kızlar herkese merhaba ben de sabırsızlıkla hamilelik bekliyorum okumadığım forum kalmadı normalde yarın regl günüm.Bekliyorum gelecek mi diye ama son 1 haftadır inanılmaz kramp giriyor kasıklarıma :) hadi hayırlısı
ahhh hadi inşallah...girsin kamp iyidir
kızlar herkese merhaba ben de sabırsızlıkla hamilelik bekliyorum okumadığım forum kalmadı normalde yarın regl günüm.Bekliyorum gelecek mi diye ama son 1 haftadır inanılmaz kramp giriyor kasıklarıma :) hadi hayırlısı
mrb canım tam yerine geldin hoş geldin aramıza
bekleme canım boşver hiç gelmesin
hadi bakalım inşallah meleğin gelir
kaç yaşındasın?
valla canım sen de rahatsız olduğundan yatamıyosun..sadece bebeğime bişey olucak düşüncesi değil...batıyo da insana
inşallah yanılmam bi de o kadar gaz var ki sorma utancımdan ayağa kalkamıyorum :) sen de oldu mu ?
23 yaşındayım 8 aydır uğraşıyoruz pko lu olduğumdan çok zorlandım. Kramplar eğer pko dan dolayı giriyorsa yıkılırım ama bulantım da var
Hamileler için yastıklar var internette gördünüz mü ?
Hamileler için yastıklar var internette gördünüz mü ?
bende de var tatlım pko ama hiç olumsuz düşünmüyorum..
sende olumlu düşün ya hayırlısı de canım..
sende pkonun etkisi ne peki?
mrb canım nerelerdesin sen kayboldun
ayy hadi bakalım inşallah tutmuştur bu sefer
hamişken nasıl yatacağız kız bizallah yardımcımız olsun
sağol bebeğim gördüm o kadar da ihtiyaç duyulan bişey olduğunu düşünmedim ben
ben de sadece adetlerim düzensizde bi de çok ağrı yapıyordu. Yumurtlamam oluyor çok şükür. haftaya hormonlarıma bakacağız eğer adet olursam
evet canım ileriki günlerde ihtiyacım olabilir benim de oram ağrıyo buram ağrıyo diye her yerine yastık sıkıştırırmış ağırlaşınca insan onlar da gece kayıp çıkıyo koyduğun yerden diye böyle bişey tasarlamışlar ihtiyaç olursa alırım ama şimdilik bi sıkıntım yok
hmm bende sadece yumurtalarda tembellik varmış..
adetlerim düzenli çook şükür kilo problemimde yok..
hakkımızda hayırlısı olsun bende diğer ay klomene başlarım herhalde büyük bi ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?