eşin diyosa vardır...anlıyolar kız biliyolar...benimki ilk çalışmadan sonra dedi.tamam tuttu diye.sonraki günler de tuttu ama ikinci de tutar belki diye çalışıyorum bak ilkte tuttu biliyosun demi derdi hep...
biz de hem ihtimal yükseltmek hem sayı yükseltmek için böyle yaptık.bari çift yumurta ikizi olsun.tek seferde iki çocuk olsun tekrar tekrar hamile kalmakmış doğummuş uğraşmayalım.kilo almayayım,acı çekmeyeyim diye...bi tanecik tutmuş olsun sağlıklı olsun da...
ben yaşadımmmmmmiki hafta sonrası da hamile olduğumu öğrendim
tamamdır deyip çalışmaları kesme sakınnayyyyyyyy çokkk heyecanlandımmmmmmmmmsen yaşadıysan tamamdır bu iş
ben de ikiz isterdim ama genlerle de alakalı..benim ailemde de eşimin ailesinde de hiç ikiz yok
ama eşimin hiç halası yok 7 tane amcası var..ben erkek isterdim ama kız da isterdim bazen hiç kızım olmaz diye korkuyorum..eşim tek erkek kız kardeşleri var ama bazı amcalarının da hiç kızı olmamışbilmiyorum artık hayırlısı kısmet...
inşallah canım ama sen ne olur ne olmaz yine de olmayacak gözüyle bak hayal kırıklığına uğrama sonra..ayyyyyyyy çokkk heyecanlandımmmmmmmmmsen yaşadıysan tamamdır bu iş
ikinizde hamişsiniz gibi geldi
inşallah canım ama sen ne olur ne olmaz yine de olmayacak gözüyle bak hayal kırıklığına uğrama sonra..
olursa da zaten büyük sürpriz olur daha çok sevinirsin
olur mu şekerim ben de yapamamıştım..kontrol panelinden seçenekleri düzenleye gir.mesaj editörünü basit editörden gelişmişe ya da diğerine al oluyor..
yaptım bakalım .çıkacaklar mı?
arkadaşlar merhaba
bende aranıza yeni katıldım. klomen kullandım. bugün takip yapılacaktı ama dr izinli. üstelik çalışıyorum. yahu trahat rahat dr bile gidemiyorum. of of.
hoşgeldin tatlımmmm...nasılsın bugün?iyileştin mi bakim?günaydın fıstıklar nasılsınız bakim
olur mu şekerim ben de yapamamıştım..kontrol panelinden seçenekleri düzenleye gir.mesaj editörünü basit editörden gelişmişe ya da diğerine al oluyor..
anlatmıştım ama görmemişsin canım..karekterleri sayfaya nasıl ekliyorsunuz kızlarr..... yardım mmmmm gönderir misiniz(8
anlatmıştım ama görmemişsin canım..
mrb canım hoşgeldinarkadaşlar merhaba
bende aranıza yeni katıldım. klomen kullandım. bugün takip yapılacaktı ama dr izinli. üstelik çalışıyorum. yahu trahat rahat dr bile gidemiyorum. of of.
bacın geldi tatlımanaaaaammm tam da kahvaltı hazırlamaya gitcektimmmm kiimmm gelmiiişşş..gidemem ki şimdi benn
hoşgeldin tatlımmmm...nasılsın bugün?iyileştin mi bakim?
klomen ne ki desem ayıp mı etmiş olurum:26: bilmiyorum da
bugün üşenmek yoookkk kocaman kahvaltı hazırlıcam ye ye bitmiceeekkkk.hazırlayıp geliyorum beni özleyinnnhatta kalkın gelin beraber yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?