Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın 38s yeni hamile haberlerimiz var mı hafta sonu hiç giremedim nete de :) bir minel hamile sanırım başka var mı minelin dışında ??? bende beklemedeyim hala 33. günüm bugün umarım bugünde gelmez yaaaa dua ediyorum yarın sabah test yapıcam bugün de gelmezse umarım yarın mutlu haberi size veririm :)

Günaydınn canım :) Yeni güzel haberler var başlıkta, tebrik ederim kızlar. Kırmızıyı görenlere de selam olsun, beraber önümüzdeki aylara bakcaz artık :)

ewet minel diye bi arkadaşımız hamile inşallah darısı bizlere

bende giremedim canım da happymsm den haber bekliyoruz test yapmış silik çıkmış bugün haber wereceğini yazmış. inşallah hamiştir

silik çıkanlara dedim canım :)

bende giremedim canım da happymsm den haber bekliyoruz test yapmış silik çıkmış bugün haber wereceğini yazmış. inşallah hamiştir

hadi inşallah bakalım...sanki bende bugün olcam gibi hissediyorum ne hikmetse ama olmak istemiyorum yaa inşallah olmam bende yarın sabah testi yapıcam canım...

canım öncelikle kiloyu sorun etmemelisin hamilelikte illa ki çok kilo alman gerekmez ki dr kontrolünde kilo alırsın doğumdan sonra zaten fazlasıyla verebilirsin inan ki arkadasım kılılu hamıle kaldı ustelık hamılelıgınde dıkkat etmedi cok kilo aldı doğumdan sonra emzirmenin de yardımıyla tabii yediklerine de dikkat ederek fazlasıyla kilo verdi. eşine bunu anlatmalısın birde şunu bil hiçbir erkek babalık duygusunu bebeği kucagına almadan bilmem o nedenle de duyarlı olmazlar benım eşim inanılmaz ilgilidir herseyle ve yardımcıdır bana ama hamıle oldugumnda hep bana sunu dedi ben babalık hissetmiyorum suan o nedenle duygusal olmamı bekleme cok rahattı esım tabii bebegın olusumunu gordukce kalp atıslarını gordukce o da meraklandı ama ilk başta duyguısuz olabiliyorlar o yuzden kafana takma fazlada beklentı içinde olma. birde eşin gercekten bebek istiyor mu senin gibi bu da önemli hiç konustunuz mu konuyu?

hadi inşallah bakalım...sanki bende bugün olcam gibi hissediyorum ne hikmetse ama olmak istemiyorum yaa inşallah olmam bende yarın sabah testi yapıcam canım...

inşallah olmazsın tatlım ya

günaydın kızlar..yarın buyuk gün allahım inş adet olmam yaa çok heyecanlanıyorum inş hamileyimdir:))

Slm canım, inşallah gelmez de seninde güzel haberlerini alırız :)) Bende bugün hastanede kan testi yaptırdım öğleden sonra çıkacak. sizlere haber veririm. Bakalım hamile miyim değil miyim :)) Hamile olmasam da öbür aya devam :))

canım senin bat 31 mart değil miydi? kan testi için erken değil mi?

Evet canım 31 mart kan testinde erken çıkıyor ya dayanamadım hastaneye gittim yaptırdım strese girdim öğrenim dedim.

:)) anladım tatlım inşallah güzel haberler alırsın. bu arada soğan kürünü bu ay kullandın demi

:)) anladım tatlım inşallah güzel haberler alırsın. bu arada soğan kürünü bu ay kullandın demi

Evet ama 4 gün kullanabildim sonra bıraktım. dedim ki iltihap nasıl olsa yok diye önemsemedim. Ama ilginç bir şey oldu akıntım gelmeye başladı böyle beyaz kremsi gibi. hemen hemen hergün oluyor bu akıntı. Arkadaşım şey dedi üşütmüşsün dedi o yüzden. Eğer üşütmüşsem hamilelik biraz zor olur bu ay. öbür aya soğan kürünü yapacam. sen ne yaptın cnm. takip ediyor musun yumurtlama gününü? kaçırma sakın haaaaa o günler bizim için altın günlerrr :)))) stressss yapmaaaaaa. görev olarak görmeyin tadını çıkarınnn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…