Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrb canım tam yerine geldin hoş geldin aramıza
bekleme canım boşver hiç gelmesin
hadi bakalım inşallah meleğin gelir
kaç yaşındasın?

hayırlısı olsun canım fazla telaş yapma çünkü belirtiler adet belirtisi de olabiliyor psikolojik olarak etkileniyoruz sonra kırmızılar gelince çok üzülüyoruz.... İnşallah sen hamilesindir

mrb canım tam yerine geldin hoş geldin aramıza
bekleme canım boşver hiç gelmesin
hadi bakalım inşallah meleğin gelir
kaç yaşındasın?

23 yaşındayım 8 aydır uğraşıyoruz pko lu olduğumdan çok zorlandım. Kramplar eğer pko dan dolayı giriyorsa yıkılırım ama bulantım da var

inşallah yanılmam bi de o kadar gaz var ki sorma utancımdan ayağa kalkamıyorum :) sen de oldu mu ?

gaz olmadı o kadar...ama bende tuvalete çıkamama sorunum vardı 2-3günde bir anca çıkardım tuvalete ama o zamanlardan beri düzene girdi hergün aynı saatte...bi de adet gelicek gibi karın ağrısı olur..akıntı yoğunlaşır ve çoğalır belin de ağrır

23 yaşındayım 8 aydır uğraşıyoruz pko lu olduğumdan çok zorlandım. Kramplar eğer pko dan dolayı giriyorsa yıkılırım ama bulantım da var

bende de var tatlım pko ama hiç olumsuz düşünmüyorum..
sende olumlu düşün ya hayırlısı de canım..
sende pkonun etkisi ne peki?

Hamileler için yastıklar var internette gördünüz mü ?

evet canım ileriki günlerde ihtiyacım olabilir benim de oram ağrıyo buram ağrıyo diye her yerine yastık sıkıştırırmış ağırlaşınca insan onlar da gece kayıp çıkıyo koyduğun yerden diye böyle bişey tasarlamışlar ihtiyaç olursa alırım ama şimdilik bi sıkıntım yok

bende de var tatlım pko ama hiç olumsuz düşünmüyorum..
sende olumlu düşün ya hayırlısı de canım..
sende pkonun etkisi ne peki?

ben de sadece adetlerim düzensizde bi de çok ağrı yapıyordu. Yumurtlamam oluyor çok şükür. haftaya hormonlarıma bakacağız eğer adet olursam

mrb canım nerelerdesin sen kayboldun
ayy hadi bakalım inşallah tutmuştur bu sefer

hamişken nasıl yatacağız kız bizallah yardımcımız olsun

Aslında girip okuyorum ama yazmıyordum...
Bu arada yeni BAT ım 20 haziran düzenler misin canım lütfen?

sağol bebeğim gördüm o kadar da ihtiyaç duyulan bişey olduğunu düşünmedim ben
ben de sadece adetlerim düzensizde bi de çok ağrı yapıyordu. Yumurtlamam oluyor çok şükür. haftaya hormonlarıma bakacağız eğer adet olursam

hmm bende sadece yumurtalarda tembellik varmış..
adetlerim düzenli çook şükür kilo problemimde yok..
hakkımızda hayırlısı olsun bende diğer ay klomene başlarım herhalde büyük bi ihtimal

hakkımızda hayırlısı olsun bende diğer ay klomene başlarım herhalde büyük bi ihtimal
[/QUOTE]

benim de kilo problemim yok 5 ay doktor kendi haline bıraktı ama 6 ay boyunca progestan kullandım onun çok faydasını gördüm

Bi arkadaşım bacaklarımın arasına yastık koyup uyuyorum diyordu. Uyanınca da eşi çeviriyormuş sağdan sola

Bu yumurtada tembellik falan nasıl anlaşıldı peki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…