Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaman gecmek bılmıor kızlar heyecan oldu ıyice midem bulanır gibi kelebekler ucuyor saat 2 olmuyor

cnım belirti varmı bnde bılmıorum hep bastıroyorum batmalar oluyor usuttum midem bulanıyr usıttım basdonmem var sstresten adetım gecikti strestn akıntı var adet oncesı akınto vs neblm cok garıp

artık hepimiz belirtiyle kafayı bozduk yakında nasılsın diye sorsalar acaba ben hamile miyim diye cevap vereceğim :)

hoş bulduk canım,benim içinmi söylüyorsun eli kulagında diye :)

herkes için söylüyorum canım bugün adet günü olmasına rağmen henüz gelmemiş olan da var, 4 gün geçmiş hala gelmemiş olan da var biçok belirtiyi yaşayan da var..bu ay mükemmel geçmiş...herkes bu ay başaracak bu işi...

cok guldum ya wlla aynen ole dicezzz esime dyrdm gozlerime bk gozbebeklerm buyums mu kirpiklerim karısmıs mı vs die guluyordu esim

ben de aynayı bulduğum her yerde kirpiklerime ve göz bebeklerime bakıyorum göğüs uçlarıma bile bakıyorum büyümüş mü diye kendimi hiç bu kadar incelememiştim :)))

sen bilirsin taze hamile ,ilişkiden hemen sonra yanı yumurtlama dönemlerinde sendede böyle ara ara kasık agrısı beline iğne batması gibi bir şey oldumu? ben daha önce yumurtlama dönemınde böyle birşey yasadım mı hatırlamıyorum dıkkatte etmedım acıkcası ama sımdı bekledıgım bir şey oldugu ıcın ıcımde acabalar cok hatta bu sabah regl sancısı gibi bir agrı oldu 10-15 sanıye sürdü gectı

ben de aynayı bulduğum her yerde kirpiklerime ve göz bebeklerime bakıyorum göğüs uçlarıma bile bakıyorum büyümüş mü diye kendimi hiç bu kadar incelememiştim :)))
göğüslere bakmanıza gerek yok zaten acısından kıvranacağınız için...
canlarım nasılsınız var mı güzel haberler :98:
keping hamile canım..ama uzun zamandır yoksun diğer birikmişler de aklımda yok şimdi...eee sen nasılsın bakalım...bebiş nasıl pıtpıtlar ne alemde???
anlattt

yumurtlamayı takip etmedim canım ben ama adetime daha epey varken oldu kasık batmaları ve bel ağrısıama daha önceki aylarda bend e hiç dikkat etmezdim ağrıya sızıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…