Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oy kıyamam sana kuzucum..bir dişçiye gitsene canım..bebişin tutup tutmadığından mı korkuyosun?

canım ağrısı bittiğinde gitmek istiyorum
şimdi dozu yüksek ilaçları kim içecek
haklısın ben de başım ağrıdığında ağrı kesici içmemeye gayret gösteriyorum..
benim de damağım şişti kıpkırmızı oldu niye olur ki acaba?dişimde iltihap olmuş olabilir mi acaba :44::44:

oy kıyamam sana kuzucum..bir dişçiye gitsene canım..bebişin tutup tutmadığından mı korkuyosun?

doğru yerden mi yazıyorum bilmiyorum ama klomen hakkında bilgi vereyim. klomn adetin 3. günü başlayıp günde 2 tane 5 gün içiyorsun. dr 13. gel diyor yumurtanuıın büyüklüğüne göre iğn veriyor. tedaviye geçen ay başladım ve ilk ay hamiş kaldım ama kimyasalmış düştü. dr ara vermeden tedaviye devam dedi bakalım. dr bulsaydım yumurtalar nasılmış öğrenecektima ama dr yoktu. bu arada benim 5 yaşında oğlum var o öylesine oluverdi. şimdide olmuyor. allahın taksiri diyelim. bide işim gereği çok stres altındayım. sakın sters yamayın tüm dengenzi bozuyor.

dişinde çürük varsa apse yapmış olabilir tatlım
ben hiç sevmem ilaç kullanmayı ama rabbim mecbur bırakmasın inşallah

allah bağışlasın oğlunu..
çook sağol canım bilgi verdiğin için peki sende adet düzensizliği kilo problemi var mı?
bende bunlar yok sadece yumurtalarımda tembellik varmış..

Rabbim tez zamanda oğluşunu kardeşine kavuştursun diyelim o zaman

bugün daha iyiyim çoook şükür kuzum sen nasılsın? geldin mi

yok daha gelmedim kuzucum yarın sabah yola çıkıyorum allahın izniyle hayırdır bebeğim noldu ki rahatsız mısın geçmişi okumadım daha

Son düzenleme:
tunaydın canlarım topıgımız ne kadqr da kalabalıklasmıs masallah gıtgıde buyuyoruzz canlarım kızlar 9unda olmam grreklıydı olmadım idrar testlerı negatıftı kan testıne gdyorum umudumyok ama dua edin olurmuu

yok daha gelmedim kuzucum yarın sabah yola çıkıyorum allahın izniyle hayırdır bebeğim noldu ki rahatsız mısın geçmişi okumadım daha

hmm iyi bakalım güle güle gel tatlım heyecan var mı
dişim ağrıyo da şimdi iyiyim bebeğim:13:

tünaydın canım nasılsın?
evet kalabalıklaşıyoruz maşallah diyelim
inşallah annenin yanında olmak sana uğur getirir
hadi bakalım umarım güzel haberlerle dönersin

hmm iyi bakalım güle güle gel tatlım heyecan var mı
dişim ağrıyo da şimdi iyiyim bebeğim:13:

hadi ya oyh kuzummm geçmiş olsunnn msıcakşeyler içme ağrıyı tetikler canımm :44:

evet çok heycanlıyımmm odamı özledim ailemi çooook özledimm bi an önce gitmek istiyorumm birazdan valizimi hazırlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…