Günaydınn canım :) Yeni güzel haberler var başlıkta, tebrik ederim kızlar. Kırmızıyı görenlere de selam olsun, beraber önümüzdeki aylara bakcaz artık :)
günaydın 38s yeni hamile haberlerimiz var mı hafta sonu hiç giremedim nete de :) bir minel hamile sanırım başka var mı minelin dışında ??? bende beklemedeyim hala 33. günüm bugün umarım bugünde gelmez yaaaa dua ediyorum yarın sabah test yapıcam bugün de gelmezse umarım yarın mutlu haberi size veririm :)
günaydın 38s yeni hamile haberlerimiz var mı hafta sonu hiç giremedim nete de :) bir minel hamile sanırım başka var mı minelin dışında ??? bende beklemedeyim hala 33. günüm bugün umarım bugünde gelmez yaaaa dua ediyorum yarın sabah test yapıcam bugün de gelmezse umarım yarın mutlu haberi size veririm :)
bende giremedim canım da happymsm den haber bekliyoruz test yapmış silik çıkmış bugün haber wereceğini yazmış. inşallah hamiştir
kızlar ben dün gece evde test yaptım yapsammı yapmasammı cok arada kaldım basta bir taneydi hadi yapiyim ne olcaksa olsun dedim yaptım ve ıkıncı cızgı cook sılık cıktı tabı ben heyecanlanndım eşimin yanına gittim gösterdim sevindim ettim dedim yarın sabah gidip bitane daha test yapalım sabah idararımla deniyim dedim o pek tepki vermedi ruhsuz tabi cok moralim bozuldu eger hamileysem bu kadar cabuk olmasını beklemiyordu e daha kilo vermen gerekiyordu kiloda veremedın nolcak dedi beni orda bir bozdu zaten bu sabah kahvaltıya giderken eczane arıyordu arama dedim kalsın istemiyorum dedim bencede doğru karar dedi neden dedim e olcagı varsa olur zaten diye büyük bir genişlikle rahatlıkla konustu adet sancım gibi sancılarımda var afedersiniz kabızda oldum umarım hasta olurum anladımki çocuk için daha erken.. cok moralim bozuk suan bunları bile zor yazıyorum ama içimi birilerine dökme ihtiyacı duydum
hadi inşallah bakalım...sanki bende bugün olcam gibi hissediyorum ne hikmetse ama olmak istemiyorum yaa inşallah olmam bende yarın sabah testi yapıcam canım...
günaydın kızlar..yarın buyuk gün allahım inş adet olmam yaa çok heyecanlanıyorum inş hamileyimdir:))
inş bakalım. bu ay beklentisi olan herkes umarım hamiledir..rabbim hayırlısını versin hakkımızda.
gunaydınn herkese.......nasılsınız
günaydın kızlar..yarın buyuk gün allahım inş adet olmam yaa çok heyecanlanıyorum inş hamileyimdir:))
Slm canım, inşallah gelmez de seninde güzel haberlerini alırız :)) Bende bugün hastanede kan testi yaptırdım öğleden sonra çıkacak. sizlere haber veririm. Bakalım hamile miyim değil miyim :)) Hamile olmasam da öbür aya devam :))
canım senin bat 31 mart değil miydi? kan testi için erken değil mi?
Evet canım 31 mart kan testinde erken çıkıyor ya dayanamadım hastaneye gittim yaptırdım strese girdim öğrenim dedim.
:)) anladım tatlım inşallah güzel haberler alırsın. bu arada soğan kürünü bu ay kullandın demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?