cnım belirti varmı bnde bılmıorum hep bastıroyorum batmalar oluyor usuttum midem bulanıyr usıttım basdonmem var sstresten adetım gecikti strestn akıntı var adet oncesı akınto vs neblm cok garıp
cnım belirti varmı bnde bılmıorum hep bastıroyorum batmalar oluyor usuttum midem bulanıyr usıttım basdonmem var sstresten adetım gecikti strestn akıntı var adet oncesı akınto vs neblm cok garıp
zaman gecmek bılmıor kızlar heyecan oldu ıyice midem bulanır gibi kelebekler ucuyor saat 2 olmuyor
tünaydın,var mı yeni hamile haberi
tünaydın,var mı yeni hamile haberi
ne kadar kaldı sonuçları almana?????
hoş geldin canım...eli kulağında güzel haberlerin gibi geliyo bana ama hayırısı bakalım bekliyoruz
hepimiz yeni haber bekliyoruz
cok guldum ya wlla aynen ole dicezzz esime dyrdm gozlerime bk gozbebeklerm buyums mu kirpiklerim karısmıs mı vs die guluyordu esimartık hepimiz belirtiyle kafayı bozduk yakında nasılsın diye sorsalar acaba ben hamile miyim diye cevap vereceğim :)
2de alıcm tatlımmm ;s
hoş bulduk canım,benim içinmi söylüyorsun eli kulagında diye :)
cok guldum ya wlla aynen ole dicezzz esime dyrdm gozlerime bk gozbebeklerm buyums mu kirpiklerim karısmıs mı vs die guluyordu esim
herkes için söylüyorum canım bugün adet günü olmasına rağmen henüz gelmemiş olan da var, 4 gün geçmiş hala gelmemiş olan da var biçok belirtiyi yaşayan da var..bu ay mükemmel geçmiş...herkes bu ay başaracak bu işi...
göğüslere bakmanıza gerek yok zaten acısından kıvranacağınız için...ben de aynayı bulduğum her yerde kirpiklerime ve göz bebeklerime bakıyorum göğüs uçlarıma bile bakıyorum büyümüş mü diye kendimi hiç bu kadar incelememiştim :)))
keping hamile canım..ama uzun zamandır yoksun diğer birikmişler de aklımda yok şimdi...eee sen nasılsın bakalım...bebiş nasıl pıtpıtlar ne alemde???canlarım nasılsınızvar mı güzel haberler :98:
sen bilirsin taze hamile ,ilişkiden hemen sonra yanı yumurtlama dönemlerinde sendede böyle ara ara kasık agrısı beline iğne batması gibi bir şey oldumu? ben daha önce yumurtlama dönemınde böyle birşey yasadım mı hatırlamıyorum dıkkatte etmedım acıkcası ama sımdı bekledıgım bir şey oldugu ıcın ıcımde acabalar cok hatta bu sabah regl sancısı gibi bir agrı oldu 10-15 sanıye sürdü gectı
göğüslere bakmanıza gerek yok zaten acısından kıvranacağınız için...
yumurtlamayı takip etmedim canım ben ama adetime daha epey varken oldu kasık batmaları ve bel ağrısıama daha önceki aylarda bend e hiç dikkat etmezdim ağrıya sızıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?