Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah isteyen herkese nasip etsin canım..
Yalnız gün aşırı ilişki çok iyi değil diyor benim doktorum..çünkü erkek spermleri bekleyince verimli oluyormuş.her gün üst üste çalışıldığında erkek sperm kalitesinde ciddi derecede düşme gözleniyormuş..mesela yumurtlama döneminde hergün değilde 12-14-16'da çalışın diyor..

canım gün aşırı demek bi gün atlayıp demek ki. sen karıştırdın. aynı şeyi söylüyosunuz aslında ikinizde

hasta muayene ederken insan nasıl olabilirki Ovülasyon dönemindeyimde sankim bu ay olucakkk
inşallah olur canım..doktor musun sen?

hamdolsun rabbime iyiyim canımıniçi teşekkür ederim sen nasılsın?

Allah iyilik versin canım ben de iyiyim çok şükür..iş güç işte, bi yandan da hastalığımın bitip 14. günlere gelmeyi bekliyorum

eşimle ben bir gece yaptık bir gün yapmadık : bu gün aşırı oluyor yoksa ben mi yalnış biliyorum

günaydın canlarımmmm
kızlarrr iki gündür çok fena belim ağrıyor.. hamilelik belirtisi sayabilir miyim ? bilgisi olanınız var mı?
canım olur öyle şeyler..bende de olmuştu bel ağrısı kasıklarda şişlik falan hatta birgün kusmuştum.normalde hiç çıkarmam...ama bu psikolojik mi yoksa tuttuğunun göstergesi mi tam bilemicem...ben hep varmış gibi davranırdım zaten ilk çalıştığımız günden beri...karnımla hep konuşurdum.
kalite düşmesi falan olmadı canım ya hergün çalıştık maşallah tuttu ilk ayda...ikinci bebekte nasıl çalışacağım şimdiden belli yani

inşallah hamişimdir.eşim hamilesin dikkat et diyoda ben işte 14 aydır olmayınca.birde sorun çok olunca biraz umutsuzluk var yani.

benim sorum güme gitti galiba:)))

ben simge kullanamıyorum kızlar neden ? acemlik ve yaşlılık sanırım :)) hhhaaaa
olur mu şekerim ben de yapamamıştım..kontrol panelinden seçenekleri düzenleye gir.mesaj editörünü basit editörden gelişmişe ya da diğerine al oluyor..

günaydın hoşgeldin şekerimmmm:)))
rabbim ol derse ayda bir kere yapmışısn ya da günde 2 kere gerisi teferruat aslında..
ama biz işte ihtimalleri yükseltmeye çalışıyoruz

kızlar ayağa kalktığımda yumurtalıklarımda şişlik var gibi geliyor bana mı öyle geliyo diye eşime sordum o da öyle dedi bıçak saplanır gibi kramplar giriyor birde vajina bölgesinde ağrıyor gibi sızlama var oturduğum zaman daha çok hissediliyor neden acaba aranızda bunları yaşayan var mı

Son düzenleme:
inşallah hamişimdir.eşim hamilesin dikkat et diyoda ben işte 14 aydır olmayınca.birde sorun çok olunca biraz umutsuzluk var yani.

ikinizde hamişsiniz gibi geldi

eşin diyosa vardır...anlıyolar kız biliyolar...benimki ilk çalışmadan sonra dedi.tamam tuttu diye.sonraki günler de tuttu ama ikinci de tutar belki diye çalışıyorum bak ilkte tuttu biliyosun demi derdi hep...

günaydın hoşgeldin şekerimmmm:)))
rabbim ol derse ayda bir kere yapmışısn ya da günde 2 kere gerisi teferruat aslında..
ama biz işte ihtimalleri yükseltmeye çalışıyoruz

biz de hem ihtimal yükseltmek hem sayı yükseltmek için böyle yaptık.bari çift yumurta ikizi olsun.tek seferde iki çocuk olsun tekrar tekrar hamile kalmakmış doğummuş uğraşmayalım.kilo almayayım,acı çekmeyeyim diye...bi tanecik tutmuş olsun sağlıklı olsun da...

ben yaşadımmmmmmiki hafta sonrası da hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…