bende 3 gün sonra başlıycam ovulasyon testine. bugün 6. günüm. 9. gün başlarım garanti olsun diye.
günaydın herkese dün takip edemedim ...iş yerinde işler yoğundu bugün okuyayım dedim okurken belki yardımcı olur diye cevaplayayım.
ben soğan kürünü yapıyorum.adetimin 7.günü başladım.şuanda 12.gündeyim.3 gün daha içecem .15 günden fazla içilmiyor.
ovulasyon testine adetimin 9.günü başladım.12.güne kadar yumurtlamam olmadı.12,13,14,15 günlerinde çift çizgi gördüm.16.günü çitf çizgi kayboldu.adet günüme kadar ovulasyon testi yapmaya devam edecem.9 gün sonra adet olmam lazım.
incir kürünü de yaptım.incirde 17.günüm.günde 3 oğün içmeye çalışıyorum. 8 gün sonra incir kürüm bitecek.toplam 25 gün içiliyor.
3 tane ilaç kullanıyorum.
kan hapı + buzkopan gece tok karna
sabahları tok karna B VİTAMİNLERİ ALIYORUM,
birde günlük pedime 2 damla adaçayı yağı damlatıyorum .
BAKALIM bunları deneyen bir arkadaşınız olarak gelimelerden haberdar edeceğim sizleri.
Not:yaş :37 , 14 aydır evliyim, sağda 2,5mm çukulata kistim var.yumurtalarım tembel, 1 başarısız tüp bebek denemem var.
günaydın fıstıklar nasılsınız bugün bakalım?
bombaaaa gibiyiiiiimmm:122::122::122::122: sen nasılsın canım
iyiyim şekerim..maşallah Allah bozmasın neşeni tatlım..
bu arada 9 ay 10 günlük evlisin bugün
Günaydın umarım biran önce hamile kalırsın.. Benimde az önce ovülasyon testim geldi bende bugün yapmaya başlıcam biraz erken ama olsun merak ediyorum. Açıklamasında çift çizgiden sonra tek çizgiye düşerse daha yapmaya gerek yok diye yazıyor ama sen bilirsin tabii yine.
ehehehehehevet canım cidden ilk geceden hamile kalaydım bugün doğumum olurdu
hahaha aynen öyle şekerim..ilk geceden hamile kalmakta zor olur haa..evlilikten birşey anlamadan göbiş şişer
aynen öyle ben bekledim bekledim..şimdi de keşke bikaç ay önce başlasaydım çalışmalara diye düşünmeye başladımevet tatlım yaaa. o yüzden bekledim bu zamana kadar az kocişimle evliliğin tadını çıkaralım dimi
Günaydın kızlar
günlük pede adaçayı neden damlatıyosunuz ilk defa duydum da
adet bittikten sonra yapılıyor. hamile kalmayı kolaylaştırıyormu.rahimdeki ve yumurtalıklardakı iltahabı giderirmiş.bu şekilde hamile kalanlar olmuş.
adet bittikten sonra yapılıyor. hamile kalmayı kolaylaştırıyormu.rahimdeki ve yumurtalıklardakı iltahabı giderirmiş.bu şekilde hamile kalanlar olmuş.
Günaydın anne adaylarımmmmNasılsınız?
günaydın şekerim iyiyiz sen nasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?