Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu arada haber veririm akşama. şimdi çıkmam lazım görüşmek üzere, hepiniz öpüldünüz

hadi hayırlısı bakim bugün 5. günüm canım daha war yumurtlama günüme. takip ediyorum stres yapmicam zaten dediğin gibi altın günleri iyi değerlendireceğim bu ay

slm arkadaşlar günaydın

bende 7 aydır deniyorum ama olmuyor bu ay da her ay olduğu gibi acaba oldumu diye kendimi yiyip bitiriyorum bat 4 nisan benide aranıza alırmısınız

günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli:)

slm arkadaşlar günaydın

bende 7 aydır deniyorum ama olmuyor bu ay da her ay olduğu gibi acaba oldumu diye kendimi yiyip bitiriyorum bat 4 nisan benide aranıza alırmısınız

hoş geldin canım tabiki alırız o ne demek inşallah olur canım sen moralini yüksek tut karamsar olma yeter. listeye eklerim senide

hoş geldin canım tabiki alırız o ne demek inşallah olur canım sen moralini yüksek tut karamsar olma yeter. listeye eklerim senide

çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese versin gerçekten beklemek çok zor
karamsar olmamam mümkün değil korkudan doktorada gidemiyorum kötü bişey çıkıcak diye ama olmuyor işte

çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese versin gerçekten beklemek çok zor
karamsar olmamam mümkün değil korkudan doktorada gidemiyorum kötü bişey çıkıcak diye ama olmuyor işte

amin canım ben tşk ederim. ama öyle işin daha zorlaşır moralini yüksek tutmalısın hormanlarını etkiliyor çünkü. hiç gittin mi dr ye kontrol oldun mu

arkadaşlar ben kendimi bildim bileli sürekli akıntım olur bu ay tuhaf bir şekilde akıntım kesildi 1-2 gün yumurta beyazı kıvamında geldi ve geçti anlamadım ama birde 2 aydır sol yumurtamda sürekli olmayan hafif bir ağrım var bu şekilde belirti verirmi hamilelik birde adetime 8 gün var bu yumurtlama testleri adete yakın zamanda hamileliği gösteriyormuş doğrumu acaba bilgisi olan varmı daha çokmu erken belirti ve test için yardımcı olabilirmisiniz

amin canım ben tşk ederim. ama öyle işin daha zorlaşır moralini yüksek tutmalısın hormanlarını etkiliyor çünkü. hiç gittin mi dr ye kontrol oldun mu

hamilelik için değil ama bi ara bir ayda 4 kere adet olmuştum onun için gitmiştim ultrasonla falan bakmışlardı rahmimin temiz olduğunu ağır depresyon geçirdiğimi sölemişlerdi o ay çok sevdiğim birini kaybetmiştimde onun haricinde kontrole gitmedim

hmm anladım canım bence sen bi doktora görün bütün tahlillerini yaptır. ne kadarlık evlisin peki

merhaba bayanlar bugün belkide en muttsuz günüm bebeğimi kaybettiğmi öğrendim ne hayallerle onun varlığına alışmışken birden yok oldu artık yok ilk bebeğime kavuşamadan onun sabah düştüğünü öğrendim allahım bu acıyı kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…