Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 3 gün sonra başlıycam ovulasyon testine. bugün 6. günüm. 9. gün başlarım garanti olsun diye.

bende 3 gün sonra başlıycam ovulasyon testine. bugün 6. günüm. 9. gün başlarım garanti olsun diye.

hadi bakalım sen yap bu ay..bende başarısız olursam diğer ay yapıcammm...seninle bat günlerimiz yakın..benim 4. gün bugün.. bende çalışmalara 10. gün başlıcam 18. güne dek

günlük pede adaçayı neden damlatıyosunuz ilk defa duydum da

inşallah hamile kalırız hepimiz:)))

eşimde yapma diyor.
ama 2 adet arasında tün günleri yapmayı düşünüyorum.benim ovulasyon testinde hep çizgiler silik çıktı.çıktı am silikti.yumurtaların tembel oluşuna yordum .netten almıştım.30 yumurtlama + 15 gebelik testi .

çizelge tutuyorum.bu ay gebe kalmazsam gelecek ay bu çizelgeyi takip edecem. gelecek aya gerek kalmaz inş.

adet bittikten sonra yapılıyor. hamile kalmayı kolaylaştırıyormu.rahimdeki ve yumurtalıklardakı iltahabı giderirmiş.bu şekilde hamile kalanlar olmuş.

Allah Allah ben de ilk defa böyle birşey duydum..iltihabı giderdiğine göre sadece hamilelik için değil sağlık için de gerekli o zaman..
peki ne sıklıkta yapılması gerekiyormuş?

kolay gebe kalmak için :))))

1-booooolll dua
2-adet başından itibaren 12. güne kadar bal çörek otu tarçın karışımından 1 kaşık
3-adet başından itibaren incir kürü (20 gün)
4-adet bitiminden sonra 1 hafta günlük pedinize adaçayı yağı damlatın
5-kocaya her gün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
6-ilişkiden 2 saat önce kocaya sert bir kahve (sperm hareketlerini arttırır)(siz içmeyin)
7-ovulasyon testi+ günaşırı ilişki:))
8-preseed gebe kalma jeli

kızlar bunların hepsini yaptım ve o ay hamile kaldım çok şükür.. şimdi 9 haftalık gebeyim
umarım isteyen herkese nasip olur.
10 ay vajinismusla uğraştım ve bu sitedeki vaji forumundakileri okuyarak ve uygulayarak yendim
bu yazdıklarımıda yine bu siteden okudum ve gebe kaldım.
paylaşmak istedim. inşallah bende güzel bişilere vesile olurum.

HAMİLE BİRİNDEN ALINTI...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…