tünaydın şekerim...ayyy inşallah canım inşallah hamişsindirtunaydın canlarım topıgımız ne kadqr da kalabalıklasmıs masallah gıtgıde buyuyoruzz canlarım kızlar 9unda olmam grreklıydı olmadım idrar testlerı negatıftı kan testıne gdyorum umudumyok ama dua edin olurmuu
Çankırılı Şaban Gürsoy - YETİŞ BABAA : ) KoMEDİ DiNLE - YouTube sen çay deyince bu geldi aklıma dinle
öyle yapıyorum tatlım ahh ne güzel kolay gelsin tatlım
hadi ya oyh kuzummm geçmiş olsunnn msıcakşeyler içme ağrıyı tetikler canımm :44:
evet çok heycanlıyımmm odamı özledim ailemi çooook özledimm bi an önce gitmek istiyorummbirazdan valizimi hazırlıcam
ben sabahları çook aramam çayı da meyve suyu da mı yasakyok canım olma...çay yasak sen benim suyum ol herşey yasak bi su serbest
Gunaydin kizlarrrrr
öyle yapıyorum tatlım ahh ne güzel kolay gelsin tatlım
ben sabahları çook aramam çayı da meyve suyu da mı yasak
günaydın tatlım nasılsın?
kımıs bu bnm hemserımm hic dinlemedımÇankırılı Şaban Gürsoy - YETİŞ BABAA : ) KoMEDİ DiNLE - YouTube sen çay deyince bu geldi aklıma dinle
bende iyiyim bebeğimIyim canim sen nasilsin
çook komik yawwkımıs bu bnm hemserımm hic dinlemedım
sosyal yaşantım sıfır baba babaa
ekonomik krizdeyim baba babaaaaa
ay çok eğlendim sağol 38sciğim:129::129::122::122::122::122::122:
saol arkadasım iyi dileklerin icintünaydın şekerim...ayyy inşallah canım inşallah hamişsindir
Çankırılı Şaban Gürsoy ( DediKodu ) '' Klip '' - YouTube bak buda çok komikkkbende iyiyim bebeğim
çook komik yaww
dur bi tane daha var o da çook komik
meyve suyunu ben önceden de içmezdim canım katkı maddelerinden dolayı...ne meyve suyu ne kola ne fanta ne gazoz....hiç birini içmezdim bi neskafe çay,yemeklerin yanlarında da acılı şalgam sadece...dün ayran yaptım içtim bakalım bu akşam ne içcem...
allah bağışlasın oğlunu..
çook sağol canım bilgi verdiğin için peki sende adet düzensizliği kilo problemi var mı?
bende bunlar yok sadece yumurtalarımda tembellik varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?