Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de ikiz isterdim ama genlerle de alakalı..benim ailemde de eşimin ailesinde de hiç ikiz yok
ama eşimin hiç halası yok 7 tane amcası var..ben erkek isterdim ama kız da isterdim bazen hiç kızım olmaz diye korkuyorum..eşim tek erkek kız kardeşleri var ama bazı amcalarının da hiç kızı olmamış bilmiyorum artık hayırlısı kısmet...

ayyyyyyyy çokkk heyecanlandımmmmmmmmm sen yaşadıysan tamamdır bu iş
tamamdır deyip çalışmaları kesme sakınn

benim annemin halası 42 yaşında ikiz doğurdu :)
eşimin de annesinin dayı oğlu mu ne ikizi var :)
uzak akrabalar ama var yani onlar tek yumurta gerçi..biz çift yumurtaya bile razıyız ama hayırlısı..demek ki başa çıkamıcakmışım ki Allah vermedi bana ikiz...cinsiyet konusunda da eşimin sülalesinde herkesin ilk önce kızı sonra oğlu oluyo bakalım bizde nasıl olucak...

arkadaşlar merhaba
bende aranıza yeni katıldım. klomen kullandım. bugün takip yapılacaktı ama dr izinli. üstelik çalışıyorum. yahu trahat rahat dr bile gidemiyorum. of of.

inşallah canım ama sen ne olur ne olmaz yine de olmayacak gözüyle bak hayal kırıklığına uğrama sonra..
olursa da zaten büyük sürpriz olur daha çok sevinirsin

evet haklısın canımm çok bel bağlamamak gerek sonra hayal kırıklığı kötü oluyor

buschy yok kızzz çalışmalar ara vermek olmaz allah boş duranı sevmezmişşş

anaaaaammm tam da kahvaltı hazırlamaya gitcektimmmm kiimmm gelmiiişşş..gidemem ki şimdi benn

arkadaşlar merhaba
bende aranıza yeni katıldım. klomen kullandım. bugün takip yapılacaktı ama dr izinli. üstelik çalışıyorum. yahu trahat rahat dr bile gidemiyorum. of of.
mrb canım hoşgeldinbende diğer ay kullanmayı düşünüyorum tedavi sürecini bana anlatır mısın rica etsem
anaaaaammm tam da kahvaltı hazırlamaya gitcektimmmm kiimmm gelmiiişşş..gidemem ki şimdi benn
bacın geldi tatlım
ayy kıyamam ben sana hadi yemeğini ye de gel

hoşgeldin tatlımmmm...nasılsın bugün?iyileştin mi bakim?

hoşbulduk canım benim dün gece yine nöbet tuttum
ama bugün daha iyiyim

bugün üşenmek yoookkk kocaman kahvaltı hazırlıcam ye ye bitmiceeekkkk.hazırlayıp geliyorum beni özleyinnnhatta kalkın gelin beraber yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…