ewet 3 ay çocuk yapmamya dikkatet dedi dr
inş ama düşük ypanın çocuğu daha olmazmış doğrumu acaba
kızlar bende beklenen haberi veriyim evde test kalmamıs bende yatakta kalkar kalkmaz eczaneye kostum geldim hemen yaptım ve tabı bugunku cizgimiz daha belirgin:)) yani büyük ihtimal hamileyim eşime testin fotosunu cektım attım saolsun en azından bir tebrik etti bir hayır dua etmeyi dusundu yani...benım batım bugundu cumada yine test yapıp haftaya doktora giderim diye düşünüyorum adetimden anca gecmıs olcak cunku ne dersiniz?
herkese merhabalar,
bende daha olmadığm geçen ay 20 şubatta bu ay 22 martta olmam gerekiyordu, halen olmadım, benim adetlerim düzenlidir, göğüslerimde şişkinlik yok, kasımda ara ara batmalar, bel ağrısı, halsizlik var, sulu akıntım var, hasta oldum diye wc gidiyorum, yok birşey, mide yanması, ishal oldum, hamileliğin günlerinde ishal ve mida yanması olan var mı ,
hamilelerimize hayırlı hamilelikler dilerim, darısı biz isteyenlerin başına,
Kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa inanamıyorum hala ruyamı bu
canım inşallah nisanda olur ya bebişimizbi sonraki batını yazar mısın tatlım tarihini değiştireyim
saol canım yapacak bişey yok olana hayırlı olsunn snuçta bende düne kdar hamileydim ama artık yok dilerim kme yaşamaz
günün geçmiş miydi
Evet 3 gun gectiii
kızlar bende sıze bır haber vereyım ama sevınsemmı ,erkenmı yoksa bılemıyorum.mıde bulantılarım dunden berı arttı.sabahta baktım sokakta lokanta kokuları mıdemı bulandırınca dayanamadım ve bı test aldım.ıkıncı cızgı sılık cıktı.yanı gorunuyor ama tam bellı deıl..sızce hamılelık varmı ...inş vardır ve sag salım kucagıma alırım.ve sızde guzel haberlerı alırsınız..ha bırde küçük bır not: ıkı sene once hamılelıgımıde yıne aynı zamanda ogrendım..inş yıne aynı sonuclanmaz..dua edın kızlar.bende sızın ıçın edıyorum.yarın gorusuruz.optummm
sagol arkadasım Allah sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı güzelmi güzel bebişler
Canım tebrik ederim çok sevindim bende bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı gerçeği bat 31, adetimi bekleyecem.
Kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa inanamıyorum hala ruyamı bu
kızlar bende sıze bır haber vereyım ama sevınsemmı ,erkenmı yoksa bılemıyorum.mıde bulantılarım dunden berı arttı.sabahta baktım sokakta lokanta kokuları mıdemı bulandırınca dayanamadım ve bı test aldım.ıkıncı cızgı sılık cıktı.yanı gorunuyor ama tam bellı deıl..sızce hamılelık varmı ...inş vardır ve sag salım kucagıma alırım.ve sızde guzel haberlerı alırsınız..ha bırde küçük bır not: ıkı sene once hamılelıgımıde yıne aynı zamanda ogrendım..inş yıne aynı sonuclanmaz..dua edın kızlar.bende sızın ıçın edıyorum.yarın gorusuruz.optummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?