Kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa inanamıyorum hala ruyamı bu
arkadaşlar bu arada sabah test yaptım ve çift çizgi pozitif çıktı :) doktordan randevu aldım kan tahlili için gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim size öğleden sonra :)
canım tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok sağol canım amin inşallah...Doktora gitmeden kesin konuşmak istemiyorum o yüzden heyecan hat safhada..Umarım doktorda olumlu şeyler söyler tek dileğim o...Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
canım benim yeni olusan hamılelıkse hemnen görmeye bilrsin keseyi sakın telaşa kapılma ben hamıle oldugumu öğrendikten 10 gün sonra keseyi gördüm merak etme hersey gayet iyi gidecek.
evet araştırdım internetten biraz 5. hafta falan diyo görünmesi için...inşallah canım herşey güzel olacak.ben biraz karıştırıyorum herkesi aklımda tutamıyorum da senin ilk bebeğin mi olacak?
yok canım benim ben suan bebek planlamıyorum 8aylık bir bebeğim var.
Oh maşallah allah nazarlardan korusun ne kadar güzel :) inşallah bizde o dönemleri görürüz :)
görürsünüz canım bak ilk müjdeyi aldınız bile :)
arkadaşlar bu arada sabah test yaptım ve çift çizgi pozitif çıktı :) doktordan randevu aldım kan tahlili için gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim size öğleden sonra :)
canım şimdiden tebrik ederiminşallah o haberi werirsin bize
slm 38 moral sıfır negatif çıktı test. arkadaş da dedi ki geç döllenme olduysa çıkmaz şimdi dedi falan filan işte. adetini bekle dedi şimdi onu bekliyorum ama sanırım hamile değilim. göğüslerim nasıl ağrıyor dokunamıyorum sanırım hastalanacam 5 gün kaldı. pooffffff öbür aya devammmm moralimizi bozmayalım en iyisi.
kızlar başka mutlu haberi olan yok mu? bende beklemedeyim bakalım daha kırmızılardan gelen giden yok olmazda inş:)
canım şimdiden tebrik ederiminşallah o haberi werirsin bize
slm 38 moral sıfır negatif çıktı test. arkadaş da dedi ki geç döllenme olduysa çıkmaz şimdi dedi falan filan işte. adetini bekle dedi şimdi onu bekliyorum ama sanırım hamile değilim. göğüslerim nasıl ağrıyor dokunamıyorum sanırım hastalanacam 5 gün kaldı. pooffffff öbür aya devammmm moralimizi bozmayalım en iyisi.
canım erken demiştim ben sana :) boşwer moralini bozma tatlım hiç belli olmaz gerçektende geç döllenme olmuştur
bende öyle umuyorum bakalım artık hayırlısı olsun.. yarında olmazsam eğer yapcam testi.çünkü bnm adetim hiç sekmez hep zamanında olurum.
bende hep zamnında olurum ama bu ay mevsimsel olarak bayağı bi geç oldum umarım sen olmazsın
bnmde hiç sekmez bende gecen ay erken oldum ilk defa.dediğin gibi onuda mevsimsel olarak değerlendiriyorum.ist dan marmarise taşındık sanırım hava değişiminden öyle oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?