedim o konuda İran endişeliyim

Benim tavsiyem 2. Çizgi bayağı koyulaştığında mutlaka 24 saat sonra ilişkiye gir

Gerci yumurtlama doneminde sayilirim ama anlamadim bakalim hayirlisi 23 unde belli olacak

hadi bakalım hayırlısı inşalllah sevindirici haberini alırız.. bişey kullanıyormusun ovulasyon testi falan?? nasıl anladın yumurtlama dönminde oldugnu? bende bugn ılk defa ovulasyon kullandm.umarım işe yarar..

iyiaksamlar kuzularımm nasılsını,zzz hamıle haberı var mı??? ben beklıyorum gelen gıden kırmmızı yokkk
canım ben bugün ayak röntgeni çekilcek diye beta hcg baktırdım negatif maalesef diğer aya umutlar artık

Selam kizlar telefondan giriyorum nasilsiniz

Psikolojikmidir nedir belimde ve kasiklarimda inanilma z agrim var
ayak bileğim ödem yapmış ayağım yüksekte uzanıyorum.inşallah gebesindir

selam hos geldin benden baska kimse yok sanırım:) iyiyim tesekkrler..inşallah psikolojık degıldır ve gebesındır..

ben ovülasyon testi kullanmadım hiç bu ay da ilk denemem ama 2.ay da negatifi görürüsem denemek istiyorum

Ovulasyon testine pek guvenemedim nedense arastirdim biraz ben yumurtlama oldugunu hem takvime gore hem vucut belirtilerine gore anliyorum isi artisi hassasiyet odem vs

benimde tam 14. gün 2 koyu çizgi çıktı ama sonra silikte olsa hiç çizgi çıkmıyor bende sizde çıktı mı yumurtlamadan sonra yaptınız mı

dene bakalım benımde ılk denemem umarım işe yarar:)gelişmeleri bildiririm..

laptop un şarjı az kapanır şimdi tatlım.. en iyisi ben biraz uyuyayım sende uyu biraz sonra görüşürüz tatlım..
belini sıcak tut regl ağrın az da olsa azalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…