Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım inşallah hepimiz hamileyizdir herkes stres yaparsan sürekli bebeği düşünürsen olmaz akışına bırakman gerek diyorlar ama elde değil ki

Doğru söylüyorlar canım stres en kötüsü. . Bende 1 hafta kalana kadar hiç düşünmemiştim kafa yolmamıştım ama geldiler bekleniyorlar sağolsunlar:))))

benim hamilelik belirtilerime yoktur daha ilk ayın hemen tutmamıştır psikolojiktir diyenler olmuştu...ben bi yandan heyecan yapıp hamilelik haberi bekledim hem de bu patavatsızlarla uğraştım kızlar...korkmayın o kadarcık heyecandan bişey olmazaccık adrenalin de iyidir

Kızlar herkese günaydın:) benimde bügün adet günüm ve heycanla bekliyorum :)
sen hoşgeldin ama kırmızıların inşallah gelmez..keşke kan verseydin bugün yarın hemen alırdın sonucu..gerçi daha geç sayılmaz....ne dersin

Çok iyiyim şekerim sen ve bebiş nasıl ? Dün akşam bu ayın ilk çalışmasını yaptık hihihihihihiii

bebiş iyidir herhalde.içerde takılıyo kafasına göre...hiç demiyo annemin midesi bulanıyo canı yanıo diye... hayırlı olsun açılışınız bakalımm...bol ve verimli çalışmalarınız olur inşallah

Valla test yaptırmaya cesaret edemiyoruz ya olmazsa diye :)

Valla test yaptırmaya cesaret edemiyoruz ya olmazsa diye :)

tuvalete gitmeye cesaret ediyosun ama..ya kırmızıyı görürsem diye her çişe gidişte bin kere ölmek mi biran evvel akıbetini öğrenmek mi istersin??ben adetime bir gün kala verdim kan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…