kızlar bişey sorcam. az önce ovulasyon testimi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgim cıktı..acaba yumurtlama günüm mü yaklasıyor.. çizgi koyulasacak mı dersiniz bir de bugun de calısma yapmam gerekır mı acaba... cok silikti ikinci çizgi.nolur beni bi aydınlatın.silik olmamalı ikinci cizgi diye yazıo ama bi umut işte.yumurtlama günüm yakın mı demek bu..
Selam kizlar telefondan giriyorum nasilsiniz
Psikolojikmidir nedir belimde ve kasiklarimda inanilma z agrim var
selam hos geldin benden baska kimse yok sanırım:) iyiyim tesekkrler..inşallah psikolojık degıldır ve gebesındır..
Gerci yumurtlama doneminde sayilirim ama anlamadim bakalim hayirlisi 23 unde belli olacak
canım ben bugün ayak röntgeni çekilcek diye beta hcg baktırdım negatif maalesef diğer aya umutlar artıkiyiaksamlar kuzularımm nasılsını,zzz hamıle haberı var mı??? ben beklıyorum gelen gıden kırmmızı yokkk
ayak bileğim ödem yapmış ayağım yüksekte uzanıyorum.inşallah gebesindirSelam kizlar telefondan giriyorum nasilsiniz
Psikolojikmidir nedir belimde ve kasiklarimda inanilma z agrim var
selam hos geldin benden baska kimse yok sanırım:) iyiyim tesekkrler..inşallah psikolojık degıldır ve gebesındır..
hadi bakalım hayırlısı inşalllah sevindirici haberini alırız.. bişey kullanıyormusun ovulasyon testi falan?? nasıl anladın yumurtlama dönminde oldugnu? bende bugn ılk defa ovulasyon kullandm.umarım işe yarar..
Bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım Perşembe silik cuma biraz daha koyü Cumartesi daha koyu pazar tamamen aynı renk bugün ise tek çizgi bu duruma göre 14. Günde yumurtlama gerçekleşti
Bu duruma göre ya pazar ya da bugün yumurta çatladı sanırım ben her ihtimale karşı Cumartesi sabah pazar akşamı ve Pazartesi akşamı çalışma yaptım bakalım sonuç ne olacak
3. Denememiz bu ay ovulasyon testini ise ilk defa kullandım bu ay olmazsa da bir dahaki ay testi okumada daha iyi olurum bu ay pek umutlu değilim çünkü hiç ara vermedim o konuda İran endişeliyim
Benim tavsiyem 2. Çizgi bayağı koyulaştığında mutlaka 24 saat sonra ilişkiye gir
canım ben bugün ayak röntgeni çekilcek diye beta hcg baktırdım negatif maalesef diğer aya umutlar artık
ayak bileğim ödem yapmış ayağım yüksekte uzanıyorum.inşallah gebesindir
ben ovülasyon testi kullanmadım hiç bu ay da ilk denemem ama 2.ay da negatifi görürüsem denemek istiyorum
canım ben bugün ayak röntgeni çekilcek diye beta hcg baktırdım negatif maalesef diğer aya umutlar artık
hyrlısı olsun cnm rabbim muhakkak verir zamanı war demkkı uzmez kullarını.
sen nasılsın güzelim
canım benim batımı 11 temmuz olarak değiştirebilir misin
laptop un şarjı az kapanır şimdi tatlım.. en iyisi ben biraz uyuyayım sende uyu biraz sonra görüşürüz tatlım..
belini sıcak tut regl ağrın az da olsa azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?