sağol canım hadi uyumaya çalışalım öptüm.
günaydın kızlar regl sancım var uyuyamadım
kızlar
bebek için ilk denememizi yaptık bakalım ne olacak :)
kızlar bi sorum olacak bilgisi olan varsa ve cevaplarsa memnun olurum.
eşim talasemi taşıyıcısı, ben değilim. hamile kalmadan önce bişeyler yaptırmamız gerekiyor mu?
benimde tam 14. gün 2 koyu çizgi çıktı ama sonra silikte olsa hiç çizgi çıkmıyor bende sizde çıktı mı yumurtlamadan sonra yaptınız mı
diyelimki ben bugün hamile kalsam, ne zaman belli olur bir sonraki adet günümden kaç gün geçince belli olur yani. 1 hafta mı?
Bende 13. Gün koyü çizgi çıktı 14. Gün tek çizgi her ihtimale karşı 12, 13, 14 gün çalışma yaptım bakalım ne olacak
kızlar
bebek için ilk denememizi yaptık bakalım ne olacak :)
her ay hep bu ay hamileyim diye düşünüyorum ama kırmızıları görünce moralim bozuluyobakalım bu ay inşallah olur diyorum gene:) hem kocama babalar günü hediyesi hemde doğum günü hediyesi olur
hadi bakalım hayırlısı inşalllah sevindirici haberini alırız.. bişey kullanıyormusun ovulasyon testi falan?? nasıl anladın yumurtlama dönminde oldugnu? bende bugn ılk defa ovulasyon kullandm.umarım işe yarar..
Bende 13. Gün koyü çizgi çıktı 14. Gün tek çizgi her ihtimale karşı 12, 13, 14 gün çalışma yaptım bakalım ne olacak
nasıl yapılıyor ve nereden alıyosunuz ovulasyon testini? birde soğan ve incir kürü denedinizmi
günaydın herkese dün takip edemedim ...iş yerinde işler yoğundu bugün okuyayım dedim okurken belki yardımcı olur diye cevaplayayım.
ben soğan kürünü yapıyorum.adetimin 7.günü başladım.şuanda 12.gündeyim.3 gün daha içecem .15 günden fazla içilmiyor.
ovulasyon testine adetimin 9.günü başladım.12.güne kadar yumurtlamam olmadı.12,13,14,15 günlerinde çift çizgi gördüm.16.günü çitf çizgi kayboldu.adet günüme kadar ovulasyon testi yapmaya devam edecem.9 gün sonra adet olmam lazım.
incir kürünü de yaptım.incirde 17.günüm.günde 3 oğün içmeye çalışıyorum. 8 gün sonra incir kürüm bitecek.toplam 25 gün içiliyor.
3 tane ilaç kullanıyorum.
kan hapı + buzkopan gece tok karna
sabahları tok karna B VİTAMİNLERİ ALIYORUM,
birde günlük pedime 2 damla adaçayı yağı damlatıyorum .
BAKALIM bunları deneyen bir arkadaşınız olarak gelimelerden haberdar edeceğim sizleri.
Not:yaş :37 , 14 aydır evliyim, sağda 2,5mm çukulata kistim var.yumurtalarım tembel, 1 başarısız tüp bebek denemem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?