hmm anladım canım bence sen bi doktora görün bütün tahlillerini yaptır. ne kadarlık evlisin peki
merhaba bayanlar bugün belkide en muttsuz günüm bebeğimi kaybettiğmi öğrendim ne hayallerle onun varlığına alışmışken birden yok oldu artık yok ilk bebeğime kavuşamadan onun sabah düştüğünü öğrendim allahım bu acıyı kimseye vermesin
3 yıllık evliyim ama 7-8 aydır korunmuyoruz
tesekkur ederim canım ya çok duygusalım şuan
çok üzücü bir durum ama sakın kendni bırakma rabbm büyük yine olur inş.....
merhaba bayanlar bugün belkide en muttsuz günüm bebeğimi kaybettiğmi öğrendim ne hayallerle onun varlığına alışmışken birden yok oldu artık yok ilk bebeğime kavuşamadan onun sabah düştüğünü öğrendim allahım bu acıyı kimseye vermesin
inş ama düşük ypanın çocuğu daha olmazmış doğrumu acaba
canım ya birinize sewinirken diğerinize üzülüyorumgeçmiş olsun canım ne diyeceğimi bilmiyorum ((((((
Canım seni çok iyi anlıyorum, çok duygusal olduğun için eşinin davranışlarına da biraz aşırı tepki vermiş olabilirsin duygusal olarak. Gebeliğin kesinleşince eşin de çok sevinecektir eminim. Şu an kesin olmadığı için çok umutlanmanı istemiyor olabilir, davranışının sebebi o da olabilir. Şimdiden tebrik ederim, hamileysen tadını çıkarmaya bak
canım öncelikle kiloyu sorun etmemelisin hamilelikte illa ki çok kilo alman gerekmez ki dr kontrolünde kilo alırsın doğumdan sonra zaten fazlasıyla verebilirsin inan ki arkadasım kılılu hamıle kaldı ustelık hamılelıgınde dıkkat etmedi cok kilo aldı doğumdan sonra emzirmenin de yardımıyla tabii yediklerine de dikkat ederek fazlasıyla kilo verdi. eşine bunu anlatmalısın birde şunu bil hiçbir erkek babalık duygusunu bebeği kucagına almadan bilmem o nedenle de duyarlı olmazlar benım eşim inanılmaz ilgilidir herseyle ve yardımcıdır bana ama hamıle oldugumnda hep bana sunu dedi ben babalık hissetmiyorum suan o nedenle duygusal olmamı bekleme cok rahattı esım tabii bebegın olusumunu gordukce kalp atıslarını gordukce o da meraklandı ama ilk başta duyguısuz olabiliyorlar o yuzden kafana takma fazlada beklentı içinde olma. birde eşin gercekten bebek istiyor mu senin gibi bu da önemli hiç konustunuz mu konuyu?
Kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa inanamıyorum hala ruyamı bu
kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa inanamıyorum hala ruyamı bu
inş ama düşük ypanın çocuğu daha olmazmış doğrumu acaba
Canım, olur mu hiç öyle şey, burda birçok arkadaşımız düşük yapmış ben de dahil. Hepimiz umutla bekliyoruz. ben daha 1 ay oldu çalışamalara başlayalı, doktora sordum hiçbir sorun yok dedi. Düşüğün bir çok sebebi var ve günümüzde çok görülen bir olay. Rabbim kimseye göstermesin tabi sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Çocuğun düşmeseydi belki herhangi bir sakatlığı olacaktı, genelde genetik bozukluklardan dolayı düşüyor bebekler. Üzülme lütfen, ümidini de yitirme.
kızlar bende beklenen haberi veriyim evde test kalmamıs bende yatakta kalkar kalkmaz eczaneye kostum geldim hemen yaptım ve tabı bugunku cizgimiz daha belirgin:)) yani büyük ihtimal hamileyim eşime testin fotosunu cektım attım saolsun en azından bir tebrik etti bir hayır dua etmeyi dusundu yani...benım batım bugundu cumada yine test yapıp haftaya doktora giderim diye düşünüyorum adetimden anca gecmıs olcak cunku ne dersiniz?
canım benım sakın boyle seyler dusunme esımın yengesının 5-6 tane düşüğü varmıs zamanında ama ıkı tane kızı var sapasağlam benden büyükler hatta bir tanesi şuan hamile bak cok sukur cocugun oluyor bir sıkıntın yok yine olur sakın bozma moralını canım bunlar kesınlıkle moral bozmak için uydurulan safsatalar kesinlikle böyle birşey yok kulak asma boyle seylere canımminş ama düşük ypanın çocuğu daha olmazmış doğrumu acaba
peky düşük yaptıktan ne kadar zaman sonra hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?