Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benm akıllı kocam not alıo adet günümü istersen söyleme :)))) ama kimseye deme didi nazar değer didi :))) bakalım hayırlısı

amaaan niye söylemicen kızz...ben öğrenir öğrenmez telefon listemdeki hemen hemen herkesi aradı...ehliyet aldığım kursun önünden geçerken oraya bile girdim söyledim...

heheh doğsunda hele bi öpe öpe sorarsın bugünlerin hesabını... İnşallah canıım ovülosyon test ile takibe devam ama cuma c.tesi pazar bişi olacağını zannetmiyorum kına, bebek mevlüdü düğün çok yoğun olucaz

hoşgeldin sefalar getirdin canım. vatana millete hayırlı olsun inşallah bende bugün başlayacam kısmetse bakalım

Ammiin inşalllahhh hadi bakalım aynı anda hamiş kalırız inşallahh

Hamile patlaması olacak :) olsun olsun genç nüfüsumuz artsın :))))

benimde aynı canım yaaa cuma cumartesi pazar iptal. düğün kına derken vakit yok. zaten evdede olmıycaz. ama ben gene ovulasyon testi yapcam o günlerde. çift çizgiyi görürsem bilmiyorum ne yaparım

benimde aynı canım yaaa cuma cumartesi pazar iptal. düğün kına derken vakit yok. zaten evdede olmıycaz. ama ben gene ovulasyon testi yapcam o günlerde. çift çizgiyi görürsem bilmiyorum ne yaparım

Bende cuma yaparım testi kına akşam çünkü... c.tesi bebek mevlüdü var yapabilirmiyim bilmiyorum. Pazarda düğün gündüz yapmam imkansız ancak eve gelince oda 6-7 yi bulur heralde doğru çıkarmı acaba? :26:

canım benim ben senin yerinde olsam verirdim kan ben şu an çalışıyorum izin alamam o yüzden cumartesi aile hekimine gideceğim en azından emin olursun aklında bi şüphe kalmasın

Peki madem ben gidiyorum işlerimi de halledim cepten girer hbr veririm kızlar öptümmmmm:) destekleriniz için tşkr edermmmm

Peki madem ben gidiyorum işlerimi de halledim cepten girer hbr veririm kızlar öptümmmmm:) destekleriniz için tşkr edermmmm
hayırlı haberlerini bekliyoruz. hadi inşallah hamişsindir canım

ben uzun yolda olcam bide. ev bizim değil başkasının evinde kalcaz. tam zamanını buldu yaaaa.

kızlar benim iştahım açıldı napcam bilmiyorum eşim folik asit içeren demir şurubu yazmış..sanırım o iştahımı açtı...off yaaa gözümün önünde yemekler uçuşuyor..Allahtan yarın memlekete anacığımın yanına gidiyorum :))

anne ve yemek mi dedin offf çok özledim ikisini de

ahh keşke ben de anneme gidebilsem...iştahtan ziyade üşengeçlik var bende..yapan olsa yerim de yapmak zor geliyo...kilomda bi değişiklik yok hatta biraz inceldim sanki...bi tek göbek var işte...hani küçükken derler ya kilosu boyuna gitmiş diye..benim de kilom göbeğimde toplanmaya karar verdi sanırsam...elimi atınca sırt kemiklerim elime geliyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…