Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her ay hep bu ay hamileyim diye düşünüyorum ama kırmızıları görünce moralim bozuluyo bakalım bu ay inşallah olur diyorum gene:) hem kocama babalar günü hediyesi hemde doğum günü hediyesi olur

kızlar bi sorum olacak bilgisi olan varsa ve cevaplarsa memnun olurum.

eşim talasemi taşıyıcısı, ben değilim. hamile kalmadan önce bişeyler yaptırmamız gerekiyor mu?

kızlar bi sorum olacak bilgisi olan varsa ve cevaplarsa memnun olurum.

eşim talasemi taşıyıcısı, ben değilim. hamile kalmadan önce bişeyler yaptırmamız gerekiyor mu?

canım o genin aktarımı nasıl oluyo ki. çekinik bi gen yeterli olurmu. yoksa baskın genlemi olur. onu doktora danış mutlaka. uzman onlar çünkü.

Bende 13. Gün koyü çizgi çıktı 14. Gün tek çizgi her ihtimale karşı 12, 13, 14 gün çalışma yaptım bakalım ne olacak

Hadi bakalım inşallah hamişşsindir müjdeli haberlerini bekliyoruz

kızlar

bebek için ilk denememizi yaptık bakalım ne olacak :)

Hadii bakalım inşallah fazla bekletmez bebişin

her ay hep bu ay hamileyim diye düşünüyorum ama kırmızıları görünce moralim bozuluyo bakalım bu ay inşallah olur diyorum gene:) hem kocama babalar günü hediyesi hemde doğum günü hediyesi olur

Maalesef bende aynı durumdayım.. 2 aydır zor zar atlatıyorum İnşallah hamişssindir de eşine güzel bir hediye olur

valla benimde yumurtlama dönemimde kasıklarımda ağrı oluyor. bu ay ovülasyon testi kullanıcam bakalım ağrı ile yumurtlama arasında bağ var mı :26:

nasıl yapılıyor ve nereden alıyosunuz ovulasyon testini? birde soğan ve incir kürü denedinizmi

günaydın herkese dün takip edemedim ...iş yerinde işler yoğundu bugün okuyayım dedim okurken belki yardımcı olur diye cevaplayayım.

ben soğan kürünü yapıyorum.adetimin 7.günü başladım.şuanda 12.gündeyim.3 gün daha içecem .15 günden fazla içilmiyor.

ovulasyon testine adetimin 9.günü başladım.12.güne kadar yumurtlamam olmadı.12,13,14,15 günlerinde çift çizgi gördüm.16.günü çitf çizgi kayboldu.adet günüme kadar ovulasyon testi yapmaya devam edecem.9 gün sonra adet olmam lazım.

incir kürünü de yaptım.incirde 17.günüm.günde 3 oğün içmeye çalışıyorum. 8 gün sonra incir kürüm bitecek.toplam 25 gün içiliyor.

3 tane ilaç kullanıyorum.
kan hapı + buzkopan gece tok karna

sabahları tok karna B VİTAMİNLERİ ALIYORUM,

birde günlük pedime 2 damla adaçayı yağı damlatıyorum .

BAKALIM bunları deneyen bir arkadaşınız olarak gelimelerden haberdar edeceğim sizleri.

Not:yaş :37 , 14 aydır evliyim, sağda 2,5mm çukulata kistim var.yumurtalarım tembel, 1 başarısız tüp bebek denemem var.

Son düzenleme:

Günaydın umarım biran önce hamile kalırsın.. Benimde az önce ovülasyon testim geldi bende bugün yapmaya başlıcam biraz erken ama olsun merak ediyorum. Açıklamasında çift çizgiden sonra tek çizgiye düşerse daha yapmaya gerek yok diye yazıyor ama sen bilirsin tabii yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…