Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş ama düşük ypanın çocuğu daha olmazmış doğrumu acaba

yok öyle birşey ! sadece düşük nedenini bir araştırın. bazen pıhtılaşma sorunu oluyor ondan kaynaklı da düşükler olabiliyor doktounla kosnus ve arastırın. kaç hafalık dusuk yaptın ?

ayyyyy süper haber yaaa çok sevndm şimdi okudum canım tebrk ederm çok sevndim sağlıklı bir bebişin olur inş:))))

herkese merhabalar,
bende daha olmadığm geçen ay 20 şubatta bu ay 22 martta olmam gerekiyordu, halen olmadım, benim adetlerim düzenlidir, göğüslerimde şişkinlik yok, kasımda ara ara batmalar, bel ağrısı, halsizlik var, sulu akıntım var, hasta oldum diye wc gidiyorum, yok birşey, mide yanması, ishal oldum, hamileliğin günlerinde ishal ve mida yanması olan var mı ,

hamilelerimize hayırlı hamilelikler dilerim, darısı biz isteyenlerin başına,

en onemlı belırtı gecıkme polmus bence test yap. sulu AKINTI BENDEDE OLMUSTU BIRDE UYKU HALI SÜREKLİ UYUMA İSTEĞİ

Sabah isten gelirken test aldim yaptim ama negatief(( yapmicaktim ama dayanamadim.. ff morali bozmiyacam diyorum ama elimde degil

Evet 3 gun gectiii

benim de üç gün geçti, geçen ay 20 sinde oldum, her ayın 20 sinde olurum, şubat 28 olduğu için 22 martta olacaktım, hale yok, idrar testini 23 martta yaptım, çıkmadı, bir kaç gün daha beklemek istiyorum.

kızlar bende sıze bır haber vereyım ama sevınsemmı ,erkenmı yoksa bılemıyorum.mıde bulantılarım dunden berı arttı.sabahta baktım sokakta lokanta kokuları mıdemı bulandırınca dayanamadım ve bı test aldım.ıkıncı cızgı sılık cıktı.yanı gorunuyor ama tam bellı deıl..sızce hamılelık varmı ...inş vardır ve sag salım kucagıma alırım.ve sızde guzel haberlerı alırsınız..ha bırde küçük bır not: ıkı sene once hamılelıgımıde yıne aynı zamanda ogrendım..inş yıne aynı sonuclanmaz..dua edın kızlar.bende sızın ıçın edıyorum.yarın gorusuruz.optummm

aayy canım benımm cok tebrik ederim benımde ilk testım oyleydı bu sabah dha belirgin çizgi cıktı inşallah bebeğin seninledir rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

Canım tebrik ederim çok sevindim bende bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı gerçeği bat 31, adetimi bekleyecem.

sagol tatlımm aa daha varmıs bekle biliyosun bende gecen hafta p.tesi test yapmıstım ozaman cizgi falan hiç yoktu oyuzden sonradan yükselir değerin tatlım bekle inşallah sende mutlu haber bize veririsin canım

Gozun aydin , hayirlisiylla saglikla yavrucugunu alirsin kucagina dualarim seninle ve tum bebis sahibi olmak isteyenlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…