Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok üzücü bir durum ama sakın kendni bırakma rabbm büyük yine olur inş.....

canım ya birinize sewinirken diğerinize üzülüyorum geçmiş olsun canım ne diyeceğimi bilmiyorum ((((((

oda olabilir benimde aklıma geliypr ama insan biraz merak etseydi nolurdu diyoryanı inş sevinir canım ya evet cok garantici bide hemen umutlanmıyor yani herseyde boyle bide çok kadercidir.. tabıkı kadere inanmak lazım ama ilk önce sen elinden geleni yapcam sonra tevekkeltü ala yani inş sizlerinde mutlu bir şekilde haberlerinizi alırız

aaynen tatlım benım ıcın bebegım iyi olsun gerisi öenmli değil tabıkı hamileyken yediklerime dikkat etcem ki basta bulantılardan dolayı kılo kaybeden cok tanıdıgım var sonra 4-5 aycık dikkat etmek kalıyo gerıye dediğin gibi kılonun cogu dogurma ve emzırme donemınde gidiyor zaten ki ben istedimmi verebilen bir insandım ama dediğim gibi o bu kadar cabuk olcagını tahmın etmıyordu

Kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa inanamıyorum hala ruyamı bu

canımmmmmmm cok tebrik ederim masallah yaa Allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin saglıkla dogurmyaı nasip etsin hayatım

canım cok gecmıs olsun ya cok uzuldum( kac haftalıkta buna neden ne olmus olabılırki doktor birşey dedimi

inş ama düşük ypanın çocuğu daha olmazmış doğrumu acaba

Canım, olur mu hiç öyle şey, burda birçok arkadaşımız düşük yapmış ben de dahil. Hepimiz umutla bekliyoruz. ben daha 1 ay oldu çalışamalara başlayalı, doktora sordum hiçbir sorun yok dedi. Düşüğün bir çok sebebi var ve günümüzde çok görülen bir olay. Rabbim kimseye göstermesin tabi sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Çocuğun düşmeseydi belki herhangi bir sakatlığı olacaktı, genelde genetik bozukluklardan dolayı düşüyor bebekler. Üzülme lütfen, ümidini de yitirme.

quote=hapsuu;29527819]hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah [/quote]

tesekkur ederim canım inşallah darısı başınıza

Son düzenleme:

doktorda öle dedi sakat olabilrdi die allahım herkese sağlıklı evlatlar versin

kızlar bende beklenen haberi veriyim evde test kalmamıs bende yatakta kalkar kalkmaz eczaneye kostum geldim hemen yaptım ve tabı bugunku cizgimiz daha belirgin:)) yani büyük ihtimal hamileyim eşime testin fotosunu cektım attım saolsun en azından bir tebrik etti bir hayır dua etmeyi dusundu yani...benım batım bugundu cumada yine test yapıp haftaya doktora giderim diye düşünüyorum adetimden anca gecmıs olcak cunku ne dersiniz?

Hayırlı olsuun, süper haber, çok sevindim :)

inş ama düşük ypanın çocuğu daha olmazmış doğrumu acaba
canım benım sakın boyle seyler dusunme esımın yengesının 5-6 tane düşüğü varmıs zamanında ama ıkı tane kızı var sapasağlam benden büyükler hatta bir tanesi şuan hamile bak cok sukur cocugun oluyor bir sıkıntın yok yine olur sakın bozma moralını canım bunlar kesınlıkle moral bozmak için uydurulan safsatalar kesinlikle böyle birşey yok kulak asma boyle seylere canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…