aynen öyle ben bekledim bekledim..şimdi de keşke bikaç ay önce başlasaydım çalışmalara diye düşünmeye başladım
günaydın canım nasılsın?
kolay gebe kalmak için :))))
1-booooolll dua
2-adet başından itibaren 12. güne kadar bal çörek otu tarçın karışımından 1 kaşık
3-adet başından itibaren incir kürü (20 gün)
4-adet bitiminden sonra 1 hafta günlük pedinize adaçayı yağı damlatın
5-kocaya her gün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
6-ilişkiden 2 saat önce kocaya sert bir kahve (sperm hareketlerini arttırır)(siz içmeyin)
7-ovulasyon testi+ günaşırı ilişki:))
8-preseed gebe kalma jeli
kızlar bunların hepsini yaptım ve o ay hamile kaldım çok şükür.. şimdi 9 haftalık gebeyim
umarım isteyen herkese nasip olur.
10 ay vajinismusla uğraştım ve bu sitedeki vaji forumundakileri okuyarak ve uygulayarak yendim
bu yazdıklarımıda yine bu siteden okudum ve gebe kaldım.
paylaşmak istedim. inşallah bende güzel bişilere vesile olurum.
HAMİLE BİRİNDEN ALINTI...
Allah isteyen herkese nasip etsin canım..
Yalnız gün aşırı ilişki çok iyi değil diyor benim doktorum..çünkü erkek spermleri bekleyince verimli oluyormuş.her gün üst üste çalışıldığında erkek sperm kalitesinde ciddi derecede düşme gözleniyormuş..mesela yumurtlama döneminde hergün değilde 12-14-16'da çalışın diyor..
inşallah olur canım..doktor musun sen?hasta muayene ederken insan nasıl olabilirkiOvülasyon dönemindeyimde sankim bu ay olucakkk
hamdolsun rabbime iyiyim canımıniçi teşekkür ederim sen nasılsın?
canım gün aşırı demek bi gün atlayıp demek ki. sen karıştırdın. aynı şeyi söylüyosunuz aslında ikinizde
Allah isteyen herkese nasip etsin canım..
Yalnız gün aşırı ilişki çok iyi değil diyor benim doktorum..çünkü erkek spermleri bekleyince verimli oluyormuş.her gün üst üste çalışıldığında erkek sperm kalitesinde ciddi derecede düşme gözleniyormuş..mesela yumurtlama döneminde hergün değilde 12-14-16'da çalışın diyor..
aman gerçekten mi kız valla ben gün aşırıyı hep her gün diye anlarım..yeni bir şey öğrendimcanım gün aşırı demek bi gün atlayıp demek ki. sen karıştırdın. aynı şeyi söylüyosunuz aslında ikinizde
aman gerçekten mi kız valla ben gün aşırıyı hep her gün diye anlarım..yeni bir şey öğrendim
canım adaçayı bildğim kadarı ile hamilelere önerilmiyo. düşük yapıyo diye duymuştum
inşallah olur canım..doktor musun sen?
Allah iyilik versin canım ben de iyiyim çok şükür..iş güç işte, bi yandan da hastalığımın bitip 14. Günlere gelmeyi bekliyorum
kızlarrr iki gündür çok fena belim ağrıyor.. hamilelik belirtisi sayabilir miyim ? bilgisi olanınız var mı?
canım olur öyle şeyler..bende de olmuştu bel ağrısı kasıklarda şişlik falan hatta birgün kusmuştum.normalde hiç çıkarmam...ama bu psikolojik mi yoksa tuttuğunun göstergesi mi tam bilemicem...ben hep varmış gibi davranırdım zaten ilk çalıştığımız günden beri...karnımla hep konuşurdum.kızlarrr iki gündür çok fena belim ağrıyor.. hamilelik belirtisi sayabilir miyim ? bilgisi olanınız var mı?
kalite düşmesi falan olmadı canım ya hergün çalıştık maşallah tuttu ilk ayda...ikinci bebekte nasıl çalışacağım şimdiden belli yaniAllah isteyen herkese nasip etsin canım..
günaydın canlarımmmm
canım olur öyle şeyler..bende de olmuştu bel ağrısı kasıklarda şişlik falan hatta birgün kusmuştum.normalde hiç çıkarmam...ama bu psikolojik mi yoksa tuttuğunun göstergesi mi tam bilemicem...ben hep varmış gibi davranırdım zaten ilk çalıştığımız günden beri...karnımla hep konuşurdum.
kalite düşmesi falan olmadı canım ya hergün çalıştık maşallah tuttu ilk ayda...ikinci bebekte nasıl çalışacağım şimdiden belli yani
olur mu şekerim ben de yapamamıştım..kontrol panelinden seçenekleri düzenleye gir.mesaj editörünü basit editörden gelişmişe ya da diğerine al oluyor..benim sorum güme gitti galiba:)))
ben simge kullanamıyorum kızlar neden ? acemlik ve yaşlılık sanırım :)) hhhaaaa
günaydın hoşgeldin şekerimmmm:)))günaydın canlarımmmm
canım olur öyle şeyler..bende de olmuştu bel ağrısı kasıklarda şişlik falan hatta birgün kusmuştum.normalde hiç çıkarmam...ama bu psikolojik mi yoksa tuttuğunun göstergesi mi tam bilemicem...ben hep varmış gibi davranırdım zaten ilk çalıştığımız günden beri...karnımla hep konuşurdum.
kalite düşmesi falan olmadı canım ya hergün çalıştık maşallah tuttu ilk ayda...ikinci bebekte nasıl çalışacağım şimdiden belli yani
inşallah hamişimdir.eşim hamilesin dikkat et diyoda ben işte 14 aydır olmayınca.birde sorun çok olunca biraz umutsuzluk var yani.
kızlar ayağa kalktığımda yumurtalıklarımda şişlik var gibi geliyor bana mı öyle geliyo diye eşime sordum o da öyle dedi bıçak saplanır gibi kramplar giriyor birde vajina bölgesinde ağrıyor gibi sızlama var oturduğum zaman daha çok hissediliyor neden acaba aranızda bunları yaşayan var mı
eşin diyosa vardır...anlıyolar kız biliyolar...benimki ilk çalışmadan sonra dedi.tamam tuttu diye.sonraki günler de tuttu ama ikinci de tutar belki diye çalışıyorum bak ilkte tuttu biliyosun demi derdi hep...inşallah hamişimdir.eşim hamilesin dikkat et diyoda ben işte 14 aydır olmayınca.birde sorun çok olunca biraz umutsuzluk var yani.
günaydın hoşgeldin şekerimmmm:)))
rabbim ol derse ayda bir kere yapmışısn ya da günde 2 kere gerisi teferruat aslında..
ama biz işte ihtimalleri yükseltmeye çalışıyoruz
ikinizde hamişsiniz gibi geldi
kızlar ayağa kalktığımda yumurtalıklarımda şişlik var gibi geliyor bana mı öyle geliyo diye eşime sordum o da öyle dedi bıçak saplanır gibi kramplar giriyor birde vajina bölgesinde ağrıyor gibi sızlama var oturduğum zaman daha çok hissediliyor neden acaba aranızda bunları yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?