mrb canım hoşgeldinbende diğer ay kullanmayı düşünüyorum tedavi sürecini bana anlatır mısın rica etsem
bacın geldi tatlım
ayy kıyamam ben sana hadi yemeğini ye de gel
hoşbulduk canım benim dün gece yine nöbet tuttum
ama bugün daha iyiyim
oy kıyamam sana kuzucum..bir dişçiye gitsene canım..bebişin tutup tutmadığından mı korkuyosun?
haklısın ben de başım ağrıdığında ağrı kesici içmemeye gayret gösteriyorum..canım ağrısı bittiğinde gitmek istiyorum
şimdi dozu yüksek ilaçları kim içecek
oy kıyamam sana kuzucum..bir dişçiye gitsene canım..bebişin tutup tutmadığından mı korkuyosun?
haklısın ben de başım ağrıdığında ağrı kesici içmemeye gayret gösteriyorum..
benim de damağım şişti kıpkırmızı oldu niye olur ki acaba?dişimde iltihap olmuş olabilir mi acaba :44::44:
doğru yerden mi yazıyorum bilmiyorum ama klomen hakkında bilgi vereyim. klomn adetin 3. günü başlayıp günde 2 tane 5 gün içiyorsun. dr 13. gel diyor yumurtanuıın büyüklüğüne göre iğn veriyor. tedaviye geçen ay başladım ve ilk ay hamiş kaldım ama kimyasalmış düştü. dr ara vermeden tedaviye devam dedi bakalım. dr bulsaydım yumurtalar nasılmış öğrenecektima ama dr yoktu. bu arada benim 5 yaşında oğlum var o öylesine oluverdi. şimdide olmuyor. allahın taksiri diyelim. bide işim gereği çok stres altındayım. sakın sters yamayın tüm dengenzi bozuyor.
doğru yerden mi yazıyorum bilmiyorum ama klomen hakkında bilgi vereyim. klomn adetin 3. günü başlayıp günde 2 tane 5 gün içiyorsun. dr 13. gel diyor yumurtanuıın büyüklüğüne göre iğn veriyor. tedaviye geçen ay başladım ve ilk ay hamiş kaldım ama kimyasalmış düştü. dr ara vermeden tedaviye devam dedi bakalım. dr bulsaydım yumurtalar nasılmış öğrenecektima ama dr yoktu. bu arada benim 5 yaşında oğlum var o öylesine oluverdi. şimdide olmuyor. allahın taksiri diyelim. bide işim gereği çok stres altındayım. sakın sters yamayın tüm dengenzi bozuyor.
beeeeeeeeen geldiiiiiiiiiiiimm
hoşbuldum bebeğimmm nasılsın bakalımmmm
bugün daha iyiyim çoook şükür kuzum sen nasılsın? geldin mi
yok daha gelmedim kuzucum yarın sabah yola çıkıyorum allahın izniylehayırdır bebeğim noldu ki rahatsız mısın geçmişi okumadım daha
tunaydın canlarım topıgımız ne kadqr da kalabalıklasmıs masallah gıtgıde buyuyoruzz canlarım kızlar 9unda olmam grreklıydı olmadım idrar testlerı negatıftı kan testıne gdyorum umudumyok ama dua edin olurmuu
ya olmuyo işte olmuyo olmuyooo!!! çaysız kahvaltı olmuyoooo
hmm iyi bakalım güle güle gel tatlım heyecan var mı
dişim ağrıyo da şimdi iyiyim bebeğim:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?