günaydın kızlar :) dün akşam ve bugün olmak üzere 2 tane gebelik testi yaptım veeeee pozitif :))) bugün doktora gideceğim çok dua edin bana Allah herkese hayırlı şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
mrb arkadaşlar benim yarın test günüm ben ölecem heycandan rüyamda pozitif olduğunu görmüştüm
hop diridiri dattiri dittiridom ben yarimi seviyom hop diridiri dattiri dittiri dom ben yarime ölüyomm....hadi kızlarrrr
yaaa saat 4olmuo degerım ıkıye katladımı yada degerım kucukmu nasıl smdıde bunları dusunecegız ama tatlı telaslar tabıkı
offf çok sıcakkkk
çok sevindim hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma
buarada evlilik tarihimiz aynı aynı zamanlar da da hamiş olsam senin gibi inşallah
bu kadar sık kan vermen iyi olmaz ama canım...toplu bir kan alımı yapıcaklardır zaten 5 tüp...hastalığın var mı vücudun müsait mi gebeliğe diye...senin kana bundan sonra daha çok ihtiyacın olacak..
burda hava yağdı yağacak esiyo gök gürlüyo...gel de serinleofff çok sıcakkkk
tamam bu sondu deger katlancakmı dıye merak etım sadece deger dusuk gıbı geldı cok korltum adetım 3gun gectıya birde gec yumurtlamadan mı kaynaklanıyor acaba of pof puff bı stres oldum dr gorup saglıklı dıyene kdr rahat etmıcem hrlde dıs gebelık yada bos gebelıktn korkuyorum cok
merhaba hatunlarrr.hamile haberlerini gördüm çok sevindim sizlerin adına :) Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..bende bi an önce hamile olmak istiyorum hayırlısıyla tabiki(
inşallah olursun canım Allah hayırlı zamanda nasip etsin.
buarada geldiğin zaman beni de takvime eklermisin sılacım
yaş 27 bat 2 temmuz
sinemimm nerelerdesin bebeğim sen.....inşallah olucak hemen rabbim bekletmesin daha da...adet görmeyi unutun inşallah!!!!!
Aaaaa aynı zamandayız canımmmm çalışma var mı?
burdayım kuzucummmm :) benm evde net yok halaceptende girmek sıkıntı oluyo.dün adet oldummm :) doktorun dediğinden 2 önce oldum hatta ilk adetimi.ben bütün bilgileri unuttum valla adet başlangıcından sonra kaçıncı gün çalışmaya başlayacaktık biz?bide sizce ovulasyon testi hiç kullanmadım kullanmayı da bilmiyorum ama kullansammı ki?
Selam kızlarrrrrr dün yazmştım beta hcg 45,19 diye hatırlarsanız. Labov.da yaptırdığım için bugün kadın doğum uzmanına gittim. değer gebelik ama çok çok erken gebelik 1 hafta bekleyelim şimdi keseyi göremeyiz dedi. bu bir hafta için regl olmazsan keseyi görürüz dedi. yine kan verdim 1 saate kadar çıkacak sonucum dua edin lütfennnnnnnnn
Selam kızlarrrrrr dün yazmştım beta hcg 45,19 diye hatırlarsanız. Labov.da yaptırdığım için bugün kadın doğum uzmanına gittim. değer gebelik ama çok çok erken gebelik 1 hafta bekleyelim şimdi keseyi göremeyiz dedi. bu bir hafta için regl olmazsan keseyi görürüz dedi. yine kan verdim 1 saate kadar çıkacak sonucum dua edin lütfennnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?