Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım herşey tüm tahliller normal. geçen ay çok güzel iki yumurta da oluştu. tek sıkıntı stres diyor dr. klomen yumurtalarını hareketlendiri. incirde ye ama.
ne güzel canım inşallah hemen hamiş kalırsın..
ben stres yapmıyorum canım o kunuda çook rahatım

ben de tatlısını içemiyorum

ohh afiyet olsun canım sen bebişi de alıştıracaksın acıya

ya iç anadolu gibi komik şarkı türkü yapan yok bizde...bizimkilerin filmleri komik oluyo sadecebaktım da bi tek artık sevmeecem gari diye değiştirilmiş bi şarkı var..onun haricinde izmirin kavakları,ah bir ateş ver vs.. yok komik şarkı

haziran BAT GÜNÜ SIRALAMASI

Yagmur-perisi => 1 Haziran / (Haber yok )

Jack_Frost => 3 Haziran HAMİŞ

gulshenn => 5 Haziran (haber yok )

Sevilayemre => 9 Haziran (haber yok )

ezgiacar07 => 12 Haziran

ilayk => 14 Haziran

Smraydogan => 16 Haziran

slbkrt => 19 Haziran

seesozden = >18 Haziran
dnz-zip => 18 Haziran

bahar1984 =>19 Haziran

eliflider =>20 Haziran

38s => 21 Haziran
karamel 112 => 21 Haziran
76inci33 => 21 Haziran

radyologg => 23 Haziran

matihagbore => 25 Haziran
karamel_sosu => 25 Haziran

deliasena => 26 Haziran

gizem0823 => 28 Haziran

tubish14 =>29 Haziran

AYNI GÜN OLANLARIMIZ VAR :

NOT: YALNIŞ OLAN VARSA KUSURUMA BAKMAYIM.

tatlım topik hızlı ilerliyor gormemisim iyiyim ben sen nasılsın disin agrıomus nasıl oidun?? meracım sagsaglım kavus aılene ben gldim ama annem yok yegenıme bakıyor buschy bnde cay ıcmeden kawaltısız gune baslayamam ama alıstırmk lazım hrldekdımızı bırde ben yüzüstü yatarım baska turlusu yok hamileyken napcam bilmiorum

evet bencede öyle zaten egeden bi o şarkı bide.. İzmirli taylan dinlenir buralarda

ben çok çay düşkünü değildim ama hiç içmeden de olmuyo...akşamdan akşama belki bi bardak içiyorum şimdi...yüzüstü yatma konusuna gelince ufaktan karnımda bişeyler batmaya başladı sağ taraftan o yüzden yatmıyorum pek artık...

olsun bebeğim önemli değil
iyiyim şimdi bebeğim dün kötüydüm ama çook şükür bugün iyiyim
ya bende yüzüstü yatarım gecede uyuyamadım dişimin yüzünden..
hamiş kalsam nasıl yatacam karnım altta olursa bebeğim zarar görür diye düşündüm durdum

yok tatlım şimdi onu da içemiyorum acı da yasakmışş

haa iyi barii..

Merhaba hanımlar,

Benim prolaktinim 50'nin üstünde çıkmıştı,d...nex diye bir ilaç kullandım 1'e düştü... Doktorum yumurtlamamı takibe aldı sonra,meğer genelde 14-15. gün olan olgunlaşıp çatlama bende 10.gün oluyormuş..Ve ben doktora 10. gün gitmiştim,''bu gece çatlar,bu gece ve yarın ilişki olsun,sonra haftaya gel yumurtan çatlamış mı bakalım '' dedi. Neyse o iki gün ilişkiden 3 gün sonra sabah sağ kasığımda iğne batmalarıyla uyandım... Böyle bir şey yaşayıp hamiş kalan var mı acaba?
(Bu arada doktora gittim,yumurtan çatlamış dedi.)

valla canım sen de rahatsız olduğundan yatamıyosun..sadece bebeğime bişey olucak düşüncesi değil...batıyo da insana

kızlar herkese merhaba ben de sabırsızlıkla hamilelik bekliyorum okumadığım forum kalmadı normalde yarın regl günüm.Bekliyorum gelecek mi diye ama son 1 haftadır inanılmaz kramp giriyor kasıklarıma :) hadi hayırlısı

mrb canım nerelerdesin sen kayboldun
ayy hadi bakalım inşallah tutmuştur bu sefer

walla canım bnde dusunuyrm cok hatta hep merk etmisimdir hamislere bi sorayım dıe

hamişken nasıl yatacağız kız bizallah yardımcımız olsun

ahhh hadi inşallah...girsin kamp iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…