Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa inanamıyorum hala ruyamı bu

Canım allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin inşallah,hayırlı ve sağlıklı evlat olur inşallah...rabbim isteyen herkese versin inşallah :)

arkadaşlar bu arada sabah test yaptım ve çift çizgi pozitif çıktı :) doktordan randevu aldım kan tahlili için gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim size öğleden sonra :)

arkadaşlar bu arada sabah test yaptım ve çift çizgi pozitif çıktı :) doktordan randevu aldım kan tahlili için gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim size öğleden sonra :)

canım tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Çok sağol canım amin inşallah...Doktora gitmeden kesin konuşmak istemiyorum o yüzden heyecan hat safhada..Umarım doktorda olumlu şeyler söyler tek dileğim o...Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

Çok sağol canım amin inşallah...Doktora gitmeden kesin konuşmak istemiyorum o yüzden heyecan hat safhada..Umarım doktorda olumlu şeyler söyler tek dileğim o...Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

canım benim yeni olusan hamılelıkse hemnen görmeye bilrsin keseyi sakın telaşa kapılma ben hamıle oldugumu öğrendikten 10 gün sonra keseyi gördüm merak etme hersey gayet iyi gidecek.

canım benim yeni olusan hamılelıkse hemnen görmeye bilrsin keseyi sakın telaşa kapılma ben hamıle oldugumu öğrendikten 10 gün sonra keseyi gördüm merak etme hersey gayet iyi gidecek.

evet araştırdım internetten biraz 5. hafta falan diyo görünmesi için...inşallah canım herşey güzel olacak.ben biraz karıştırıyorum herkesi aklımda tutamıyorum da senin ilk bebeğin mi olacak?

evet araştırdım internetten biraz 5. hafta falan diyo görünmesi için...inşallah canım herşey güzel olacak.ben biraz karıştırıyorum herkesi aklımda tutamıyorum da senin ilk bebeğin mi olacak?

yok canım benim ben suan bebek planlamıyorum 8aylık bir bebeğim var.

görürsünüz canım bak ilk müjdeyi aldınız bile :)

yani testte pozitif çıktı ama nette okuyorum pozitif çıkıpta kanda negatif çıkanlar falan oluyomuş dış gebelik falan bi sürü şeyler var o yüzden doktordan duymadan inanamıcam sanki öyle hissediyorum...Rabbim hayırlısını bilir herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah...

canım şimdiden tebrik ederim inşallah o haberi werirsin bize

tebrikler canım.inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın yavrunu kucağına

kızlar başka mutlu haberi olan yok mu? bende beklemedeyim bakalım daha kırmızılardan gelen giden yok olmazda inş:)

bende öyle umuyorum bakalım artık hayırlısı olsun.. yarında olmazsam eğer yapcam testi.çünkü bnm adetim hiç sekmez hep zamanında olurum.

bende hep zamnında olurum ama bu ay mevsimsel olarak bayağı bi geç oldum umarım sen olmazsın

bende hep zamnında olurum ama bu ay mevsimsel olarak bayağı bi geç oldum umarım sen olmazsın

bnmde hiç sekmez bende gecen ay erken oldum ilk defa.dediğin gibi onuda mevsimsel olarak değerlendiriyorum.ist dan marmarise taşındık sanırım hava değişiminden öyle oldu:)

bnmde hiç sekmez bende gecen ay erken oldum ilk defa.dediğin gibi onuda mevsimsel olarak değerlendiriyorum.ist dan marmarise taşındık sanırım hava değişiminden öyle oldu:)

hmm olabilir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…