amin canım inşallah hepimiz hamileyizdir herkes stres yaparsan sürekli bebeği düşünürsen olmaz akışına bırakman gerek diyorlar ama elde değil ki
amin canım inşallah hepimiz hamileyizdir herkes stres yaparsan sürekli bebeği düşünürsen olmaz akışına bırakman gerek diyorlar ama elde değil ki
Günayyydıınn canlarrrBennn geldiimm bugün biraz geç kaldım...
hoşgeldin canııımmmmnsılsın bakalımmm
Kızlar herkese günaydın:) benimde bügün adet günüm ve heycanla bekliyorum :)
sen hoşgeldin ama kırmızıların inşallah gelmez..keşke kan verseydin bugün yarın hemen alırdın sonucu..gerçi daha geç sayılmaz....ne dersinKızlar herkese günaydın:) benimde bügün adet günüm ve heycanla bekliyorum :)
Çok iyiyim şekerim sen ve bebiş nasıl ? Dün akşam bu ayın ilk çalışmasını yaptık hihihihihihiii
Kızlar herkese günaydın:) benimde bügün adet günüm ve heycanla bekliyorum :)
sen hoşgeldin ama kırmızıların inşallah gelmez..keşke kan verseydin bugün yarın hemen alırdın sonucu..gerçi daha geç sayılmaz....ne dersin
bebiş iyidir herhalde.içerde takılıyo kafasına göre...hiç demiyo annemin midesi bulanıyo canı yanıo diye...hayırlı olsun açılışınız bakalımm...bol ve verimli çalışmalarınız olur inşallah
Tuvalete her gittiğimde görmeyin Halim'i korka korka hehehehehehe :) eşim saat başı arıo naptın var mı bişey die :)))
Çok iyiyim şekerim sen ve bebiş nasıl ? Dün akşam bu ayın ilk çalışmasını yaptık hihihihihihiii
Tuvalete her gittiğimde görmeyin Halim'i korka korka hehehehehehe :) eşim saat başı arıo naptın var mı bişey die :)))
ben eşime söylemedim sizden başka kimse bilmiyor :) iyi ki burası var yoksa kime anlatacağım yaşadıklarımı
Valla test yaptırmaya cesaret edemiyoruz ya olmazsa diye :)
Günaydın ben de seninle aynı durumdayım heyecanını anlayabiliyorum o yüzden :)
Benm akıllı kocam not alıo adet günümü istersen söyleme :)))) ama kimseye deme didi nazar değer didi :))) bakalım hayırlısı
Allahım allahım sen gör şu heyecanlı kullarını:))))inş güzel hbrler veririz kızlara :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?