Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sevindim hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma
buarada evlilik tarihimiz aynı aynı zamanlar da da hamiş olsam senin gibi inşallah

mrb arkadaşlar benim yarın test günüm ben ölecem heycandan rüyamda pozitif olduğunu görmüştüm

inşallah pozitiftir canım rüyan gerçektir belki de

yaaa saat 4olmuo degerım ıkıye katladımı yada degerım kucukmu nasıl smdıde bunları dusunecegız ama tatlı telaslar tabıkı

bu kadar sık kan vermen iyi olmaz ama canım...toplu bir kan alımı yapıcaklardır zaten 5 tüp...hastalığın var mı vücudun müsait mi gebeliğe diye...senin kana bundan sonra daha çok ihtiyacın olacak..

bu kadar sık kan vermen iyi olmaz ama canım...toplu bir kan alımı yapıcaklardır zaten 5 tüp...hastalığın var mı vücudun müsait mi gebeliğe diye...senin kana bundan sonra daha çok ihtiyacın olacak..

tamam bu sondu deger katlancakmı dıye merak etım sadece deger dusuk gıbı geldı cok korltum adetım 3gun gectıya birde gec yumurtlamadan mı kaynaklanıyor acaba of pof puff bı stres oldum dr gorup saglıklı dıyene kdr rahat etmıcem hrlde dıs gebelık yada bos gebelıktn korkuyorum cok

merhaba hatunlarrr.hamile haberlerini gördüm çok sevindim sizlerin adına :) Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..bende bi an önce hamile olmak istiyorum hayırlısıyla tabiki (

offf çok sıcakkkk
burda hava yağdı yağacak esiyo gök gürlüyo...gel de serinle yada senin için de şarkı söyliiim
ateşteyim ateşte ateşte aklım gitti bir bebişe işte hayır mı şer mi bilmem ama ateşteyim ben ateşte
dum ka ka ka ka dum ka ka ka ka:124::124::124::124::124:

aklına iyiyi getir ki iyi olsun canım böyle endişe içinde olursan bebeğin bundan etkilenir biliyosun demi...

sinemimm nerelerdesin bebeğim sen.....inşallah olucak hemen rabbim bekletmesin daha da...adet görmeyi unutun inşallah!!!!!

inşallah olursun canım Allah hayırlı zamanda nasip etsin.
buarada geldiğin zaman beni de takvime eklermisin sılacım
yaş 27 bat 2 temmuz

ohh şöyleee gözüm gönlüm açıldı valla bıcır bıcır konuşalım işte böyle

sinemimm nerelerdesin bebeğim sen.....inşallah olucak hemen rabbim bekletmesin daha da...adet görmeyi unutun inşallah!!!!!

burdayım kuzucummmm :) benm evde net yok hala ceptende girmek sıkıntı oluyo.dün adet oldummm :) doktorun dediğinden 2 önce oldum hatta ilk adetimi.ben bütün bilgileri unuttum valla adet başlangıcından sonra kaçıncı gün çalışmaya başlayacaktık biz?bide sizce ovulasyon testi hiç kullanmadım kullanmayı da bilmiyorum ama kullansammı ki?

Selam kızlarrrrrr dün yazmştım beta hcg 45,19 diye hatırlarsanız. Labov.da yaptırdığım için bugün kadın doğum uzmanına gittim. değer gebelik ama çok çok erken gebelik 1 hafta bekleyelim şimdi keseyi göremeyiz dedi. bu bir hafta için regl olmazsan keseyi görürüz dedi. yine kan verdim 1 saate kadar çıkacak sonucum dua edin lütfennnnnnnnn

canım öncekinde ne kadar çalıştınız hatırlamıyo musun??? ovulasyon testine gelince de bence normal yollarla çalış önce..olmazsa sonraki ay öyle alırsın takibe...ayrıca hatırlıyorum 14 haziranda gelicekti adetin...

çokkk güzell yaaa hadi hayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin

biran önce kavuşursun bebişine inşallah canım. stres yapma içini ferah tut. bebekte sıkıntı yapmasın sonra annem üzülüyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…